- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Na szóval: volt egy 17 és fél megás .AVI-m (mielőtt beleköt valaki, saját felvétel volt a MTV Híradójának egyik (általam kedvelt) bemondójáról). Ezt betömörítettem WinRARral úgy, hogy 5.000.000 bájtos szeleteket gyártattam belőle. Ezután összefűztem az egészet WinCommanderrel, ami szépen legyártotta a semmire sem jó .out fájlt. :)
Na itt jött a trükk: WC, Fájldarabolás, és beírtam neki pontosan az 5 milka bájtot. Szépen szétvagdosta, sőt még egy .crc-fájlt is gyártott hozzá. Ezt az egészet aztán kicsomagoltam WinRARral, és *működött*!
Konklúzió: az .out fájl még megmenthető (bár EBBEN az állapotában tényleg semmire sem jó, kicsomagolni nem lehet a tartalmát!), ha tudja az ember a szeletek összefűzés előtti bájtra pontos fájlméretét.
Az ötletgazda természetesen KovacsUr, :) -
guess.who
senior tag
Az arj-ra már nem is emlékszem, olyan régen volt, de a RARnál van (legalábbis most biztosan, de régen is) egy olyan legördülő menü, ahová bájtra pontosan megadhatod a szeletek méretét.
Egyébként ott kevered el, hogy az arj-ból nem volt szerintem csak .arj kiterjesztés, míg a .rar-ból ugye van .r00, stb. Bár végülis ez lényegtelen, a lényeg az, hogy pontosan akkorára szeleteli a RAR, amekkorára akarod. :) Próbáld ki! ;] -
guess.who
senior tag
Hihi, jellemző: a bonyolult elme elkezd bonyolult megoldást keresni... :) A RAR -ha megadod neki, akkor- egyforma méretű fájlokat csinál (emlékezz csak a régesrégi floppylemezes 1.457.664 bájtra... :) Bár *elvileg* mindkét szoftver (WR és WC) mindent pontosan csinál, tehát működnie *kell*. Csak hát a gyakorlat... :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kuponkunyeráló
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest