Hirdetés
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
csaba951
üzenetére
A gond az hogy mondani lehet bármit, fénykép kell a lemezről, serial-ról, meg dobozról. Ezt viszont nem tudod chaten odaadni, ugyanis múltkro valami Abdul nekem elárulta hogy tiltva vannak náluk a képek nézegetése.
Én tanácsom:
Írj MAGYAR supportnak mailt a weboldalról, hétfő legkésőbb keddre intézik az ügyedet. Viszont oda kell figyelni, mert nálam is meg másoknál is előfordult, hogy nem a mail címedre jön a válasz(oda is csak jó nagy késéssel) hanem a support weboldalára, az ügyed kódjához.
Nincs gond magyar mail supportal egyébként.
Amúgy meg felhívni nem érdemes őket, várakoztatnak, robot beszél veled, megint várakoztatnak, segíteni meg nem tudnak egyáltalán.
Tehát irány mail, de fényképet küljd a lemezről, dobozról számláról, serialról, kézikönyvről.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Bizony erőltetni kell, vannak ilyen full hülye supportosok akik nem tudom minek vannak tartva... Kedvencem: ollie linkelte még korábban a Mass Effect Bring down the Sky DLC letöltéséhez az oldalt, ahol van egy link ami már nem él (pont a kulcsgeneráló oldalé), tehát a support nélkül nem lehet kulcsot szerezni. Erre írtam a supportnak, belinkeltem az oldalt, leírtam hogy ezt követve sajnos nem tudtam kulcsot szerezni, mert az oldal már nem létezik, és linkeltem egy bioware fórum topic-ot ahol egy admin ezt le is írta. Erre visszakaptam válaszként ugyanazt a k*rva linket amit előtte én magam írtam be a levélbe, mellé bemásolva ugyanazokat a lépéseket... Erre visszaírtam hogy ember, te olvasod is azt, amit írok vagy csak visszanyomsz valamit? Na erre végre írt egy tök más supportos hogy bocsi és küldte a kulcsot...

Szóval próbálkozni kell, de azért nem olyan vészes a helyzet, mert legrosszabb esetben eddig harmadszori megkeresésre mindig sikerült megoldást találni a problémámra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Arc Raiders
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest