- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Na szóval: volt egy 17 és fél megás .AVI-m (mielőtt beleköt valaki, saját felvétel volt a MTV Híradójának egyik (általam kedvelt) bemondójáról). Ezt betömörítettem WinRARral úgy, hogy 5.000.000 bájtos szeleteket gyártattam belőle. Ezután összefűztem az egészet WinCommanderrel, ami szépen legyártotta a semmire sem jó .out fájlt. :)
Na itt jött a trükk: WC, Fájldarabolás, és beírtam neki pontosan az 5 milka bájtot. Szépen szétvagdosta, sőt még egy .crc-fájlt is gyártott hozzá. Ezt az egészet aztán kicsomagoltam WinRARral, és *működött*!
Konklúzió: az .out fájl még megmenthető (bár EBBEN az állapotában tényleg semmire sem jó, kicsomagolni nem lehet a tartalmát!), ha tudja az ember a szeletek összefűzés előtti bájtra pontos fájlméretét.
Az ötletgazda természetesen KovacsUr, :) -
guess.who
senior tag
Nemnem. A .out fájl akkor keletkezik (alapesetben WinCommanderről beszélünk), amikor a WC a fájl összeillesztésekor nem talál a szétvágás során belekódolt fejlécadatot, így nem tudja ''kinyerni'', hogy mi is az eredeti fájl kiterjesztése. Ekkor odavarrja a .out-ot, mint kvázi saját formátumot...
No, közben leteszteltem KovacsUr ötletét... Hát nem nyert. Az addig oké, hogy a WC-vel összefűzött fájlt megpróbáljuk szétdarabolni ugyanazzal -csakhogy ez a dög nem tud ám *akármekkora* darabokra szeletelni, csak szabványosakra (különböző floppyméretre, ZIP-drive-ra, CD-re), úgyhogy a szükséges 15.000.000 bájt nincs közötte. Így aztán ez a megoldás nem megoldás, marad az, hogy a .out fájlt törölni kell, és az eredetieket kell WinRARral kicsomagolni...
Újabb ötlet esetleg? :) -
guess.who
senior tag
Az arj-ra már nem is emlékszem, olyan régen volt, de a RARnál van (legalábbis most biztosan, de régen is) egy olyan legördülő menü, ahová bájtra pontosan megadhatod a szeletek méretét.
Egyébként ott kevered el, hogy az arj-ból nem volt szerintem csak .arj kiterjesztés, míg a .rar-ból ugye van .r00, stb. Bár végülis ez lényegtelen, a lényeg az, hogy pontosan akkorára szeleteli a RAR, amekkorára akarod. :) Próbáld ki! ;] -
guess.who
senior tag
Hihi, jellemző: a bonyolult elme elkezd bonyolult megoldást keresni... :) A RAR -ha megadod neki, akkor- egyforma méretű fájlokat csinál (emlékezz csak a régesrégi floppylemezes 1.457.664 bájtra... :) Bár *elvileg* mindkét szoftver (WR és WC) mindent pontosan csinál, tehát működnie *kell*. Csak hát a gyakorlat... :DDD
-
guess.who
senior tag
Hát ezt valószínűleg bebuktad... A .001, .002, stb. kiterjesztésű fájlokat nem kellett volna összefűznöd WinCommanderrel, mivel WinRARos szeletek -annak ellenére, hogy nem RAR vagy R00 a kiterjesztésük. Az összefűzött cucc nagyjából annyit ér, mintha $32-vel töltötted volna fel. :) (Elvileg ugyan lehetséges az eredeti méretekre szétdarabolni valamilyen programmal, de szerintem ilyet még nemigen csinált senki, úgyhogy ez tényleg csak elvi lehetőség.)
Az egyetlen lehetséges megoldás, ha még megvannak az eredeti szeleteid, akkor azokat szépen a 001-gyel kezdve kicsomagolod WinRARral, ezt az összefűzött vacakot meg letörlöd... Ha már nincsenek meg a szeletek, akkor sirasd el a letöltött cuccot, és úgy töröld az összefűzött fájlt... :) :)
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest