- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz utas666 #23048 üzenetére
Hű, köszi szépen, hogy utánanéztél, most kipróbáltam, és ez tényleg működik! Eddig valamiért eszembe sem jutott utánanézni, hogy van-e VLC-ben ilyesmire megoldás, de ezek szerint van. Sosem gondoltam volna, hogy az Opera topicban vezet rá valaki erre a jó módszerre.
Ha mégis a böngészőben akarná megnézni az ember a videót (pl. saját lejátszólistába adás, tetszikelés, esetleg kommentek miatt), akkor az eredeti videólink is kimásolható a jobb klikk > "Information..." opciónál, a borítókép fölötti linkre jobb klikk, "Copy Link Location" opcióval (mondjuk kattintásra hibásan csak a YouTube főoldalára visz, de ez a hiba a másolós módszerrel könnyen elviselhető).
Ez nem kicsit gyorsabb videónézegetést tesz lehetővé, mint böngészőn keresztül.
Szóval köszi, ez eléggé bejövős!Amúgy Luában még nem programoztam, de nem tűnik egy nagy durranásnak, szóval kíváncsiságból talán érdemes lehet belenézni az addonok írásába, bár ahogy olvasgattam hozzászólásokat, azok alapján a dokumentáció kicsit szétszórt.
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- The Crew sorozat
- Horgász topik
- Path of Exile 2
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest