- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Aktív témák
-
7
addikt
Topic zárva, kérdésedet az Azonnali kérdések órájában tedd fel
-
avus
csendes tag
Sziasztok
Vettem új gépet. Nincs nagy gyakorlatom összerakásban, mert kétévente egyszer csinálok ilyet, de azért sikerült gond nélkül mindent összerakni. Bekapcsoláskor viszont jött a hidegzuhany, ugyan szépen elindult, felpörgött minden, nem sípolt semmi, de a monitor nem kapott jelet. Tehát még a BIOS-ig sem jutok el, a monitor ledje narancssárga maradt. Ekkor az alaplap integrált videóvezértőjével próbáltam, D-SUB kimeneten. Kipróbáltam DVI-n is, ugyanez. Ezután tettem bele videókártyát, eredmény ugyanez. visszaraktam a régi gépet, ugyanaz a kábel, ugyanaz a monitor, minden működik.
Mielőtt visszavinném a cuccot, gondoltam megkérdezem hozzáértőbbektől. Esetleg én hagytam volna ki valamit összeszerelés során?
Aktív témák
- Mini-ITX
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Macska topik
- Battlefield 7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest