Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Macrodroid
- Microsoft Rewards
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
Findzs
üzenetére
kontrukciós hiba, a hosszú olajcsere periódusban a lánc is csúnyán kopik, megnyúlik és elszakad, vagy átugrik! a furgonokban most is divat a láncos motor, de 1-2 centi vastag lánc hajtja és örök életű(az előző cégnél ahol melóztam, volt egy 8 éves sprinter, kb 800ezer km-el, vezérlés sosem cserélve, nem csörgött, nem zörgött). g-s astra idejében sem értettem, hogy mik ezek a csörgő láncok, ezek többnyire bírták, pont ez volt a láncok előnye, hogy nem kell 5 évente cserélni, erre tessék!
-
válasz
Findzs
üzenetére
2 év van minden akkura minimum.
Perion meg ezt tudja, és kivárja, de pontosan.
Korábban írtam, netes + boltos infók alapján (tehát nem én voltam a gyárban, így 100%-ra sem tudom mondani) némely Varta modell a Perionnál készül. Na ezekbe a tapasztalatok szerint szintén be van építve a 2 év + 1 nap élettartam. Nem tudom honnan lehet ezt tudni, hogy milyen széria, talán az van rajta hogy Made in Hungary? Passz....
Én amúgy azt is nézem, hogy meddig akarom az autót megtartani.
Plusz 80%-ban olcsó akkum volt, de válogatva, vagyis nem azt néztem hogy milyet, hanem csak azt hogy milyet ne.
A mostani 4 és fél éves Winny is ilyen vétel.
Szóval nincs rossz tapasztalatom a noname, olcsó akkukkal.
És ha most vennem kellene, azért sem vennék drágát, mert jövőre tervezem lecserélni az autót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Cyberpunk 2077
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest