- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola09
aktív tag
válasz vegitossj7 #2499 üzenetére
Ha más játéknál még nem találkoztál hasonlókkal, akkor elég keveset játszottál FPS-sel. Ezernyi dolog lehet rossz hitregen kívül amiért egy ilyen shotot bead a játék. CS:GO napjaink legnagyobb FPS-e, és olyan brutálian rossz a hitreg, hogy az valami nevetséges. Most akkor miről is beszélünk?
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz vegitossj7 #2483 üzenetére
Talán már volt róla szó, de ezen anomáliák oka a netcode tick ratejében (kliens és szerver oldal közötti szinkronizáció frekvenciája) keresendőek (pontosabban ott is, meg máshol is). Itt olvashatsz róla bővebben, de a lényeg, hogy quick match módban ez a szokásos 60 Hz-nél alacsonyabb, 20 Hz-re van korlátozva. Custom modeban és a tervezett rankedben ez ugyanúgy visszamegy ~60 Hz-re, mint CS-nél vagy BF-nél (de moba játékoknál és talán COD-nál is 20-30 Hz körüli ez az érték). Bár idegesítő, hogy néha úgy hal meg az ember, hogy nem kéne, de hogy őszinte legyek, nem ez fogja befolyásolni, hogy valaki tud játszani vagy csak kifogásokat keres
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Tény, hogy a Hitbox nevetségesen nagy, nem tudom miért lett ilyen. Engem is tök randomban talál be a Hanzo, nem is céloz. Meg gondolom az említett tick rate is bennevan.
Tökéletes példa: [link] ez hol fejes?! GIF: [link]
Más: Matchmaking at its best [link] btw semmivel se voltak jobbak mint amiről a szám tanúskodik.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Azt szeretném kérdezni hogy van aki tolja innen konzolon az overwatchot? Ha igen meséljen róla milyen lett konzolon ☺ sajnos béta alatt nem voltam itthon 😢
-
MODERÁTOR
Csak én kapok ki folyton nyomorékokkal randommal?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
zzeN
aktív tag
Egy másik fórumról
-
Arnold2
őstag
válasz whitezo88 #2503 üzenetére
Matchmaking at its best #2: [kép] Mi viszont csúnyán kikaptunk
Beállhatna már normálisra. Egy tonna adatuk kellene legyen már ennyi idő alatt :S(#2508) mobal: 91 lejátszott meccsemből 55-öt buktam, szóval jha.. (és szeretek Mercyvel healelni és Mei-jel egész ügyes vagyok).
A hitbox problémára. Mei-jel nagyon ritkán vagyok Potg. Egyszer mikor voltam az utolsó kill úgy volt meg, hogy a másodlagos lövésem szín tisztán a lépcsőbe ment bele, kb (monitoron) 2 mm-re a karaktertől és úgy halt meg (más nem lőtt bele). Ilyen van, ezzel együtt kell élni.
Amúgy a killcam-et én ki is kapcsoltam, nem idegesítem magam vele.
-
bigbadforty
tag
Sziasztok!
Csatlakoznék én is, btag-em Glocc#2119. Vegyetek fel nyugodtan, esti órákban aktív vagyok
-
MODERÁTOR
-
L4mie
veterán
[link] remélem nem volt még.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
headhunter86
senior tag
Nem vágom mi köze ennek az Overwatchhoz. Beletekertem, de hirtelen egy hőst se láttam benne. Bár gondolom van benne, ha linkelted. Amúgy cosplay-nek hívják.
Itt a tavalyi Blizzcon-os cosplay contest, amiben akad bőven igényes Overwatch-os jelmez is:
Blizzcon 2015 - Costume Contest #1
Blizzcon 2015 - Costume Contest #2BLIZZCON 2015 - Epic COSPLAY - Diablo, Warcraft, WoW, Starcraft, Overwatch, Heroes of the Storm
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz headhunter86 #2521 üzenetére
Elvileg pont az overwatchos részt linkeltem, vagyis pár mp-el előtte kezdődik.....
Blizzconon van jó pár ügyes cosplayes.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Madwe
nagyúr
-
Arnold2
őstag
Egy kis Overwatch lore azoknak, akik szeretik:
[link] -
sirszevenap
addikt
Van ami már sok!
(#2520) PuffySite: Szerintem ő is tudja mi a neve, másra gondolt! Mellesleg nem néztem végig az általad linkelt maskarásokat sem, csak bele bele tekergettem. Mennyivel igényesebb már mint amit Furkoo linkelt... Szerintem nem épp egészséges ahogy abban egy két férfi beöltözött. No de ebbe most ne menjünk bele, de nem tudtam vélemény nélkül hagyni sajnos. Pedig elég nagy a tűréshatárom!
Bankkártyával? Hát persze!
-
warcat
veterán
Ez tetszik :
EA: It's in the crate!
-
saen
veterán
Level 26 és megvan a második legend, 500 pénz. Még nem tudom jobb-e, mint egy random legend skin, ez így csak ügye fél, viszont szabadon választható. Most pont összejött egyre, lehet beruházok
-
Mazsul
tag
Sziasztok, akkor csatlakoznék én is az itteni közösséghez.
CoolFrog#2770[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
Overwatch Mythbusters
Hát vannak érdekes dolgok . -
whitezo88
nagyúr
nem csoda hogy utálják a Widowmakereket. Előző két meccsen a WM-ünk (nem is ugyanaz) ha épp nem halott volt, városnézett, vagy valahol messze rohangált. Én ma 1x voltam, de ott legalább arany dmg voltam. Annyira nem szeretem, túl passzív és pontlövészet az egész.
Bezzeg ha ellenfélnél van, az félpályáról küldi a fejeseket.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
EA: It's in the crate!
-
saen
veterán
válasz whitezo88 #2536 üzenetére
Nekem ma nagyon jó meccseim voltak délután, szorosak és izgalmasak. Én úgy látom, hogy teljesen random, hogy kikkel játszik az ember, vannak értelmesek, meg hülyék is. Nekem csak annyi a panaszom, hogy a supportot olyan kevesen választják, hogyha nyerni akarok akkor kénytelen vagyok azt játszani és így Lució lett a legtöbbet játszott karakterem, pedig messze nem ő a kedvenc...
-
prokxy
veterán
Sziasztok!
Hol most a legolcsóbb az origins változat dobozos/digitális?
Köszke
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
őstag
Na, ma is tanultam valamit:
While very nit-picky and unimportant, one thing that has always bothered me is the phrasing of enemy Hanzo's (the Japanese version) ult speech.
It is: 竜が我が敵を食らう (ryuu ga waga teki wo kurau). It is incorrect grammar based on the situation; while it does translate similar to the English line, the tenses make it incorrect. I would translate it as The dragon consumes my enemies. It is observational, rather than a command.
However, in his wolf costume, they fixed it up. 狼よ、我が敵を食らえ (ookami yo, waga teki wo kurae). Consume my enemies, Wolf! Perfect!
-
20ár
tag
Mai tapasztalat: délelőtt normálisabb csapatok állnak össze. Délután kevesebben állnak supportnak és tanknak.
-
-
őstag
-
whitezo88
nagyúr
ja, rengeteg meccs van ahol végig 0 healer van, mert SENKI se választ. Továbbá Symmetra support papíron, miközben 0 healt tud tolni, így amint látják hogy nincs hiány, senkit se zavar. (BTW: ma volt nálunk egy kb 40es Sym, aki képes volt a spawn ponttól 10 méterre teleportot tenni )
Egyénileg meg szintén hullámzó a szint, mert ha nincs csapatmunka, bármit csinálsz bedarálnak. Tegnap pl voltam Genjivel POTG, ma meg 1 perc után váltani kellett mert közöm nem volt a játékhoz, vesztettük is amúgy mert egyenként szúrta fel magát mindenki az ellen csapatra.
[ Szerkesztve ]
-
zola09
aktív tag
válasz Németh Péter #2545 üzenetére
Akkor te rossz játékot választottál..
-
őstag
-
kzolee216
senior tag
válasz Németh Péter #2549 üzenetére
Akkor rosszul valasztottal. Irany doomozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...