- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
Topikgazda
Egy 27 éves angol csajszitól mit vársz?
Én imádom, hatalmas figura. Aranyos és nagyon egyedi stílusa van. Emellett totál optimista és pozitív személyiség. Engem nem idegesít, ellenben, ha egy ilyen emberrel találkoznák a való életben, lehet, hogy én is megkérdezném tőle, hogy mit szívott. Adjon nekem is abból a cuccból.A választható szoborral meg az a baj, hogy úgysem te választanád, hanem a hazai forgalmazó. Lehet, hogy Traceres kiadást szeretnél és kapnál egy Reaper-est, akkor meg csalódnál, hogy te nem ezért fizettél. Ezt jelentették be tavaly novemberben és azt is kaptuk, amit ígértek - sőt még többet is. Fémtokról és képeslapokról nem szólt a fáma, pedig az is van a CE-ben.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
Topikgazda
Igen. Eléggé kezdetleges cucca van, ugye később Winston fejlesztette a ruháját arra, amivel ikonikussá vált. Nekem speciel a fekete sporty skinje jön be. Abban csudjaól néz ki.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
.LnB
titán
Na ebben megint vannak durva dolgok. [link] szer.: most mondja a kolléga, hogy az indexes cikkben is ez a video van, nem tudtam.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ellia
addikt
Tegnap próbáltam ki először (még betaban is elkerültem) de marhára bejött ez a gyors pattogós glass cannon játék. Sokan elfelejtik, hogy ő nem front vonal harcos, inkább idegesíteni jó az ellenfeleket meg a supportokat levadászni
Amúgy valaki elmondaná, hogy Symmetria, hogyan is működik? Pajzsot rak, meg lő egy lassú bogyót. Turretekkel valószínűleg én voltam a béna, meg rossz helyre tettem. Az ultija oké elég hasznos. Na de mégis vele, hogy érdemes játszani?
-
zola09
aktív tag
Velünk jöttél ha minden igaz, semmi gáz, ts-en is javarészt csak röhögtünk, max annyit mondtunk be, hogy jobbra xy ki kéne lőni. Taktika sem nagyon volt. Többen a karaktereket sem ismerték 100%-ban, amíg nincs ranked addig nem oszt nem szoroz hogy nyerünk-e, ha meg veszítünk, az sem azon megy el hogy valaki nem volt ts-en.
-
-
.LnB
titán
Jó volt az a meccs. Vagyis az első pontig, azt simán hoztuk.
Majd valahogy össze kellene hozni este egy 12-fős privát meccset? Mit szóltok?
Csak nem tudom, hogy tudunk össze verbuválni 12főt. Hogy tudunk keresztül - kasul invelni.Vagy írjunk ki egy fix időpontot és akkor mindenki iratkozzon fel a bnet acc nevével? (Bár ilyen szervezgetésekből én már irtózom.)
De én szívesen nyomnám úgy.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
XFoxyX
tag
Az oldalsó utakat kell vele fedezni. Szűk helyekre, átjárók mögé berakni a kis tornyait ahol meglepetést okoz. Tudni kell hogy a tornyok nem csak sebeznek de lassítanak is. Ha valaki belefut úgy hogy mind kint van azt bedarálja. Portal az egyértelmű hogy mire jó és nagyon hasznos. A fegyvere jobb kattal azt a nagy gömböt lövi azt érdemes tömegbe belőni vagy toronyra bastionra. Nagyon sokat sebez. Bal gombal meg ha jól tudom rá"lockol" az ellenfélre és minél tovább megy rajta annál többet sebez.
-
.LnB
titán
Akkor jó. Csak az a baj, hogy én nem szeretek mindenkit össze-vissza invelgetni. Mert ha valaki játékban van akkor ha elfogadja kapja a Loss-t. Szóval nem tudom, hogy kellene megoldani. Talán ha előtte ráírnék.. de azt meg sokszor én se figyelem mi van a chat ablakkal..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
wjbhbdux
veterán
Este 11-től 3000 dolláros Alienware OW verseny, stream: [link]
/s
-
.LnB
titán
12 ember esetén ez megszervezhetetlen. Alapból én is 20:00 - 21:00 körül tudok csak leülni játszani. És 12 embernek 14 féle időpont lenne jó.
-
Dizson
tag
Sziasztok!
Remélem mindenki jól szórakozik a játékkal.Azért írok most, mert péntek este 18 órakkor az ESL jóvoltából lesz egy európai 6v6 verseny, amire már több mint 130 csapat jelentkezett. Nem tudom, hogy itt mennyire vannak versenyszellemű emberek, de akit érdekel a dolog, az szóljon nekem mert szeretnék indítani egy csapatot, aztán jutunk ameddig jutunk, a lényeg h. jól érezzük magunkat, de közben mégis kicsit komolyabban megfelelő csapatkommunikációval játszunk.
Ami kikötésem lenne:
- biztos megjelenés a versenyre és a verseny időtartalma alatt
- 15+ életkor
- játékbeli tapasztalat (ezt a saját lelkedre bízom, nincs óraszám stb. kikötésem, de kérlek csak akkor jelentkezz ha már tudod, mi hogy van a játékban, illetve úgy érzed h. jól játszol)
- mikrofonCsak azok jelentkezzenek akiket érdekel a dolog, illetve BIZTOSAN ráérnek ismétlem péntek este 18 órakor.
Battle.net: Dizson#2811
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Rankerz
senior tag
Csináltam egy Tracer Highlights videót.
Azt hiszem megvan a kedvenc karim -
-FreaK-
veterán
Pont erre gondoltam tegnap, hogy milyen jó lenne egy ilyen kis minimális guild/clan rendszer, ha már a csapatjátékon van a hangsúly.
Egy csomó kihagyott funkció van benne szerintem még, mintha félkészen adták volna ki a játékot.. remélem idővel bele fog kerülni minden ami kell.
Pl. amit legjobban hiányolok az a skinek adás-vétele és aukciós felület. Meg gamblig! (csak vicc volt )
[ Szerkesztve ]
-
-
Kanczy
veterán
Az ingyen HS packemben volt egy Nozdormu, elég jó
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
Jah, hogy úgy. Ilyenekre gondoltam, amik benne lehettek volna megjelenéskor:
- ranked rendszer (tudjuk, készül)
- részletes player stat oldal, esetleg netes profil formájában (vagy mintha írta volna valaki, hogy valami ilyesmi már létezik)
- Guild/clan rendszer (lehet, hogy készül)
- a fejlődésnek, xp-nek valami értelmet adni, mert ez így önmagában nulla.
- Szerver/game browser
- Értékelés rendszer? van, értékelheted a meccset meg a másik playert is meccs végén, csak minek? vissza nézni nem lehet.
- Játékmód vagy map választás játék kereséskor -
tepenzed
őstag
volt valami szó arról, hogy új játékmódok lesznek -e? Mert egyébként nálam hamar el fog a hype múlni
-
headhunter86
senior tag
Blizzardot ismerve lesznek még újítások. Nézzük csak meg a Diablo III-mat, vagy a Starcraft II-t. Óriási újítások kerültek bele az évek alatt. Így folyamatosan fenntartják az érdeklődést.
Szerintem a pálya értékelés sem véletlen van benne, idővel tuti lesz szerepe. Szerintem itt is lesznek majd klánok, tuti beleteszik. -
Jammalan
tag
Engem meg jól lehúztak ezek a cigó lengyelek a g2anál. Widowmaker Noir skin kódot nem kaptam, de 2 ismerősöm megkapta a kódot, ugyanúgy tőlük. Live chaten a csóka azt mondja nincs az oldalon feltüntetve, hogy járna hozzá, amit még el is fogadnék, ha mások sem kaptak volna. DE később szeparálva lehet fogják árulni és akkor meg lehet venni! Jó mi? Újra eladják amit tőlem elloptak.
[ Szerkesztve ]
-
zola09
aktív tag
válasz vegitossj7 #2237 üzenetére
Inkább szürke kulcsboltokból nem éri meg előrendelni. Május 11-én pedig már kész volt a játék.
-
Arnold2
őstag
Pár hasznos infó kedvenc játékunkhoz: [link]
-
DaveNo1
veterán
válasz headhunter86 #2233 üzenetére
Én ezt inkább úgy mondanám, hogy félkészen adták ki az összes játékukat az elmúlt 10 évben, és az "újításokkal" váltak igazán egésszé.
You are not prepared.
-
_gabber_
csendes tag
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül betolakodok közétek. Barátokat, ismerősöket keresek. Sajnos, szokás szerint az EU-s random csapatjáték szintje nagyon alacsony, viszont ettől függetlenül élvezem a játékot - csak nem annyira, mint lehetne. Senki sem szeret állandóan veszíteni.
Nem vagyok profi, sőt mondhatni a "játékos életem" lassan a végéhez közeleg (30 éves vagyok), bár tapasztalatom azért van FPS-ben (2000+ óra battlefield, előtte 2+év CS1.6).
Egy szó mint száz, ha van olyan csoport ahova beférnék, vagy csak 1-2 ember akinek van kedve délutáni casual Overwatch-hoz, nyugodtan vegyetek fel.
GabbeR#2446 a BTag-em.
Üdv. Gábor.
-
Bennyboy
őstag
brawl mód ad xp-t vagy vmi extrát?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Pedro78
senior tag
En is az o nezopontja szerint irtam, hogy tul vagyok a vegen.
Este mar en is vagyok remelhetoleg.
[ Szerkesztve ]
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
.LnB
titán
Na srácok, a listából mindenkinek elküldtem a request-et, (sokan már fent voltatok a firends listemben). Szóval majd invelgetek.
Este 21:00 körül megpórbálok majd egy 12-es meccset indítani. Majd figyeljetek az invre ha van kedvetek.Ha pedig máskor invellek titeket akkor vagy jöttök vagy nem. Ha nem akkor sincs harag. Ebben egyezzünk is meg, hogy ha inveljük egymást és a másik elutasítja akkor nincs gond. Szerintem körülményes mindig írni a másik félnek, hogy bocsi most nem tudok jönni mert...
Na ennyi Good Luck & Have Fun mindenkinek!
(#2249) k-adi "3nap béta alatt az összes karaktert kiismertem"
Nocsak nocsak.. Mr.döPró!
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest