Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs valakinek esetleg tapasztalata olajnyomás órával kapcsolatban, milyet érdemes venni?
-
válasz
zolynet
üzenetére
Nem én csináltam, csak azért mondtam hogy nálunk volt mert közösen béreljük a műhelyt, Robi baráto csinálta. Sárdobálás a részemről nem volt abszolúte, csak azt írtam le hogy mik voltak a bajai, és arra világítottam rá hogy nem a kocsi volt a szar, de ezt már jó pár ember leírta az opel fórumon is.
Sárdobálást mintha te csinálnád, nem de? Azért leírom ha már így szóba került ezt az egészet, és látom Laci panaszkodott másnak is, majd ez ügyben felhívom.
A történet ott kezdődött hogy Laci heteken át írta a fórumra a gondjait, talán már egy picit unalmas is volt, meg már én sem hagyhattam hogy ennyit szívjon valaki, szóltam neki, te figyu, Robi barátom ugyan nagyon sok melója van de beszélek vele és megcsinálja ő neked a géped, nem hiszem hogy egyik szerelő sem tud vele mit kezdeni, aztán ez így is volt, eljött Laci hozzám lakásra, és innen mentünk együtt le a műhelybe, aztán Laci összeírta egy listára hogy mik a bajai, a főbb gondokra emlékszem ami miatt hordta egyik szerelőtől a másikhoz, nem indult vagy csak gondolt egyet és leállt, nagyon rossz állapotban volt a váltókar, kattogott a futóműben valami, gömbfej azt hiszem, nem kapcsolt be a venti egyáltalán, nyikorgott az ülés, meg a többire nem emlékszem, aztán hazavittem hogy mégse buszozzon, én hülye önzetlenül próbáltan segíteni, amiért meg is kaptam a mutogatást, és még most is ugye, az biztos hogy ez volt az utolsó hogy segítettem valakinek. Szóval ott állt egy hetet az autó, a végén bekapcsolt a venti akkor mikor kellett neki, nem nyikorgott az ülés, nem kattogott a futómű, meglett csinálva a váltókar, beindult az autó, vett egy bosch pumpát használtat az lett berakva, é innentől kezdve heteken át nem írt a fórumra, nem panaszkodott, szóval örültem hogy segíthette, ja és 45 000Ft-ot kért el Robi anyaggal együtt a melóér amit szintén sokalta, de ugye nem is ez volt a bosszantó, hanem hogy állítólag sok benzin elfogyott a kocsiból. Na most kérdem én, ha az ember teszteli a venti bekapcsolását annak az autónak járni kell, ha át akarod vizsgálni a futóművet, nyilván kimész egy normális útra és megnézed, hol kattog, húz e az autó valamelyik irányba stb.. de azt hiszem ezt nem igen kell itt felsorolnom, én szégyelném megemlíteni ha a kocsimat elhozom egy ilyen helyről hogy hiányzik 5-10 liter benzin.
Az ülésről nem tudok semmit, lehetséges hogy megsérült, nem tudom, nem vagyunk tökéletesek, és miért nem szólt ott mikor vette át a kocsit, vagy miért nem hívta fel Robit hogy van egy ilyen gond, hát nem vagyunk mi valami gyökerek hogy ne lehetett volna megbeszélni miért kell az ember háta mögött beszélni ezt azt, Robi mai napig sem tud semmit erről.
Azt hiszem mindenki letudja szűrni azt amit akar, így segítsen az ember önzetlenül, nekem biztosan az utolsó volt. Nekem ez a második GSI-m és egyikre sem költöttem még úgy hogy elromlott rajta valami, csak úgy költöttem amit én rontottam el, érdekes vajon miért, biztos a mi műhelyünkben van a hiba!
Remélem azért nem sértettelek meg, nem szándékom, csak próbáltam leírni hogy tisztán lásson mindenki! -
válasz
zolynet
üzenetére
Jó az a kocsi, volt nálunk 2-3 napot, és olyan bajai voltak hogy nem ment a ventilátor, vagyis nem kapcsolt be akkor amikor kellett volna, persze hogy nem mivel összevissza volt kötözgetve a klíma ventilátor a hűtő ventijének vezetékeivel, ez vajon kinek a hibája? Biztos nem a kocsié! Aztán egyszer indult és egyszer meg nem, kb.. 10 perc alatt rájöttünk hogy benzinpumpa, hol megy hol nem, valami 9000FT-os gagyit vett a csergőbe, 1-2 hónapot bírt, ez kinek a hibája? Biztos nem a kocsié! És még sorolhatnám azokat a hibákat amiben inkább a gazdi a bűnös és nem a kocsi..
-
válasz
urban racer
üzenetére
Én nagyon a gyári dolgok híve vagyok, így marad a 15". Nekem nem tatszik amikor nagy kerék+ megvan ültetve, és nem követi a kerékjárati ívet. Na meg lassan a gyári az egyedi

-
De cééép!

-
válasz
urban racer
üzenetére
Lassan itt a nyár

-
Én most vettem Március 8.-án ezt, a kék gsi körülbelül 30 000Km ment nálam, annak is ugyanilyen volt a mocija, arra sem költöttem semmit. Már én sem raccsingolok sokat, főleg a tél miatt, minden Péntek este szokott lenni itt nem messze illegál, kiszoktunk nézni, de jobbára már csak beszélgetünk egy jót a cimborákkal, meg nézzük a sok önjelölt raccsingost
na meg én is öregszem már a 33. évemmel 
-
Megéri c20xe-be fektetni, nagyon jó motorok, nyomatékosak, keveset fogyasztanak, és ha kell nagyon megy, és nem drága hozzá az alkatrész sem. Márha kell hozzá, én még nem költöttem semmit rá, csak olyanra amit én ba@@tam el
pedig több mint 20 000Km ment már nálam ez a piroska
abból 10 000 raccsing 
-
Nem csak abban különbözik, az egyik DIS gyújtásos, a másik Rotoros, más elektronika, más a befecskendező spricni, egyik 2 lukas a másik 4 stb.. stb.. az enyém 1992-es az első DIS-es moci, sőt A betűs rendszámom van, 1992 9.hóban vette a 3. kerületben egy pacák
2001-ig vezetett szervízkönyves, aztán lekerült szegedre, én meg onnan vettem meg! 
Ui: Én most bontottam le egy GSI-t ha 2 hónappal ezelőtt szólsz, 80 000-ért adtam el a DIS-es mocit (c20xe) elvitték mint a cukrot

-
Én szerelek eleget,
van saját műhelyünk és elég sok raccsingos hordja oda a kocsit
a kuplung és váltó gond szinte minden napos
Én s mikor megvettem a piroskát, rá két napra a Mantás barátommal gyorsulni kellett, és az egyébként is keverőkanál váltó ami ezekben van, még az egyik csukló a váltórúdban szét is volt ugorva, így 3. végén nem négybe raktam hanem kettőbe
az összes kipuf szelepet elhajtotta [link] azóta megcsináltam a váltómat, és lerövidítettem, mostmár nagyon zsíros
mostmár vigyázok a váltásokkal, én speciel sokakkal ellentétben, gyorsulásnál váltáskor is visszaengedem a gázt, a tesóm pl.. úgy vált hogy a gázról lenem veszi a lábát, míg nem kell megállni 
-
válasz
urban racer
üzenetére
Hát nem nagyon hiszem hogy 100-nál mikor elrakod a 3.-at akkor még kapircol egy 150 lóerő körüli autó
Hát most télen kapircol még negyedikben is, de a videók jó időben készültek.Itt például a végén elrakom a 3.-at is 140-et mutatott az óra
Maximum így kapircol 3.-ban, egyébkét nem nagyon hiszem!
[link] -
válasz
urban racer
üzenetére
205/50 R15
-
Persze a hővédőpajzs semmit nem ér, menet közben egy idő után már nem rosszabb a DSZ, persze én csak a c20xe-től tudok beszélni, nyáron a pesti dugóban úgy viselkedett mint egy 1.1 motor
most meg kettőben sem tapad
Nekem nem jött be, nagy volt a szívó hangja, ami az első két próbánál tetszett, de aztán mindig olyan érzésem volt hogy nagyobb a füstje mint a lángja
most meg elől semmi hang csak hátul a kipufba, ez valahogy jobban bejön!
Mondjuk 5000Rpm fölött megjön a hangja.Az útviszonyok miatt nem lehetett 5.-ben nyomni neki, de majd egyszer megnézem a 0-200-at mennyi
[link] -
Ha gyári a kerékméret, akkor elméletileg nem lenne szabad csalnia, csak fixen, nekem akkor volt ez a jelenség amikor nem gyári volt a kerékméret, pl.. téli guminál. De ha arányosan növekszik, akkor is érdemes beállítani a mutatóval, mondjuk 100Km/h-hoz, még is csak több köze lesz a valósághoz
Más megoldás nem nagyon van beállítani 
-
Nem, én leszedtem a mutatót és azzal állítottam be, általában olyan 7-10Km/h az amit csal, mikor beállítottam megnéztem 100-nál és 180-nál is, tökéletes lett, persze ez még a kék gsi-nél volt, a piroson még nincs beállítva, az nekem minden tartományban 5km/h csal, az annyira nem vészes.
-
-
Üdv Opelosok!

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Projektor topic
- Battlefield 6
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pedig több mint 20 000Km ment már nálam ez a piroska