Hirdetés
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Messze nyolcezer fölött!
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Bonzo
tag
A napokban vettem egy pendriveot, mérete 16 GB. Manapság már nem is számít nagynak, de elgondolkodtam hova jutottunk..
Hosszas keresgélés után megtaláltam a legelső pendriveomat, ami szintén 16-os...megabájtban.
Neve: M-Systems DiskOnKey, meglepő módon a mai napig működik.

sebessége:

Elkezdtem kutakodni, melyik volt a legelső USB kulcs, és mekkora kapacitással rendelkezett. Nem gondoltam volna, de pontosan ez a cég (M-Systems) volt az első aki kidobta ez a floppy gyilkos kütyüt. A DiskOnKey legapróbb változata 8 MB volt. 2000-2001 körüli időszak.
Nem akarok jönni a szokásos dumával, hogy a mostani fiatalok el se tudják képzelni hogy rééégen....bla-bla. A lényeg, hogy én a mai napig, akárhányszor használom, megállapítom mennyivel megkönnyítik az életet ezek a szirsz*rok. Nincs felcsatolás, kikapcsolás, telepítés, újraindítás. Bedugod, használod, (leválasztod?
) és csókolom.De sehogy se tudok visszaemlékezni az "átállásra", hogy férkőztek be a mindennapokba. Az a pillanat megvan, amikor pánikszerűen elkezdtem kidobálni a gépekből a floppy meghajtót, hogy ez miafenének már. Hegyekbe állt a meghajtó és azon agyaltam mit lehetne csinálni ezzel a sok floppy kábellel. De ilyenkor már rég ott volt az új hightech kütyü a "penrájf" (ahogy kedves ismerős bácsika mondaná)
Nektek mi az első emlék?
Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- Messze nyolcezer fölött!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó SK Hynix PC801 2TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen4x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és csókolom.