Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joeker67

aktív tag

válasz mariopapai04 #23 üzenetére

Van hozzá flippes tok is, ha ezt használod ez védi! Én farmer hátsó zsebben vagy ha nem abban vagyok, akkor ingzsebben szoktam hordani, mikor leülök legfeljebb előveszem, nehogy ráüljek! :)
    Csak megszokás kérdése szerintem! Előző telóm is ekkora volt, nekem nem zavaró a mérete.

• Joeker67

aktív tag

válasz mariopapai04 #19 üzenetére

Szia!
    Én jó véleménnyel vagyok a készülékről! Fnetebb írtam, hogy a barátom vett először,
    majd azt tesztelgetve nekem annyira megtetszett, hogy vettem én is egyet.
    Képeket tettem fel, de ezt már írták az előző hsz-ben, azóta többször használtam fényképezésre
    a telefont, nekem megfelelő, teljesen elfogadható képeket készít, sőt a videó is, amit a nyaraláson ezzel készítettem,mert a fényképezőt otthon hagytuk, bőven megfelel!
    A kijelző szép, felbontása is elég, szerintem erre a képernyőméretre még pont megfelelő és így a
    procit sem terheli annyira mintha HD felbontást kellene kezelni! Eddig még a fiam sem panaszkodott, hogy valamelyik játék ne ment volna, amit feltett rá! :)
    Én elég sok zenét hallgatok ezen a készüléken egy JVC és egy Kanen (kínai márka) fülesen, mindkettővel
    szép hangja van, de próbáltam már egy huszonezres Sennheiserrel is, amivel brutálisan jól szól (ennyit számít a jó füles) de ez nekem kicsit drága, majdnem annyi mint a teló! :(
    Filmeknél is jól szól!
    Hátrányként egyedül azt tudom felhozni, hogy nem lehet egyelőre rootolni és bár ígéretet kaptam a pandawill
    magyar facebook oldalán, hogy beszereznek egy újabb romot a gyártótól, amit lehet rootolni, nem biztos hogy tényleg lesz hozzá!
    Amennyiben csak használni szeretnéd és nem buherálni, akkor jó szívvel ajánlom a készüléket!
    Külön kiemelném még a GPS-t , ami ebben a készülékben nagyon jól sikerült! Hamar talál jelet és nagyon pontos, ami sok drágább készülékről nem mondható el!

Hirtelen ennyi, ha valami érdekel még, akkor írj! Üdv

Új hozzászólás Aktív témák