Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s
    addikt

Szia, ez az értetlen már betegesen fanatikus ember végig csak a SÍPOLÁST hajtogatja ;] , ami a sok hiba mellé még pluszban előjött a béta rendszerrel, de én végig az általános többi hibáról beszéltem, amik a gyári, hivatalosan kiadott rendszerrel jelen voltak és vannak is ! tényleg nem győzöm már kiemelni, leírni. ő csak sípol és sípol...
    A gyenge wifi, akku merülés és sd dobálás készenlétben, ennek köszönhetően felébreszti a gépet és ki-be kapcsolgatja a kijelzőt. Ezeket a többiek írták le és ő meg idejött egy másik fórumból okoskodni, hogy márpedig azok nem komoly hibák neki. Agyilag lemaradt a sípolásnál, (gondolom már a géptől nem hall mást). Én meg ne akarjam már rendesen használni a gépet, meg minek akarok venni, kapcsoljam ki :D Hát nevetséges komolyan, jó, hogy nem mondja meg mit hogyan használjak. Igen, ostoba voltam, hogy ilyen emberszabásúval egyáltalán szóba álltam, amikor láthattam korábban is milyen hangnemben volt képes kommunikálni másokkal. Egy kis intelligenciaszint növelésre neki lenne szüksége....bár azzal születni kellett volna...

Új hozzászólás Aktív témák