- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szalaiz
csendes tag
Hátha van ötltetek...
Egy ismerős az XP-jén nem látja a tablet tartalmát, a W-032i driver nem jelenik meg egyáltalán. (A PC tölteni tölti a tabot, de nem lehet másolni rá/róla fájlokat. Másik WinXP gépen hasonló körülmények között megy.
Próbáltuk Intel Android USB driver 1.1.5-öt feltenni többször is, de amikor a tabot rádugjuk a gépre a Device Manager-ben csak sárga ?-lel mutatja az "Android" eszközt. Hiába próbálok itt driver-t frissíteni, nem talál megfelelőt, még a telepített Intel Android USB driver könyvtárban sem.
Amikor a tabon az USB kezelést kamerára állítottam, akkor megjelent az intézőben mint fényképezőgép és látszanak is a fénykép mappák, de MTP módban nem ismeri az eszközt.
-
szalaiz
csendes tag
Hátha mással is előfordul.
Adott 2 tablet, mindkettő decemberi vásárlás. Az egyik fekete, a másik fehér. Mindkettőn gyári firmware, rajtuk a 2 frissítés. Nincsenek rootolva, eredeti partíciók. (Én már megőrültem volna, de a kölykök állítják, nekik jó így.
)
Gondoltam csinálok CWM-ben egy bakcup-ot mindkettőről. A feketén gond nélkül lement, a fehéren azonban nem sikerült: Can't mount external_sd. Mivel a launcher ablakban volt egy "Failed: Too many links" hiba, arra koncentráltam. Bár szinte minden azonos a 2 tabon, próbáltam másik USB slot-on, másik kábellel, másik SD kártyával, másik géppel. A hiba ugyanaz.
Már fejben elkezdtem írni ide, hogy mi ilyenkor a teendő, de próbaképpen visszatettem a feketét. Kiderült, hogy a too many links-es hiba ott is volt, csak nem tűnt fel, ennek ellenére az simán be tudta mount-olni az SD kártyát.
És ekkor jött az ördögi terv!
Kipróbáltam a fekete SD kártyájával a backup-ot a fehér kütyün. Nyilván sokak számára nem meglepő módon, gond nélkül lefutott a mentés.
Szóval, ha valaki hasonló problémába ütközik, próbáljon másik SD kártyát. (Ami érdekes, hogy még egy ellenőrzött sincerity-s sem működött.) Egyelőre nem vizsgáltam meg, hogy mi a lényeges különbség a kártyák között. Kettő is 16GB Class10.
-
szalaiz
csendes tag
Anélkül, hogy bárkinek a pártjára állnék, ha én lennék gyártó/forgalmazó biztos nem örülnék ha azzal kellene foglalkoznom, hogy a hibát okozhatta-e a gyári szoftver/partíció/stb. módosítása, amivel a készülék nem volt teljeskörűen tesztelve. Felelősen erre garanciát én nem vállalnék. Persze biztos ki lehet zárni bizonyos változtatásokat, de lényegesen egyszerűbb kategórikusan szűkíteni a kört a gyártó által kontrollált környezetre.
Ráadásul ezen a fórumon is láttam 1-2 olyan embert belevágni az átparticionálába, hogy csak ültem és pislogtam. Ezektől egyéb gazság is kitelik.
Félre ne értsetek, root-oltam, jailbreak-eltem már én is kütyüt és rinyáltam is rendesen, nehogy gariztatásra kerüljön sor. Örülök is, hogy a kölykök egyelőre elférnek a minitárhelyen.
-
szalaiz
csendes tag
válasz
poczabence #1841 üzenetére
Nálam csinál néha olyat, hogy se kép se hang. Viszont, ahogy jobban figyeltem a kijelzőt, észrevettem hogy a bekapcsológombra a képernyő halványan be-, illetve kikapcsol. Na most az egyik ilyen állapotban hosszan nyomva sikerült kikapcsolni. Már nem emlékszem, hogy melyikben. Utána hosszan nyomva sikerült ismét bekapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Formula-1
- Asztalos klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest