- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Hát egyszerűen zakkant tabot nem bírom megjavítani
Már flasheltem össze-vissza..elülső kamera fagy, nincs hang és akku jelzés sincs..wifi van.. -
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Kaptam ma én is egy gépet a kézbe, USB jellel..először "megijedtem", hogy az alap topicban azt szajkózzák hogy nem javítható, de örülök, hogy tévednek, az itteni dolgokkal sikerült megoldani..
Ez a fw ment fel:
Op3nDott_tablet_downgrade_Stock_No_update_by_Soma77_.7z
Ha esetleg azt mondjátok, hogy érdemes ettől jobbat (vagy van jobb), akkor írjátok és feldobom, most már ha itt van!
És köszi az összefoglalót, sokat segített!Bár most látom, hogy nincs hang és az akkut 0%-osnak írja
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Assetto Corsa Competizione
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Kuponkunyeráló
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged