- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
F_Gergely #74890 üzenetére
Én csak a 3.2-es benzines tapasztalatokról tudok írni. A csendességgel az a gond, hogy relatív, nekem az összes eddigi autómnál halkabb, 130-nál nagyjából 3000 körül forog a motor 5.-ben, és alapvetően csendes, egy minimális V6 hangot hallani a "távolban", de ennyi, kényelmesen lehet beszélgetni, a rádiót sem kell feljebb tekerni, hogy halld.
Szélzaj is szerintem itt még alig van, illetve a gördülési zaj sem számottevő. A gumik gyári, 225/45R18-ak, a nagykerékre váltáskor kapott új, Hankook Ventus v12 gumikat, én teljesen meg vagyok elégedve azok zajkomfortjával szintén. Hazautazáskor 9-10 órákat megyünk, és nagyon pihentető az utazás vele.
Nem tudom, hogy minden C Vectrára igaz-e, de Anyukám 1.6-ja, és az enyém szintén teleszkópos motorháztetős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó KTM női kerékpár!
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged