- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankie!
őstag
-
cousin333
addikt
válasz leviske #5123 üzenetére
Jobban belegondolva elegendő lett volna F12-t nyomni, és ott kiválasztani.
Előfordulhat, hogy ezt nyomtad meg véletlenül. Billentyűzetparancsról nem tudok. Esetleg programhiba, vagy valami telepítési/frissítési bug, a túlterhelés erősen valószínűtlen.
"We spared no expense"
-
nagyúr
válasz leviske #14720 üzenetére
könyvjelzősáv probléma:
Címsorra rákattint jobb egérgombbal> testreszabás> megjelenés >eszköztárfül> ki-be kapcsolgatás igény szerintJelszavak export-importálása:
WebBrowserPassView"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
dqdb
Topikgazda
válasz leviske #25272 üzenetére
Operában ki tudom tenni a könyvjelzőket valahova, hogy 1 gombnyomással ne csak a könyvjelzőeszköztáron lévőket tudjam elérni?
Ez a bővítmény, és a Ctrl+Shift+S hatására megjelenő oldalsávon jelennek meg. Vagy ez a bővítmény, és kapsz egy ikont a címsortól jobbra.Ha a fentebbi nem lehetséges, akkor legalább az valahogy megoldható, hogy új lap esetén ne a gyorshívó, hanem a könyvjelző felület nyíljon meg?
Most ajánlanám a saját bővítményemet, ha nem tudnám, hogy Opera 31-ben elrontottak valamit, és még nem volt időm kijavítani (ez pont azt csinálja, amit szeretnél, mert az új fül nyitására ugrik rá, és irányítja át). Így ez vagy más hasonló megoldás marad, ami egy új ikont jelent.Ha ez sem megoldható, legalább az valahogy elérhető, hogy új lapon a könyvjelzők felíratra kattintva ne a besorolatlan könyvjelzők mappájába dobjon be (ami úgyis folyton üres, hiszen rögtön kategorizálgatok)?
Azt mondanám, hogy nem, nem lehetséges. De a pontos válaszhoz bele kellene nézni az oldal forrásába, mert lehet, hogy van anchor támogatás.zolikaDB: Miert, te mire is jottel ra a homalyos telepitobol? Vagyis az mire utal egesz pontosan?
Arra, hogy nem egy konkrét betűtípussal és nem csak az Operával van probléma, hanem rendszerszintű, így adta magát a tipp a hardveres gyorsítás kikapcsolására.Sk8erPeter: Cserébe a különböző billentyűkombinációkkal előidézhető, teljesen változatos bughalmazt MINDEN nap, akár többször is elő tudom idézni... Csak intenzíven kell használni a billkombókat.
Töröld az egyetlen karakteres billentyűparancsokat. De ezt már korábban is mondtam nekedJa, még egy: felfedeztem, hogy mostanában fülváltások során sokszor a címsorba kerül át a fókusz ... ezt nem tapasztaltad?
Nem.brd: akkor te sajnos extrém érzékeny vagy a ClearType-ra, engem csak az IE enyhén túlhúzott kontúrja zavar. Cserébe nekem a nem egész pixelre igazított betűktől folyik ki a szemem.
Inkább valahogyan a javascriptet kellene HW-ből (VGA) tolatni (tudom, ez nehezebb), sokkal többet dobna a felhasználói élményen.
Ugyanazért nem fognak Javascriptet GPU-n futtatni, amiért normál programkódot sem futtatnak: nem arra való (kivéve a SIMD.js, erre valószínűleg készül majd compute alapú támogatás).tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
Topikgazda
válasz leviske #26977 üzenetére
Próbáld meg esetleg az androidos Opera újratelepítését (vagy teszt jelleggel a béta felrakását, az üresen indul), hátha megjavul. Ha nem, akkor jelentsd be itt, mert ez nem az a probléma, amit rajtuk kívül más meg tud javítani.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
Topikgazda
válasz leviske #26989 üzenetére
Ez a titkosítás* új feature, korábban a jelszavak kivételével mindent titkosítás nélkül tároltak. Kipróbáltam egy friss desktop és Android változattal, titkosítás nélkül szinkronizálta a könyvjelzőket, titkosítás nélkül nem. Lehet, hogy a mobil változat kissé le van maradva, próbáld ki belőle a bétát, lehet, hogy az már támogatja ezt (én nem használom a szinkronizálást biztonsági megfontolásból, ezért a teszthez desktopon egy üres portable telepítésben hoztam létre egy kamu profilt, míg mobilon csak a stabil változat állt rendelkezésre játszótérnek, az Androidon általam elsődlegesen használt bétában nem akarom bekapcsolni a szinkronizálást).
* a mappák nevei továbbra sincsenek titkosítva, erre nem árt figyelni
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
Topikgazda
válasz leviske #28030 üzenetére
Nem fogod tudni meggyőzni. Jogi okokból az Opera nem tartalmaz H.264 dekódert (licencköteles), így az operációs rendszerét használná, ami jelen esetben nincsen. A Chrome-ba ezt a Google beépítette, így ők ezt használják direktben (nekik valószínűleg az On2 felvásárlásával és a szabadalmak közösbe dobásával nem kerül pénzébe a licenc, így megtehetik).
[ Szerkesztve ]
-
Victor Súgó
tag
válasz leviske #28098 üzenetére
Akkor másképp fogalmazok: ha a digi szolgáltatást használnám, és az IP cím váltást követő 5-10mp-en túl próbálok kapcsolódni az opera vpn-re, akkor narancssárgára vált a VPN ikon és "Connecting..." állapotban marad.
Ha sikerül elkapnom azt a néhány másodpercet, akkor az opera bezárásáig működik, utána megint nem.
De... ha bekapcsolom a protonvpn-t, attól kezdve gond nélkül működik.
Szóval elég érdekes.
Ami plusz érdekesség, hogy ugyanez a helyzet akkor is, ha egy ubuntu live-ról próbálkozom, router nélkül.De ilyennel hiába megyek a digi ügyfélszolgálatához, mondván, ez nem az ő hálózatuk (mondták ezt akkor is, mikor tényleg külső szolgáltatásban okozott hibát a rosszul konfigurált eszközük a lépcsőházban )
Szóval nem tudom, mit gondoljak.
És hát ez linuxos.
Majd még nézek valami nem ubuntus live rendszert is, hátha az más lesz... -
dqdb
Topikgazda
válasz leviske #28487 üzenetére
Az Opera elsődlegesen .deb csomagokat támogat, a linkelt oldal egy operás dolgozó saját projektje (ő scripteket adott ki rá), ami később hivatalossá vált és azóta is eléggé mostohán van kezelve, és ami átcsomagolja ezeket a csomagokat .rpm-mé. Lehet, hogy egyes függőségek a hibás konverzió hatására vesztek el. Esetleg próbáld meg kézzel felrakni a hiányolt csomagokat, hátha.
Van belőle hivatalos Snap csomag, próbáld meg esetleg azt, ha nem kapsz a Snap szó hallatán hidegrázást
Megnézni nem tudom, mert kéznél kizárólag headless CentOS akad jelenleg (egy okkal darabokra szedett gépet összelegózva pedig Manjaro, ami ugyebár egy harmadik csomagformátum).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest