- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Igazi CC karakter igen bejövős nekem is, bár csak egy AI-t mentem vele.
Egyenlőre ismerkedem a karakterekkel, sajnos bétát kb. 3 órát tudtam tolni.
Most is csak kb 2 órányi időm volt.
"PVE" ben Bastion továbbra is nagyon beteg, de ez tudott. és a vicc hogy nagyon sok olyan kör van amikor a csapat inkább bogarakat gyüjtöget a bokrok alatt vagy nem tudom mit csinálnak de nem gondolkoznak az fix. PVP jobb vagy ott bosszantóbb?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
XFoxyX
tag
-
paulka
tag
WTF, lehet 3 skint nyitni?!
Pyro reportin' MFhhh MFhhh
-
L4mie
veterán
Nekem esett ma reggel egy epic Roadhog skint...ami semmi xtra, sáros....
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
törölt tag
Hanzoval az a baj, hogy távolra random, hogy talál-e vagy sem, mozgó célponthoz nagy mák kell, 1-1,5 mp mire oda ér a nyila, pár pixelt elmozog a cél és fail. Rövid távon pedig gyenge igaz ott a scatter, de egy lehetőség és ha nem jön be tuti halál. Mondjuk ez be is határolja az optimális használatot. Mid range és profi map ismeret. Bár már láttam olyan hanzot, aki folyosón osztotta a headshotokat. Snipernek szerintem ezerszer jobb a widowmaker és annak a mobilitása is sokkal jobb.
-
whitezo88
nagyúr
Elképesztően undorító mikor bekempelik Hollywood kezdőt, 2 bastion, Torbjörn, Mercy és 2 D.va... lehetetlen volt bármivel is menni. Ha be is tudsz szaladni azonnal leszedtek, ha öltél akkor meg élesztés... nagyon imbalanced pár dolog.
Betában is ugyanez volt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
XFoxyX
tag
válasz whitezo88 #2158 üzenetére
Igazából mindenre van counter. Bastion-re pl Genji nagyon jó. Egy szemvillanás alatt megöli magát Bastion.
Ha meg tömegben vannak Junkrat. De több hősnek az ultija is jó. Csak mindig jót kell választani. Ha befészkelik magukat Hanzo ulti vagy Mei ulti odafagyasztja őket és kész. Be lehet darálni mindet. -
Redcaster
őstag
válasz Tyler Durden #2160 üzenetére
Köszi
Battletagedet írd meg légyszi, tudom hogy friend vagy, csak a sok közül nemtudom melyik felírlak a listára
-
addikt
-
whitezo88
nagyúr
What time is it, McRee? [link]
Amúgy ingame is van olyan szövege, hogy "It's high noon somewhere in the world"
[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
válasz Tyler Durden #2165 üzenetére
-
k-adi
nagyúr
Turretek ellen Hanzo ultija a legbiztonságosabb, mert nem kell közel menni, viszont ha jól lövöd akkor meglepetésként éri őket és még talán a törpöt is magával rántja nem csak a turretet. A többi ultinál ahogy írta előttem pl. Mei azért necces, mert ahhoz "közel" kell menni viszonylag és addig bedarálnak. Távoltól így marad Hanzo vagy jöttök 4 widowmakerrel és kilövitek a turreteket+törpöt+bastiont
-
-
addikt
válasz whitezo88 #2169 üzenetére
Engem még mindig Bastion b@sz fel. QM-ben sokszor nem tudod annyira koordinálni a team-et, hogy meg tudj birkózni azzal, hogy a pálya végén beáll 2x bastion 1x törpe /pl Hanamura/. Beváltok Pharah-ra de egyedül 3at nem tudok kiszedni. Tegnap kb 1 perc alatt eldaráltuk őket a pálya végére, majd ott szerencsétlenkedve simán kikaptunk.. + ugye itt is látszik a HOTS betegség, kb mindenki dps akar lenni, ami különösen vicces az olyan eseteknél mikor 5 dps mellett Lucióval silver dmg-et hozok /nem, egyáltalán nem vagyok pro fps player (:/
Na mind1, ennek ellenére az utolsó centig megérte a gamePirxx: érdekes, hogy te is ezt a mapot említed, szerintem a beásásos nobrain team-eknek leginkább kedvező map a játékban.. második meg a temple of Anubis, bár ott legalább be lehet totál settenkedni a bal oldalon
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
k-adi
nagyúr
válasz Tyler Durden #2174 üzenetére
A legtöbb map B pontja nehezebb (Anubis, KingsRoad, Hanamura, stb) ha megfigyeled... gondolom azért, hogy tovább tartson a meccs ha hamar sikerül berusholni az A pontot
-
saen
veterán
Nekem Gibraltáron volt olyan védekező csapat, hogy 3 Bastion, 1 törpe, 1 pajzsos ember és még egy Hanzo talán. Hááát, nem nyertünk Én Genjivel még sose játszottam, Pharah-t szoktam ilyen helyzetekre, időnkét kiszedtem 1-1 turretet vagy Bastion-t, de a többiek semmit se csináltak. Van ilyen... Lehet meg kéne tanulni Genjivel is játszani, csak azzal is ugyanaz a bajom, mint Tracerrel, túl gyors
-
k-adi
nagyúr
-
.LnB
titán
Hanzo ulti "counter": [link]
Ahogy meghallom, hogy 'wakateki".. már futok is, hogy "Óóó az édes a*****t a wakatekidbe" !
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
XFoxyX
tag
Ilyen helyzetekre másik nagyon jó megoldás Zenyatta. Kivárni az ultit mikor ott a csapat benyomni és befutni ledarálni mindenkit amíg halhatatlan a team. Csak nagyon kevesen játszanak vele. Azt kell megértenie mindenkinek hogy ez csapatjáték és ahoz hogy nyerni tudj nem azzal kell menni akivel épp most szeretnék mert jó a segge, hanem amit kíván a csapat. Ha más nem akkor magadat kell "beáldozni".
Itt egy nagyon jó [videó] a játékról. Elmond minden lényeget benne. (angol)
[ Szerkesztve ]
-
{mash}
csendes tag
Sziasztok!
Felvehetnétek engem is a listára, esténként szívesen mennék normális csapattal.
BattleTag: mAsh#21366 -
XFoxyX
tag
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Én ezt értem, de nem fogok olyan hőssel játszani amit nem ismerek. Supportból Luciót használom, az ide alkalmatlan volt. Emellett Pharah jó a bunker taktika ellen, csak egyedül nem tudok leszedni 3 Bastiont...
Az összes hőst szerintem csak az ismeri jól aki már a closed betába is bekerült.
-
L4mie
veterán
A végén a szavazás mit ér?
teljesítmény alapján tol ki téged a választhatók közé?
Volt hogy ki se tett, volt hogy simán 5-t is szavaztak rám, meg volt már 10 is. de mi a lényege? +XP??Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
XFoxyX
tag
Meg kell mindet ismerni. Válts át rá játssz vele és majd megismered. Valahol el kell kezdeni. Ha más nem menj a Target range v Shooting range nem tudom mi a neve cuccba ott bármit lehet a teszt bábuk ellen próbálgatni.
Végén a szavazásnál ha elérsz 5-öt vagy 10-et xp-t kapsz azt hiszem valamennyit. Ezenkívül az ég világon semmit nem ér és nem jelent.
-
Lokids
addikt
Néztem real life loot boxot. Na azt adhatták volna CE névet a népnek. Abból tuti vettem volna. (persze akkor nem lett volna benne névre szóló kóla). Kell a nyavajának egy kis soldier szobor.
Bárki másról adtak volna szobrot jobb lett volna. Nem tudom melyik idióta PR-os találta ki, hogy 76 jó lesz.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Arnold2
őstag
Ha olyan árban adták volna a CE-t mint a többi Blizzardos CE-t (vagy nagyon max +10e a szobor miatt) akkor én beneveztem volna rá.
Soldier 76 volt eredetileg az Overwatch megbecsült és istenített vezetője, csak aztán valami elromlott.
Az, hogy Tracert tolták a rivaldafénybe marketingből teljesen érthető. Sokkal nagyobb arányban képviseli a vásárlókört a (pubertáló) erősebbik nem, mint a gyengébbik.
Valamint úgy tudom, hogy a Titán romjaiból (a Blizz egy elkaszált játéka, amiből sokat emeltek át ebbe a játékba) ő volt a legelső és legkidolgozottabb karakter. -
TBT
Topikgazda
Kis Soldier szobor? Láttad te élőben mekkora és hogy néz ki? Megannyi más CE szobor elbújhat mellette anyaghasználat és kidolgozottság alapján.
Emellett azért Soldier 76 és nem Tracer/Winston/Reaper/Widowmaker vagy a többiek, mert Soldier 76 az Overwatch ALAPÍTÓJA. Egy Overwatch CE-hez milyen szobrot adjanak? Tracer és a többiek később léptek be a bandába. Persze valóban nem túl fantáziadús hős, ellenben nem véletlenül döntött így a Blizzard sem."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
L4mie
veterán
válasz Arnold2 #2196 üzenetére
Na ez érdekes Titánt anno nagyon vártam
lelkekbe fogok gázolni, deSpeciel engem idegesít Tracer mindig az jár a fejembe, hogy ez most
be van tépve vagy csak hülye? amúgy használható karakter szeretek is vele menni csak meg ne halljam vihogni[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Lokids
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest