- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizs
aktív tag
hát én már csak ilyen optimalizált izé vagyok. szerintem nem elég egy 233 mmx, mert teljesítményre ugyan nagyon igaz, de a szervereknek abban rejlik az erejük, hogy stabilan vannak összerakva és nem azért 138 ezer egy p.2-s lap ami dualban nyomja, hogy annyi legyen mint egy mmx. a tápja sem olyan mint egy sima. azért ez éjjel-nappal mennie kellene, vagy nem?, mert ha igen, akkor komolyabb vagy legalább új tápot kell használnod, hogy nehogy baj legyen, mert te úgysem leszel mindeig ott. figyeljetek ilyen dolgokra is. amúgy meg a vinyó is nem a tár a lényeg, hanem hogy bírja, ami egy scsi
-
csizs
aktív tag
használj apache webszervert, vagy ftp-t akarsz? nem emlékszem már. Amúgy van egy eladó könyvem hozzá. én duplaprocesszoros pentium II-st használok. van benne 60Gb-os vinyó. gond nélkül látja mint állat persze menne bele több is. és megeszik minden sd ramot.
Javaslom keress ilyet még agp is van rajta és 10ért vettem egy boltba, mely igen olcsónak tűnik és nagyon jól ki bvan alakítva a szevenek
Ha érdekel esetleg van egy pentium pro lapom dualban van rajta 200mhz-s proci 2+ SCSI meg egyéb finomság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest