Hirdetés
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
C_hris
üzenetére
Ez az amit keresel. Annak nezz utanna, hogy mi kell a kocsiba, hogy ez müködjön. Biztos, hogy nem egy nagy drranas beepiteni es akkor egyszerüen bekapcsolod AUTO allasba a lampad es ha sötet van automatikusan bekapcsol, ha vilagos akkor meg nem. Xenonhoz ez gyari cucc, de pont amit linkeltem azon latszik, hogy van fenyszoro magassagallito pöcök, szoval nem xenon es akkor is van ilyen AUTO ON kapcsolo.
Lampatemahoz: vegre ki lett cserelve a lampa, nem vagyok mar felszemü
es bitang jo fenye is van, tenyleg latszott azert mar a 6 ev a gyari izzokon. Mondjuk kb minden 2. auto villogat szembe, pedig mondtam a szerelönek, hogy nezzen ra, de azt mondta jo volt, csak a jobbra/balra iranyon kellett picit allitani....mind1, majd vagy megnezem magam egy feher fal elött es egy kicsit veszek lejjebb a magassagon, most mar tudom mit kell csavarni 
-
davee_92
csendes tag
válasz
C_hris
üzenetére
Sziasztok,
Opel Astra H-ban van olyan funkció, hogy ha le van állítva a motor és fel van kapcsolva lámpa, akkor hangjelzéssel figyelmeztet. Ugyan ilyen kellene nekem csak fordítva, azaz ha jár a motor és nincs felkapcsolva lámpa és sötét van, akkor ugyanígy jelezzen. Ilyen funkciót vajon bele lehetne tenni?Gyárilag ilyet nem lehet, olyat lehet, hogy OP-COM-al beállítod az egyik lámpa verziót, miszerint motor indítás után automatán bekapcsolja a tompítottat.
Hidd el, ha szirénázna amíg be nem kapcsolod a lámpát, 1 nap után kib@sznád az autóból. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
es bitang jo fenye is van, tenyleg latszott azert mar a 6 ev a gyari izzokon. Mondjuk kb minden 2. auto villogat szembe, pedig mondtam a szerelönek, hogy nezzen ra, de azt mondta jo volt, csak a jobbra/balra iranyon kellett picit allitani....mind1, majd vagy megnezem magam egy feher fal elött es egy kicsit veszek lejjebb a magassagon, most mar tudom mit kell csavarni