Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Na szóval: volt egy 17 és fél megás .AVI-m (mielőtt beleköt valaki, saját felvétel volt a MTV Híradójának egyik (általam kedvelt) bemondójáról). Ezt betömörítettem WinRARral úgy, hogy 5.000.000 bájtos szeleteket gyártattam belőle. Ezután összefűztem az egészet WinCommanderrel, ami szépen legyártotta a semmire sem jó .out fájlt. :)
Na itt jött a trükk: WC, Fájldarabolás, és beírtam neki pontosan az 5 milka bájtot. Szépen szétvagdosta, sőt még egy .crc-fájlt is gyártott hozzá. Ezt az egészet aztán kicsomagoltam WinRARral, és *működött*!
Konklúzió: az .out fájl még megmenthető (bár EBBEN az állapotában tényleg semmire sem jó, kicsomagolni nem lehet a tartalmát!), ha tudja az ember a szeletek összefűzés előtti bájtra pontos fájlméretét.
Az ötletgazda természetesen KovacsUr, :) -
guess.who
senior tag
Az arj-ra már nem is emlékszem, olyan régen volt, de a RARnál van (legalábbis most biztosan, de régen is) egy olyan legördülő menü, ahová bájtra pontosan megadhatod a szeletek méretét.
Egyébként ott kevered el, hogy az arj-ból nem volt szerintem csak .arj kiterjesztés, míg a .rar-ból ugye van .r00, stb. Bár végülis ez lényegtelen, a lényeg az, hogy pontosan akkorára szeleteli a RAR, amekkorára akarod. :) Próbáld ki! ;] -
guess.who
senior tag
Hihi, jellemző: a bonyolult elme elkezd bonyolult megoldást keresni... :) A RAR -ha megadod neki, akkor- egyforma méretű fájlokat csinál (emlékezz csak a régesrégi floppylemezes 1.457.664 bájtra... :) Bár *elvileg* mindkét szoftver (WR és WC) mindent pontosan csinál, tehát működnie *kell*. Csak hát a gyakorlat... :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest