Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz
gabipaci #22271 üzenetére
'Mit kell ahhoz beallitanom, hogy a routeremet elerjem a a webrol, mondjuk ujrainditas celjabol?
TP Link TD-W8960N
Ip cimem statikus"4-es hardver verzio Felhasznaloi kezikonyv 92-es lap 4.7.6 fejezet
Management --> Access control --> Remote Access --> webViszont biztonsagtechnikai szempontbol nem szerencses megoldas, mivel titkositatlanul mennek az adatok.
(#22272) PumpkinSeed
Te elolvastad egyaltalan a kerdest? -
futár
senior tag
válasz
gabipaci #21372 üzenetére
persze, a WIFI működni fog, az IP-t pedig DHCP-vel az első router osztja. De azt nem értem, hogy a 2. routerbe dugott laptopról látom az 1. routerbe dugott kamerákat. Itt valami bibi van, mert az egyik 192.168.1... a másik pedig 192.168.0.... címmel kezdődő IP tartományban van. ("A kamerat tokeletesen elerem a masodik routerbe dugott laptoprol, a kamera portjan, a router ip cimen (http://192.168.0.102:82/) de hogy erem ezt el az internetrol?") Vagyis nem kellene látnia. Vagy én értettem valamit félre?
-
futár
senior tag
válasz
gabipaci #21370 üzenetére
2 dolog amit észrevettem az az, hogy az 1. és a 2. router nincs egy hálózaton, vagyis a 2. routerre kötött gép nem látja az első routerre kötött kamerákat. Én 1 hálózatba hoznám úgy, hogy az első routerből kijövő kábel nem a 2. WAN portjába, hanem LAN portjába dugnám és a 2. router DHCP-jét kikapcsolnám.
A 2. mivel nem azonos a hálózat, így nem is láthatod kintről a 2. hálózatban lévő eszközöket. -
Tosee
őstag
válasz
gabipaci #9806 üzenetére
Szia!
Lehet! Sajátgép jobb klikk tulajdonságok...
Állíts be mindkét gépen egy (azonos) munkacsoportot pl: otthon
vezérlőpult -> hálózati és megosztási központ -> fájlmegosztást és a hálózat felderítést kapcsold be! Ha jelszóval jelentkezel be a gépekre, akkor bekapcsolhatod a megosztás jelszavas védelemmel-t is!
Majd válaszd ki a megosztani kívánt mappát, jobb klikk tulajdonságok, megosztás fül...
Speciális megosztás: mappa megosztását pipáld ki!
Ugyan itt az engedélyeknél a mindenki csoport számára add ki a megfelelő jogosultságokat: pl olvasás, módosítás
Indítsd újra a gépeket, a teszt idejére kapcsold ki a tűzfalakat, és próbáld meg elérni a másik gépet a hálózatról!ui: mindkét gépen be kell állítani a fentieket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- PowerBank ( Magsafe is ) /// Számla + 1 Év Garancia
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2025.07.19. Apple jótállás
- Western Digital WD Blue 3.5 1TB HDD 7200rpm 64MB SATA3 (WDC WD10EZEX-60WN4A0) 100/100
- Táska pénztárca kiegészitők memóriakártya egyéb termékek
- RYZEN 5 1600, RX 470 4GB NITRO, 8GB DDR4 RAM, 256GB SSD(2,5) Akár játékra is.)
- Dell Inspiron 3537 15,6" HD/i5-4200U/8 GB/120 GB SSD
- XFX SWFT 309 RX 6700 XT 12GB GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest