- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Újra nekifutottam a dolognak, mert nem hagyott nyugodni. Azóta vagy 3x telepítettem újra a VB-os miniDEB-emet, de valamiért minden alkalommal elhasalt az OMV telepítése. Vagy végig sem ment, vagy nem működött (be se engedett).
Az utolsó alkalommal vettem észre, hogy eléggé alálőttem a virtuális HDD-t és szerencsétlen OMV már nem fért fel a Debian mellé.
Alaposan megnöveltem a lemezt, újratelepítettem a minimal Debiant. A leírásaidnak megfelelően futtattam terminal-ban az OMV telepítést és így már rendben lefutott a folyamat. A végén nem volt szükség inicializálásra, a frissítéseket is lekapta (még a kernelt is lefrissítette) és most már az OMV-extras is feltelepedett.
Beléptem, nagyjából konfiguráltam, próbaképp egy rakat plugint telepítettem. Érzetre kicsit lomhább a reagálása, de azt tudni kell, hogy egy Core2Duo E8400-as gépen fut (8GB RAM, ebből 4GB a virtuális gépnek adva) mellette megy a Chrome 10-15 tab-bal, meg még vagy 5 egyéb program.Szóval all right!
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged