Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Az pedig egy általános hiba, hogy az ember fia nem olvas figyelmesen és ebből adódóan helytelen választ ad (egy olyan dologra, ami tulajdonképpen nem is volt kérdés).

Abban az autóban, amit korábban említettem nem folyik az olaj, hanem a motor eszi meg.
Továbbá amit írtam az nem tévhit, hanem egy hosszú évek óta nagyon jól bevált gyakorlat, amit (többek között) márkaszervizekben is alkalmaznak. Ez a motor (konstrukció) egy régi darab, ami nem is túl "precíz", ami indokolttá tenné ezt a nagyon finom olajat. Az pedig hab a tortán, hogy az ecotec és a twinport motorok is küzdenek ezzel a hibajelenséggel.
Az olajevés legkorrektebb megoldása pedig egy minőségi alkatrészeket felhasználó teljes motorgenerál lenne, aminek az ára kb az autó értékének közel a fele lenne. Gondolom Te is ezt választanád a 10W40-es olaj helyett.

Imy: ezen korú autóknál már vannak olyan dolgok a gépkönyvekben, amit nem kell elhinni...
Ez az olaj dolog pont ilyen.

-
Imy
veterán
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Igen, én is ezt mondtam....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest