Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
nemurea #8888 üzenetére
kezd azaz érzésem lenni, hogy valami ilyesmi lesz a vége...
mert ezaz OMV4 egy rakás kaka.... most nyomtam újra... mart a particionálás után csomóhibaüzenet véhén BUS ERROR felkiáltással beszart... használtam már GPARTEDet.... most direkt a saját live szarját próbáltam ahogy a leírásban van... be is szart... OMV4-óta van ez.... elegem is van
szóval kis keresés után találtam ilyet:
https://distrowatch.com/search.php?category=NAS#simpleValaki tud ajánlani ezekközül valamit? Próbálta már valaki valamelyiket?
Torrent és értelmes megosztás ... ennyi kellene.doberman mezeiPC-ről megy... de a 2 mediacenterről nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest