- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joeker67
aktív tag
válasz
mariopapai04 #23 üzenetére
Van hozzá flippes tok is, ha ezt használod ez védi! Én farmer hátsó zsebben vagy ha nem abban vagyok, akkor ingzsebben szoktam hordani, mikor leülök legfeljebb előveszem, nehogy ráüljek!
Csak megszokás kérdése szerintem! Előző telóm is ekkora volt, nekem nem zavaró a mérete. -
Joeker67
aktív tag
válasz
mariopapai04 #19 üzenetére
Szia!
Én jó véleménnyel vagyok a készülékről! Fnetebb írtam, hogy a barátom vett először,
majd azt tesztelgetve nekem annyira megtetszett, hogy vettem én is egyet.
Képeket tettem fel, de ezt már írták az előző hsz-ben, azóta többször használtam fényképezésre
a telefont, nekem megfelelő, teljesen elfogadható képeket készít, sőt a videó is, amit a nyaraláson ezzel készítettem,mert a fényképezőt otthon hagytuk, bőven megfelel!
A kijelző szép, felbontása is elég, szerintem erre a képernyőméretre még pont megfelelő és így a
procit sem terheli annyira mintha HD felbontást kellene kezelni! Eddig még a fiam sem panaszkodott, hogy valamelyik játék ne ment volna, amit feltett rá!
Én elég sok zenét hallgatok ezen a készüléken egy JVC és egy Kanen (kínai márka) fülesen, mindkettővel
szép hangja van, de próbáltam már egy huszonezres Sennheiserrel is, amivel brutálisan jól szól (ennyit számít a jó füles) de ez nekem kicsit drága, majdnem annyi mint a teló!
Filmeknél is jól szól!
Hátrányként egyedül azt tudom felhozni, hogy nem lehet egyelőre rootolni és bár ígéretet kaptam a pandawill
magyar facebook oldalán, hogy beszereznek egy újabb romot a gyártótól, amit lehet rootolni, nem biztos hogy tényleg lesz hozzá!
Amennyiben csak használni szeretnéd és nem buherálni, akkor jó szívvel ajánlom a készüléket!
Külön kiemelném még a GPS-t , ami ebben a készülékben nagyon jól sikerült! Hamar talál jelet és nagyon pontos, ami sok drágább készülékről nem mondható el!Hirtelen ennyi, ha valami érdekel még, akkor írj! Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest