- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shalafi66
veterán
De nagyon is van. Nyílt színen sértegetsz. Sosem írok semmit alap és indok nélkül, minden amit idevéstem, biztos alapokon áll.
Nem az érzéseit vontam kétségbe, hanem leírtam az én objektív véleményem, ami biztosan igaz, és ebben az esetben kizárja az ö szubjektív értékelésének valósságát. Egy perccel később az is kiderült, h. miért hallotta ő másképp, és miért volt igaz a gondolatsor, amit a mérések és hallgatások alapján szűrtem le.
Te látod az egészet tévesen, ugyanis az én hangszóróimról illetve istenségekről hitről itt szó sem volt.
Még valami, vagy bizonyítod azt amit lentebb rólam írtál vagy visszavonod itt és most. Nincs sokkal több választásod sztem, már ha maradni akarsz az ember kategóriában.
-
shalafi66
veterán
Úgy, hogy én ismerem a szóban forgó hangszórók és hangsugárzók valós képességeit, mértem már néhányat közülük. Mellesleg egy hozzászólással később kiderült, hogy a mélykiemelést csak az erősítő miatt hallotta, a hangsugárzó átvitele olyan, amilyennek én leírtam. Talán ha olvasnál is mielőtt nekemesel itt, ok indok, és főleg alap nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest