Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Van valami mód arra, hogy automatikusan csak azokat a DLC-ket töltse le egy játék, amik meg vannak véve, és mellőze az "EA Play" által feloldott továbbiakat?
Az előfizetést csak évente 1-2 hónapra veszem meg egy-egy játék miatt, de ha most mindent betölt, akkor mindenféle nyafogás lesz később, hogy pl. nem tölthető be a mentés, ami XY DLC-vel készült, stb (bár most konkrétan csak benchmarkolni akarok egy régi játékkal, nem játszani, de akkor is...).
Már nem is tudom fejből, hogy eredetileg a normál vagy delux volt megvéve (ahogy nézem a kiadásokat, utóbbihoz is járt valami DLC, ha az volt), most viszont GoTY-ra van delegálva a Play miatt (azaz minden hülye item pack és multiplayer DLC-t is le akar tölteni). De még az is lehet, hogy megvettem a GoTY upgrade-et, ha volt olyan, szóval ARGHHH...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest