- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
F_Gergely #74890 üzenetére
Én csak a 3.2-es benzines tapasztalatokról tudok írni. A csendességgel az a gond, hogy relatív, nekem az összes eddigi autómnál halkabb, 130-nál nagyjából 3000 körül forog a motor 5.-ben, és alapvetően csendes, egy minimális V6 hangot hallani a "távolban", de ennyi, kényelmesen lehet beszélgetni, a rádiót sem kell feljebb tekerni, hogy halld.
Szélzaj is szerintem itt még alig van, illetve a gördülési zaj sem számottevő. A gumik gyári, 225/45R18-ak, a nagykerékre váltáskor kapott új, Hankook Ventus v12 gumikat, én teljesen meg vagyok elégedve azok zajkomfortjával szintén. Hazautazáskor 9-10 órákat megyünk, és nagyon pihentető az utazás vele.
Nem tudom, hogy minden C Vectrára igaz-e, de Anyukám 1.6-ja, és az enyém szintén teleszkópos motorháztetős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Roborock S7 robotporszívó
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest