- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Nálatok megy a Bnet?
szerk: már ok
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
pohár
félisten
az előbb igen komolyan szét volt csúszva a rendszer, ki is vágott, de ki is léptem utána, enni kéne valamit végre
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
knoxhu
senior tag
Valaki ráér most játszani? Nálam épp senki se onlány
-
pohár
félisten
aki nem bír aludni, Galaxon valami kopasz gyerek Overwatchot játszik, a streamet közvetítik épp
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Mister_X
nagyúr
Egyébiránt megvettem PS4-re a játékot, mert sajtból van a hold. És nagyon low level MMR-rel tényleg olyanok a játékosok, ahogy leírtátok Tiszta duck hunt volt az egész, azért is haltam meg, mert szoknom kell még a dolgokat teljes egészében (ütés, self heal, stb). De nagyjából itt is van a very first PS4 Match Play of the Game-je szerény személyemben feat. a fogalmatlan Reinhardt, a spicces Widowmaker és a többiek. Egyébiránt itt a teljes menet, hát mit ne mondjak, szegények, nekem azért van 5-10 óra konzolos tapasztalatom (meg kétszer ennyi PC bétás). Bénaságom abból adódik, hogy FPS-t még nem játszottam PS4-en, plusz azt hittem, hogy az a Torbjörn meghalt, de közben mégsem.
-
Továbbá van már WTF moments, látni itt Lucio, Reinhardt és Mercy PotG. Utóbbihoz meglepő módon sok skill nem kell, csak enyhén ferde rendszer, ami ezt beszámítja
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
hackeeeee
Jómunkásember
Beszálltam, gyakorlás indul.
Véleményem szubjektív...
-
őstag
válasz Reinhardt #3263 üzenetére
Epoch time, ki van nullázódva az időbélyeg nála, ilyenkor meg beáll 1970 január 1-re neki az utolsó bejelentkezési idő, mert többnyire egy sima másodperc alapú számlálóval reprezentálják a dátumokat.
http://stackoverflow.com/questions/1090869/why-is-1-1-1970-the-epoch-time
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
"A legfrissebb hírek szerint a Manchester United (a világ harmadik legnagyobb focicsapata) is licitál egy egyelőre meg nem nevezett Overwatch csapatra, akiket egyébként a Fnatic és egy másik csapat, a német Schalke is szeretne saját mezébe öltöztetni. Egy huszonkettedik XY Gaming csapatnak elég nehéz rajongókat toborozni, de a Unitedet a világ minden pontján ismerik, így valószínűleg azonnal hatalmas mennyiségű rajongót tudnának magukhoz láncolni, ami hosszútávon nyilvánvalóan jót tenne a bradnnek."
Esport forradalomnak lehetünk szemtanúi. A Schalke04 ugye már vett egy LoL csapatot. Most kezdődik...
Egyébként nagy pénzben mernék fogadni rá, hogy a Cloud9-ra megy a licit.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
whitezo88
nagyúr
ma QM-re 10ből 7 6-20 közti ember volt. Másnál volt már ilyen? Igazi majomparádé volt. Én 62 vagyok btw, azért fura.
[ Szerkesztve ]
-
Mateo059
újonc
-
-
törölt tag
Jelentkeznek listara rupsz #2442, Tracer, Lucio, Junkar, Reaper a kedvencek.
-
Ellia
addikt
-
Raysen623
addikt
Úgy érzem itt az ideje, hogy Blizzardék betiltsák az egy meccs alatti ugyanazon hősök használatát: éppen most kerültünk szembe 5 tornbjörn + tracer felállással. Egyszerűen nem lehet rajtuk fogást találni. A csapat ki is lépett a pics@ba. Nem értem miért kellett ezt bennehagyni.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
törölt tag
válasz Raysen623 #3282 üzenetére
Szerintem QM-en az lenne a jó ha nem lennének ilyen korlátozások.
Az egyszeri paraszt munka után szeretne kicsit kaszáskodni, de már van a csapatban. Én nem tiltanám meg neki, hogy ne tegye.Ranked és tétmeccseken viszont lekorlátoznám én is a dolgot. Múltkor volt egy 'jópofa' tétmeccs:
2 lucio, 2 tracer, 2 anyámkínja (nem emlékszem) mind a két csapatnál.
Én egy olyat behoznék, hogy egy karakterből lehet kettő, de legalább 5 különböző karakternek szerepelnie kell egy csapatban. Sőt igazából a 6 különböző karakter ötlet is tetszik nekem.QM viszont a funról, a szórakozásról és a kikapcsolódásról szóljon. Ne kössék meg ilyennel az ember kezét.
-
k-adi
nagyúr
Simán lehet rajta fogást találni.,, pl. Zenyatta ultijával beviszi a többieket, míg azok kiszedik a turreteket/törpöket... ha 1 kevés akkor 2 zenyatta ultival, úgy hogy pont azelőtt nyomja be a második Z az ultit, miután az elsőnek majdnem elfogyna.. ha jól tudom 5másodperc az ultija, azaz így kb. 10másodpercnyi idő lenne kiszedni a turreteket sebződés nélkül...
Vagy hanzo ultija is tökéletes turretek ellen... csakhát meg kell várni míg feltöltődik.
Vagy azt is lehet csinálni, hogy egymás után megy 2 reinhart és miután elfogy az elsőnek a pajzsa, akkor a mögötte lévő elé megy és úgy haladnak tovább, míg feltöltődik az övé, aztán megint cserélnek, míg a többiek támogatják őket.
Tracernek meg olyan kevés hp-ja van, hogy a szél is elfújja, de pl. McCree, Roadhog, stb. jó counter ellene. -
torik
senior tag
-
Feketelaszlo
senior tag
Én is voltam ma egy ilyen Anubison, de csak a végén vettem észre, hogy mi ellen mentünk, olyan gyorsan nyertünk Sok múlik a jó helyezkedésen - ha bénán rakja le valaki a turretet, könnyű találni olyan szöget, amiből úgy lehet rá lőni, hogy téged nem tud célkeresztbe fogni. Így akár még Mercyvel vagy Lúcioval is seperc alatt kiszedhető - ha legalább 4-5 másodpercig nincs ott a törp, már nem tudja megmenteni a level 2 lőtornyot. Amíg meg visszafele battyog a spawn pointról kb. be is fejezetik a meccset, hiszen mozgást gyosító képességük sincs.
De azt is lehet csinálni, hogy valaki decoynak előrerohan (Winston, D.Va), s amíg őt lövik, a többiek intézik a turreteket. Még ultira sem kell építeni, ráadásul egy ilyen ellenség akkor sem jelent nagy veszélyt, ha meghalt a tankotok, mert támadásban elég szánalmasak a Torbik. Persze szituációfüggő, hogy a hőst vagy az építményét kell priorizálni, de nagyon sokat elmolyolnak a Torbjörnök azzal, hogy jó helyet keressenek a turretnek és megépítsék, e közben tök védtelenek. Persze a profik már biztos reflexből tolják a bejáratott helyekre a turretet, de ha ott maradnak javítani is, akkor megintcsak veszélynek teszik ki magukat.
Az persze szent igaz, hogy egy ilyen felállás elég szélsőséges helyzeteket is tud szülni, de ha meg tudjátok beszélni a csapattal, hogy legyen valami taktika-szerűség, vagy legalább várjátok be egymást - ne csak össze-vissza rohangáljatok, akkor már jobbak az esélyeitek. -
f3rdzs0
senior tag
Zarya egyedül is el tud álldogálni ha nagyon muszáj
f3rdzs0
-
Raysen623
addikt
válasz Feketelaszlo #3288 üzenetére
Az ellenfél valószínűleg egy 6 fős csapat volt, akik ezt megbeszélték, én meg pug-almentem. Ennyit a taktikáról. DVa teljesen hatástalan volt ellenük, egyedül az orosz csajjal tudtam az első helyen fogást találni rajtuk, de utána már azzal sem, mert a tracer teljesen rámállt, csapattársaim meg sík hülyék voltak.
Hanzo volt nálunk egy pont egy béna tökkelütött volt, healt meg soha nem kaptam meccs alatt.
Ja amúgy az orosz pályán voltunk, és könnyen el lehet képzelni hova tették le a turreteket a törpök. Ráadásul olyan hamar feltöltötték az ultikat, hogy esélytelen volt ellenük bármi is. Fogtam magam és kiléptem....nem volt kedvem ezen idegeskedni.
Továbbra is tiltanáma több azonos hős használatát - elolvasva az ellenvéleményeket is - ugyanis én nekem nem az a játék ha olyanokkal kerülök össze, akik csak puffogtatni akarnak. Győzni szeretek, vagy szoros eredménnyel veszíteni, mert akkor jó a játék. Az nem pálya ha egy perc alatt letolnak minket mint hólapáttal a járdát télen. Ez van.
Szerencsére este mentünk csapatba pár meccset és nagyon jó volt. Na ott nyertünk is elég sokat.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
7
addikt
válasz Raysen623 #3290 üzenetére
Egy jól kommunikáló csapat ellen egy rosszul kommunikáló csapat szinte mindig veszteni fog. 5 Torbjörn + 1 Tracer ellen csomó mindent meg lehet csinálni, itt egy példacsapat:
- 2 Winston (gyorsan bent vannak, AOE, shield | tracer ellen is jók)
- Mercy (hatékony healer, gyorsan mozog)
- Genji (flanker, turretek ellen még reflect is van, ha ésszel dolgozik)
- Widowmaker (sniper, a turretek hatótávján kívülről tud aprítani)
- Junkrat (masszív AOE, közvetlen rálátás nélkül is tud turreteket ölni, ha tudja hol van)A 2 Winstonnak és a Mercynek együtt kell dolgoznia, Widow és Genji a saját útjukat járják, Junkrat pedig tisztogat ahol épp tud. Megoldható, viszonylag hamar ki lehet csikarni hero swapet néhány Torbjörnből. Volskayanál egyébként is elég hosszú idő a respawn + első ponthoz visszagyaloglás, úgyhogy ha 2 Torbjörnt + hozzájuk tartozó turreteket sikerül kiszedni, már megtörik az ellenállás.
Csak ehhez tényleg az kell, hogy a csapat akarjon együtt dolgozni, és a tagok tudják a saját szerepüket.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Na igen szep taktika de quickplay-ben ilyet megoldani idegenekkel,ts nelkül lehetetlen.Räadäsul mindig mindenki jobban tudja, hogy mi a jo neki....En is tegnap megtapasztaltam itt amiröl sokan irtak mär, hogy 10 meccsböl konkretan 9 lose volt, mert idiotäkkal jätszottam.Ilyen rossz szeriäm meg sose volt, tegnap az agyhaläl kerülgetett..Es mi a blizz reakcioja erre?Aki hamarabb kilep, mert nem akar ällandoan vesziteni az csökkentett xp-t kap onnantol bünteteskent.Hät marha jo..Miert nincsenek community-k vagy legaläbb valami ällapotjelzö rendszer mint diablo-ban?Ott kiirom az ällapotom melle, hogy "suppwd looking for team 100+" es azt legaläbb az ismeröseim lätjäk es hivnak ha kellek.Itt most konkretan mindig kuncsorogni kell, hogy behivjanak valahova.Jo tudom meg csak most kezd el kiforrni a jätek, ertem en de ez igy kinkeserves ha nincs jol összeszokott sajät csapata az embernek.Tenyleg, lehetne csinälni valaki ts-en egy olyan szobät ahol csak azert gyülekeznek az emberek, hogy csapatot taläljanak, aztän aki talält team-et az lelep egy mäsik szobäba.Egy ilyen dolognak tudnek örülni.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz Raysen623 #3290 üzenetére
Arra az esély, hogy full-premade ellen pug induljon 0.59%. Legalábbis ez volt bétában, illetve 5 vs pug-nál is hasonló a statisztika (ezzel nem azt akarom mondani, hogy elképzelhetetlen, hogy valóban 6 fős csapat ellen mentetek, de korántsem biztos). Mostanra szerintem jobb az arány, de a lényeg, hogy többnyire ugyanolyan pug-ok fenekelik el a pug-okat, mert az egyikben senki nem akar kommunikálni. A kommunikáció kezdeményezésének egyik remek módja a "Hello" emote elsütése. Ehhez nem kell semmit gépelni, de már kiderül, hogy van-e legalább minimális hajlam a csapattársakban az eggyüttműködésre, vagy teljesen antiszociálisak. Aztán a chat segítségével még inkább kitárulkozik a lehetőségek tárháza a csapat összehangolására - pl. fel lehet ajánlani, hogy én hozok supportot, ha valaki hoz tankot, vagy le lehet írni, hogy mit kéne változtatni a csapaton, hogy ne rohanjanak ötödjére is a halálba. Nyílván a stílus sokat javíthat a társalgás minőségén, tehát nem árt, ha az általunk ismert angol nyelvű káromkodásokat (azt a 2-t) mellőzzük a szövegből, illetve az sem biztos hogy jó, ha a match chaten megjegyezzük, hogy mekkora kretének a csapattársaink, megint mi visszük a hátunkon őket. Ideális esetben van egy kellő mértékű emberbaráti tisztelet a társaink iránt. Szóval a taktika megbeszélése hasznos, de nem feltétlen szükséges hozzá a bejáratott csapat.
Egy kő-papír-olló játékban nem lehet arra hivatkozni, hogy azért kapsz ki, mert a szemét ellenfél mindig kővel üti az ollódat. Oké, a match-making rendszer valóban elég genyó tud lenni néha, de ha ezek a hero stackelések annyira működnének, akkor nyílván mindenki alkalmazná. Max. 2-3 azonos heroig tartható még balanszban a csapat, de 4-el általában már nagyon profi kell hogy legyen a maradék, hogy meglegyen a damage-support-tank egyensúly.
Bocs, ha esetleg nagyon kioktató stílusúra sikeredett, de inkább jótanácsnak szántam. -
k-adi
nagyúr
válasz Feketelaszlo #3293 üzenetére
A helyzet az, hogy elég ha csak a fél csapat pre-made és a többi csak "félig" idióta, mert sokszor láttam már olyat, hogy a 3 random szimplán alkalmazkodott a 3 premade játékoshoz. Nyilván nem teljesen, de eléggé tudnak idomulni azok akik csak "félig" önfejűek, ha látnak egy bizonyos taktikát a másik 3 játékostól.
Viszont a kő-papír-olló -s komment részed totál igaz, szerencsére a level nem ad semmilyen extra képességet vagy több hp-t, maximum pályaismeretet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tegnap volt egy meccsünk, ahol az ellen full Tracer volt. Kb pillanatok alatt bedaráltuk őket.
Live-Die-Respawn
-
7
addikt
válasz tibee77 #3292 üzenetére
"Na igen szep taktika de quickplay-ben ilyet megoldani idegenekkel,ts nelkül lehetetlen.Räadäsul mindig mindenki jobban tudja, hogy mi a jo neki..."
Valóban nem jön össze sokszor, de ha normálisan állunk egymáshoz, és építő jelleggel, kedvesen szólunk a csapattársakhoz és ellenfelekhez egyaránt, akkor nagyobb eséllyel érhető el változás. Aztán vagy bejön, vagy nem, de legalább a hangulat jobb. Volt nem egy meccsem, ahol nem találtuk meg a szükséges összhangot, de a chaten sírvaröhögtem, annyira ment az oda-vissza poénkodás, és egyáltalán nem esett rosszul, hogy kikaptunk.
"Es mi a blizz reakcioja erre?Aki hamarabb kilep, mert nem akar ällandoan vesziteni az csökkentett xp-t kap onnantol bünteteskent."
Személy szerint én ennek örülök. Sokkal kevesebb rage quitet látok miatta, mint TF2-ben, és ma is volt olyan random pubos meccsem, ahol Doradon gyakorlatilag beragasztottak minket a spawnra, és sokadik hero swapek után az utolsó utáni pillanatban toltuk át a payloadot az első checkpointon. Utána pedig már megvolt a lendület, és hajszálnyival ugyan, de meg is nyertük.
Ha nincs penalty a kilépésért, akkor folyamatosan léptek volna ki tőlünk a játékosok, és akkor bizony tényleg esélyünk sem lett volna visszahozni, mert reménytelennek tűnt a helyzet.Nem hosszú egy-egy meccs, 10 perc alatt lemegy egy forduló. Annyit bőven megér bentmaradni, addig is gyakorolsz és tanulsz.
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
válasz Feketelaszlo #3293 üzenetére
Amit leírsz azzal nekem nincs semmi bajom, sőt szöveg és kérés nélkül is lehet jól együtt működni, amire szintén van példa. Aki egy kicsit is gondolkodik, az nem hozza be a 3. ugyanolyan hőst. Ennyi.
Márpedig ha én azt látom, hogy se healer, se tank a láthatáron, akkor onnantól kezdve engem sem érdekel és csak játszom, mert tudom veszíteni fogunk. De ha érzékelem a hajlandóságot a csapatmunkára, akkor azonnal váltok karaktert és ha kell tankolok, ha kell gyógyítok. Erre tökéletes példa, amikor bementem az egyiptomi pályára védeni Reinhardt-al és szóltam a két bastion-nak hogy mögém álljanak. Végül csak az egyiknek volt elegendő esze és meg is tette. Mondanom sem kell meg volt az eredménye.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
7
addikt
válasz Raysen623 #3297 üzenetére
"Márpedig ha én azt látom, hogy se healer, se tank a láthatáron, akkor onnantól kezdve engem sem érdekel és csak játszom, mert tudom veszíteni fogunk."
Ez nem igaz. Többször is kerültem olyan játékba, ahol nem volt se healer, se tank. Végiggondoltam, hogy hogyan vagyok a leghasznosabb, és választottam egy megfelelő karaktert. Kompozíciótól és objective-től függően simán találsz olyat, aki kellőképpen hasznos és még nyerni is lehet.
Egyik tegnapi játékomban pl. random pubosok között csupa low HP offense és defense hero volt, tank / support egy sem. Bejöttem Mercyvel, healeltem rogyásig (59% team damage-et healeltem vissza), és legyűrtük a másik csapatot. Az egyik legdinamikusabb Mercy playem volt, mert bár a kompozíció nem volt ígéretes, a többiek jól játszottak és figyeltek egymásra + rám, nekem pedig bőven adtak munkát.Nem érdemes vesztesnek elkönyvelni egy fordulót. Igenis meg lehet fordítani reménytelennek tűnő helyzeteket, pozitív hangnemben kommunikálva segítséget kérni vagy javaslatokat tenni, és csak úgy általában élvezni a kihívást.
A csapattársaid is alapvetően nyerni szeretnének, úgyhogy ha látják, hogy pl. egy tank vagy egy support tud nekik segíteni, figyelembe veszik és igyekeznek úgy játszani, hogy előnyt kovácsoljanak belőle.Aztán persze ott vannak azok a reménytelen esetek, akik kígyót-békát mondanak a csapatukra, de azokkal általában nem foglalkozom, úgyis van még elég dolog, amire figyelhetek egy-egy játékban.
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
Akkor neked mákod van, mert olyanokkal kerülsz össze akik azért nyerni is akarnak. Nálam ez az arány rosszabb, főleg hétvégén. Én ugyanis azt látom, hogy csak lőni akarnak ész nélkül és 1v1-eznek állandóan. Objektívák, csapatjáték lényegtelen számukra. Ilyenkor én próbálhatok bármit 8többször meg is teszem mindhiába), teljesen felelsleges....na ezek a retardáltak Belőlük pedig van mindenhol és nem hat rájuk az észérv vagy kérés. Szerencsére 1 játék után lelépnek és jönnek helyettül alkalmasabbak...
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
saen
veterán
Mostanában kevés időm volt játszani, ilyenkor a gép ellen szoktam tréningezni.
Ma viszont nyomtam 3 quick game-et, mindet sikerült nyerni. A nagy tanulság megint az volt, hogy a legtöbb ember nem játsza a célt. Akarom mondani senki nem áll oda a payload mellé tolni. Utolsó meccs, Dorado Attack, az első checkpointot alig tudtuk elérni, elég jól levédték a startot, viszont utolsó pillanatban megcsináltuk. Onnantól gyakorlatilag Lúcioval végigtoltam a kocsit a pályán, időnként persze lekaptak, de a végét is úgy toltam be, hogy senki nem jött oda a kocsihoz, mindenki harcolt valahol a környéken. Még egy csomó időnk maradt a végére
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...