Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iOS alkalmazások
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
szaboakos88
üzenetére
Vicc, mást nem is veszek itt...
Mókolni kellett az eredeti játékkal, hogy elinduljon...Neten találtam a megoldást. EA fórumon. Törölni kell a "C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License" tartalmát. És láss csodát, a játék hajlandó volt elindulni...
Már azon voltam, hogy megyek refundot kérni...
-
Jól kezdődik az ismerkedés az Originnel. A virágbolti Crysis 3 simán elindult, futott is verhy high beállításon szépen, az eredeti meg se mukkan. Pár másodpercig megjelenik a feladatkezelőben a folyamat, kb. 150 mega memóriát kér, majd eltűnik, se hiba, semmi.
-
válasz
szaboakos88
üzenetére
Én viszont PP-vel nem tudtam fizetni. 1 perc után visszadobott. MasterCard-ot elfogadta.
Viszont levont 1 forintot valamiért. Ez olyan, mint a PP, mikor kártyát babrálsz, hogy zárolják? -
Az Origin ugyanúgy működik, mint a Steam? Tehát amit a Store-ból megveszek, azt akkor töltöm le, amikor akarom? A Sima Crysis 3 érdekelne (ahogy néztem, a Hunter és Deluxe nem sokat ad hozzá a második részen kívül) amúgy. Kérdés, hogy egyáltalán meg tudom-e majd venni, mert nekem is MasterCard kártyám van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest