Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
menalcas
őstag
Az előző 3 választ nem igazán értem miért is kell firtatni a kábel hibátlan hisz mint mondta a 2 gép látja egymást, mármint a kapcsolat megvan csak valiért ez a ..... azt írja hogy korlátozott de hogy mi a tökömért azt nem tom, valamilyen beállitás hibádzik de mivel nem nagyon értek a hálózatépitéshez így itt megkérdeztem, a kapcsolat sebessége 1 gigabit azt mind a 2 vezérlő felismerte egyből.
"Egyébként IP címek, átjáró,..., TCP/IP over NETBIOS rendben ?)"
Itt konkrétan mit nézzek? a protokolok fel vannak telepitve mi egyebet kéne még csinálnom ?
Kövezzetek meg tudatlanságomért, de anno vagy 3 éve mikor lanozgattunk elég volt ennyi gépek összedug protokolok fennt voltak és ment a hálózat, de mint mondtam annyira nem vágom ezért érdeklődök itt -
menalcas
őstag
Hi all!
Egy egyszerű problémám van, adott 2 gép cross bábellel összekötve, protokolok telepítve, a 2 gép valmilyen szinten látja is egymást, de az állapotra azt írja hogy Nincs kapcsolat vagy korlátozott, mit kéne állitgatnom hogy ez müködjön rendesen, az a baj hogy pl játékot hostolok az eggyik gépen, és a másik látja is rövid ideig, de már csatlakozni nem tud
Erre kérnék valami tippet hogy a kapcsolat 100as legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VPN topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szemüveges topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning