- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
KezdŐ546
friss újonc
Üdvözlök Mindenkit! Megpróbálom a lehető legrövidebben. Vettem egy új asztali PC-t. Bekapcsoltam és a Win10 kiírta, hogy javasolt képernyőfelbontás 2560X1600. Laikusként rákattintottam, és csak utólag jutott eszembe, hogy az én monitorom, csak 1980X1020-at bír maximum. Azóta hiába kapcsolom be a gépet, a monitor egyből kiírja azt, hogy " Out of Range " . Javasolták már a következőket: bekapcsolás után nyomogassam az F8-at, vagy a power gomb 3X, és negyedjére felajánlja hogy csökkentett módban újraindíthatom, de így sem sikerült. A kérdésem is ez lenne; Van valamilyen billentyű amit ha nyomogatok közvetlen bekapcsolás után, akkor előjön az a fekete hátterű oldal, mint régen az F8, ahonnan csökkentett módot tudok választani, hogy visszaállítsam a felbontást? Vagy esetleg bármilyen más módszer?
Előre is köszönöm szépen, ha Valaki segít!
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- LG LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Motoros topic
- Androidos tablet topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest