- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
op3n
újonc
Gondoltam adok egy visszajelzést.
A július 5-i bejegyzésem szerint probléma megoldódott.
Ugyanazt a telepítőt még egyszer feltettem ugyanarra az eszközre és láss csodát!
Működik a hang és az akkutöltés-visszajelzés semmiféle egyéb telepítés, trükközés nélkül, elsőre.
Érdekes tanulság lehet sokaknak. -
op3n
újonc
Megpróbáltam a root blokkot is végigvinni, de az utolsó résznél nem találja az eszközt.
Lehet h azért, mert az eszközkezelő Win7-nél nem látja az MTP drivert? Azt én sem találom sehol. Sima meghajtóként látja a tabot is és a plusz sd kártyát is.
A fórum MTP drv linkje már régen nem jó és a google sem a barátom.
Tehát MTP drv kellene vajon (és azt honnan lehetne szerezni) vagy máshol rontom el a folyamatot? -
op3n
újonc
Próbáltam az Összefoglaló szerint menni és az 1. ponttal kezdtem.
A CWM és a recovery mód a 2. változatnál van megadva.Az 1. szerint változatnál a Play-ből felrakott Terminal programmal kellene elvileg megadni az 1+4 parancsot. Szerintem csak valami kis, alap hibát véthetek, de nem látom mit.
-
op3n
újonc
Üdv mindenkinek!
Tényleg nagyon korrekt minden támogatás, amit itt megtalálhatunk! Köszönöm!Kérnem kell viszont segítséget. Az összefoglaló szerinti újratelepítést elvégeztem az 5.6 GB-os változatra. Az akku, hang, kamera problémák megjelentek.
Az összefoglaló szerint felmásoltam a két fájlt egy plusz sd kártyára és később a belső memóriába is a gyökér könyvtárba.Terminal. A két (három) első parancsot kiadom OK.
A két másodiknál nem találja viszont a fájlokat.
Nem jó helyre másoltam? Hogyan kellene ezt feloldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Apple Ipad 10.generáció
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest