- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edem05
őstag
-
0karmacoma0
senior tag
Na az tuti.
Mi ketten játszunk haverral a legtöbbször, és gyakran maradunk úgy, hogy mi viszünk Lucio + Winstont king of the hill-re, vagy Reinhard+Winstont tologatásra, ha nyerni is akarunk, és mei egy az egyben countereli a tankokat. Főleg Winstonnal idegesítő, mert minimum el kell ugranod, de inkább a fagyhalál a jellemzőbb.Amúgy elég beteg, hogy jelenleg Symmetra a legjobb wr-el rendelkező hero. Nekem is 75% fölötti wr-em van vele. A def küldetéseket majdhogynem egyedül hozza le pubban.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
törölt tag
Ez nem para kérdése. Lehet vásárolni amazonról is olyanokat amiket csak USA beli emberek vehetnek és az is megy faszán. Én nem szeretem az ilyet és kész.
Valahogy nem vettem fel ezt a magyar 'oldjunk meg mindet okosban szokást'.
Nehogymá én legyek a rossz, mert onnan veszem a dolgokat, ahonnan kellene.ui: persze nem zavar ha más máshogy oldja meg, csak én egyszerűen nem szeretem ezt önmagamnál
#2909) 0karmacoma0
Azért az furcsa kettősség, hogy Mercynek a legkisebb a winrate-je és ő a legnépszerűbb. Közben Symmetra a legnépszerűtlenebb és a legnagyobb WR-rel rendelkező.[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz tepenzed #2900 üzenetére
Szerintem nem és, ha egy ügyetlenebb játékos hozza akkor még idegesítő is lehet a saját csapatban.
Ma történt a görög pályán, elég jól álltunk Pharahval lökdöstem mindenkit a kútba akit lehetett, erre mikor sikerült hármat tökéletesen eltalálni egyszerre és mentek volna a lyukba, Mei felhúzta a jégfalat... Ilyen apróságok azért vannak
Az a fal sok mindenre jó de figyelni kell mikor mire használja valaki, védekezés, menekülő előtt elzárni az utat vagy csak szimplán trollkodni vele - ügyesen WM alá tenni...stb
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz #07331584 #2910 üzenetére
hát ha ennyire szeretnél majdnem 1500-at elbaszni a semmire, hát hajrá
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
0karmacoma0
senior tag
válasz #07331584 #2910 üzenetére
Az is benne lehet, hogy a pub winrate-et jelentősen befolyásolja, hogy mennyire effektív a hero gyengébb kezekben. Elég sok olyan hero van a lista élén, akivel ha fel-alá rohangálsz és nyomod a bal klikket már elértél valamit, míg ha az amúgy totál op Mcreevel ellövöd az égbe a fan of hammert, akkor nem sokat tettél hozzá a meccshez. Mercy meg szerintem kb a legnehezebb hero. Hiába tűnik egy sima healbotnak, neki kell a legjobban pozícionálnia, figyelnie a flankekre, és túlélni az ellenfelek teamwipe ultiját, hogy az övé érjen is valamit.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Végül XBoxon vagy PC-n játszol a játékkal? Esetleg mindkettőre meglett?
(#2920) pohár
Nem írtam vicceset. Amúgy egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondolsz és min nevetsz, de ne a farok csóválja már a kutyát. Ne az legyen a 'rossz/lenézett', aki európai és az európai boltból veszi meg.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz #07331584 #2914 üzenetére
ez nem becsületesség, engedik, hogy csináld, plusz senki nem fog kevesebb pénzt kapni a játék árából, egyedül a Blizzard, de hát hajrá
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
saen
veterán
válasz 0karmacoma0 #2917 üzenetére
Mercy-nél nem elég ha Mercy jól játszik, a többi csapattagnak is figyelnie kell rá. Egyrészt menekülési útvonalat kell biztosítani, illetve hagyni kell magad is gyógyítani. Ez azért nagyon sokaknak nem megy sajnos...
-
pohár
félisten
válasz #07331584 #2919 üzenetére
az én kurva anyámat, hogy próbáltam segíteni neked, hogy ne 40€-t költs rá feleslegesen
-
törölt tag
Ácsi bácsi. Először is én már rég megvettem. Másodszor is teljesen kulturáltan írtam le, hogy miért nem USA storeból vettem. Az értetlenkedés, a és smilek tőled származtak. Nem is értem, hogy miért?
Továbbá 1600 forintról beszélünk maximum. Tehát a "hogy ne 40eut költs rá feleslegesen" az nem teljesen állja meg a helyét, sőt. Maradjunk inkább az 5-nél.
Nem értem, hogy miért nem lehet elfogadni, hogy nekem nem tetszenek ezek a megoldások? Oké elvileg engedi a blizzard. Engem mégis zavar. G2A-n is eu eladótól vásárolok csak és akkor nincs extra áfa/adó rá (ott is be lehet állítani hogy 0% legyen a tax, pedighát az sem mindig legit ugye).
Egyáltalán nem értem a felháborodásodat és az 'az én kurva anyámat'.
A linked biztos hasznos valaki számára, nem is írtam ennek ellenkezőjét. Egyszerűen leírtam, hogy miért eu storet linkelek. Ha lenne magyar, akkor magyart linkelnék. XBoxra is a magyar boltból vásárolok, pedig ott is elég könnyen lehet például szingapúrból vásárolni. Mitadisten az ilyen vásárlások megbeszélése ki is van tiltva abból a topikból.
Még azt is leírtam, hogy nem zavar ha más máshogyan oldja meg, csak nekem ne kelljen.
Most te értetlen - gyerek - troll - kötözködő - mi a frász vagy? Miért zavar ez téged ennyire, hogy más máshogy gondolkodik?[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
Hát, ezzel kapcsolatban én mindkét felet meg tudom érteni valamilyen szinten; egyrészt én is gyűlölöm a simliskedést és ha lehet, akkor az egyenes, korrekt utat választom...másrészt a pofátlanság netovábbja, hogy tőlem ugyanazért a termékért 5 Ft/50 Ft/x Ft-tal többet kérnek, mert sok okos, nyakkendős bácsi kényelmes bőr fotelekben eldöntötte, hogy az én pénzem márpedig kevesebbet ér...szerintem mindenki döntse el maga, hogy neki az az x forint ér-e többet (ezzel esetleg kockáztatva az accját), vagy a becsülete és akkor lenyeli a különbözetet.
-
Kanczy
veterán
válasz pachito #2924 üzenetére
"mert sok okos, nyakkendős bácsi kényelmes bőr fotelekben eldöntötte, hogy az én pénzem márpedig kevesebbet ér..."
Lövésed sincs a gazdaságról, ugye?
(Nem sértésnek szánom, csak ez tényleg nagyon szemellenzősnek tűnt.)
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Bad Pritt
félisten
válasz pachito #2924 üzenetére
Ez nem simliskedés kategória, szimplán magadat zárod feleslegesen keretek közé, ha fogyasztóként nem globálisan gondolkodsz a mai világban. Ez a csak magyar, csak eu, csak ez, csak az hozzáállás az előző évezred maradványa, majd kihal. Tudatos vásárló ár-érték arány alapján vásárol (nyilván legálisan, ez még annak számít, ha jól tudom, mivel nincs régiózár magára a kódra), nem pedig zászlók alapján...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
pachito
őstag
Valóban nincs sok lövésem Ezzel csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy nekem, egyszerű dolgozó parasztként nem sok befolyásom van a dolgok felett e tekintetben.
demerion: a kommented csak úgy bűzlik a kénkőtől
HáGé: egyetértek, csak szerettem volna nagyjából semleges maradni.
ÉS HOL VAN A MULTI-QUOTE? Elég zavaró ez már...
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Sok az off uraim, térjünk vissza témához.
Bankkártyával? Hát persze!
-
Redcaster
őstag
Frissítettem a listát, kérem, aki már korábban jelezte, hogy szeretne felkerülni, és mégsincs fent a listán, az írjon privát üzenetet. Igyekszek minden hozzászólást elolvasni, ennek ellenére lehetséges, hogy átsiklok 1-2 ember hozzászólásán (lofagi pl).
Megértéseteket köszönöm
-
k-adi
nagyúr
válasz #07331584 #2923 üzenetére
Senkit nem érdekel honnan veszed meg.
Kérdeztél, javasoltunk. Utána már a te dolgod.
Mi, az OW topic lakói, ha tőlük ajánlást kérnek, a legolcsóbb (legális) változatot fogjuk ajánlani nyilván, mert nem vagyunk se hülyék (hogy akár 1 forinttal is többet fizessünk érte, mert hát miért tennénk?!?), se köcsögök se (ha te drágábban veszed meg, nekünk attól nem lesz jobb).
Zárásként pedig: az USA régió a bnet shopban továbbra is legális, semmi simlisség nincs benne vagy ugyanannyi, mintha a keleti régióból vennéd. Ha téged ez a régiós dolog zavar, akkor te ne ajánld másnak, veheted drágábban, szíved joga. Igazából amit be kell látnod, hogy ugyanannak a játéknak 3 féle ára van, amelyből azt választod ki amelyik neked szimpatikus. Vehetnéd a sima verziót koreából is 16ezerért, usából 11ezerért, EU-ból pedig 13ezerért. Ha nem a legolcsóbbat választod ki akkor nem mi vagyunk a hülyék. Szimpla matek.
-
őstag
Legalábbis a battle.net-en ez van:
https://us.battle.net/support/en/article/global-play
GLOBAL PLAY
Updated: 2 weeks ago Article ID: 6539
Relevant Games:
Note: Game keys, upgrades, in-game items, game progress, and friend lists are all region-specific and cannot be transferred between regions.Battle.net Global Play allows you to connect to game servers in regions outside your own, making it easy to play with your friends in other parts of the world. Global Play is available for Diablo III, StarCraft II, Hearthstone, Heroes of the Storm, and Overwatch. By default, you will play in your home region, which is determined by the country of residence registered to your Battle.net account.
GLOBAL PLAY REGIONS
Americas for players in North America, Latin America, South America, Australia, and New Zealand.
Europe for players in the European Union, Eastern Europe, Russia, Africa, and the Middle East.
Asia for players in South Korea, Taiwan, Hong Kong, and Macau.
OVERWATCH GLOBAL PLAYGlobal Play in Overwatch works differently from our other games. All of your game progress, including unlocked in-game items, remains the same across all regions.
Note: Game key and friend list restrictions still apply.
CHANGING REGIONS
You can switch between regions via the game options menu or Play button in the Battle.net Desktop Application. When you launch the game, you will log in to the selected region.
Note: When your client patches, you will be locked out of any other regions that have not yet received that patch. Once those regions undergo maintenance and patch as well, you will be able to play in those regions.
-
törölt tag
Te miről beszélsz? Atya ég. Légy oly kedves és nézz már vissza, hogy mik történtek leírásra.
Azt, hogy mennyire legális és mennyire nem, azt nem fogjuk itt megvitatni.
Utánakeresni sincs kedvem, de kétlem, hogy ránk európaiakra nem vonatkozna semmi adó/áfa akármi.
Ha belinkeled nekem, hogy tényleg 100%-ig legális (idevonatkozó NAV és hasonló linkekkel), akkor elfogadom, hogy legális az usa storeból vásárolni. Ameddig nem, addig maximum kiskapunak fogadom el.Leírom mégegyszer, ha már nem sikerült eddig megérteni: NEM KÉRDEZTEM SEMMIT A TÉMÁBAN.
Azt hinné az ember, hogy 4 év tagság és több mint 3000 hozzászólás után tudják az emberek értelmezni a fórumban leírtakat. Illetve megnézni a hozzászólásokat, hogy mikre érkeztek válaszként.
ui:
Mivel már meg lettünk kérve, hogy kerüljük az offot, leírom ide az összes további gondolatomat, így többet a témában nem válaszolok:Kérdező megkérdezte, hogy honnan lehet venni sima verziót.
Mondták neki, hogy a battlenetről.
Ő mondta, hogy "ott csak az origins van".
Én meg megmutattam neki képen és linken is, hogy hol találja meg a sima verziót.Nem ajánlottam neki, hogy euro alapon vásároljon, tőlem megveheti bitcoinban is. Egyszerűen linket kapott ahhoz, amit nem talált.
Utána pedig rámkontráztak, hogy $, amire leírtam, hogy én miért az európait linkeltem.
Aki ezt nem tudja megérteni és elfogadni, az ***.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz 0karmacoma0 #2909 üzenetére
Na, ez érdekes, 2.27-es K/D-je van az átlagos Soldier76-nak?! Öööö, eddig pedig tiszta királynak éreztem magam, hogy majdnem eléri a K/D-m a 2-őt... Erre tessék, simán az átlag alatt vagyok csak...
-
Mister_X
nagyúr
válasz Németh Péter #2934 üzenetére
Még a 2-es K/D is "gyenge", ha nem átlagos, de semmiképp sem jó
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
warcat
veterán
EA: It's in the crate!
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Németh Péter #2934 üzenetére
Na nekem is annyi pont. Mondjuk L4D 1 óta nem nagyon toltam semelyik FPS-el 1-2 napnál többet, emberek ellen meg talán a Q3 aréna volt az utolsó. 1-2 hónap és meglesz a 3, addig jó nekem az autoaim Symmetra és a tankok.
Amúgy ha valakit érdekel az ilyesmi, itt vannak a pro-k által használt cuccok és ami az érdekesebb, a dpi/sens beállítások. Nekem pl sokat segített, hogy emiatt visszavettem a 3200 dpi/30 sensemből, és néha már el is találok valamit.
-
EXA
aktív tag
Nekem szerintem van már 9-10 lego skienem,ha widowra nem számolom bele az előrendelőit. Na jó visszaveszek.
70 láda után most nyitottam először ilyet, lehet ez volt az utolsó is. -
whitezo88
nagyúr
na, sikerült ma olyan 3win 15lossos kört csinálni. Mindegy mennyi arany plecsni, MVP, akármi, borzalmas milyen társak voltak végig...
-
JSaN
addikt
No az en statisztikam lv 20 vagyok, melle vettem poenbol 30 ladat, igy 50 ladat nyitottam: 2500gold, legend 5 db (tehat minden 10ik adott atlagban) illetve epicbol (nemtudom ez a neve? (a lila szinu)) adott 8 drabot.
Nekem minden olyat adott ami tetszik es hasznalok, innentol en mar nem hajkuraszok jonnek maguktol aztan kesz.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
TBT
Topikgazda
Jó kis nap volt ez!
Pew pew pew
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
-
torik
senior tag
Én meg lehoztam egy PotG-t Zenyattával és nem adta be a visszajátszást úgy érzem egy soha vissza nem térő alkalmat mulasztottam el.
All that and a bag of chips
-
Mister_X
nagyúr
Nekem is, berakott egy vesztesnek tűnt meccsbe (Hollywood Defense), már a checkpointnál volt a payload és csak jöttek... Nem hazudok, 0.08m-nél állítottuk meg a kocsit és végig tudtuk tartani Aztán megkaptam a Play of the Game-et Pharah-val, ahol volt a nevemre egy tripple kill és utána öt másodperccel egy ulti kill (a majom elugrott). Az ilyen menetek miatt nagyszerű ez a játék, PotG meg pláne jó érzés, amikor a meccs utolsó 30%-ába rak be
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...