- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szalaiz
csendes tag
Hátha van ötltetek...
Egy ismerős az XP-jén nem látja a tablet tartalmát, a W-032i driver nem jelenik meg egyáltalán. (A PC tölteni tölti a tabot, de nem lehet másolni rá/róla fájlokat. Másik WinXP gépen hasonló körülmények között megy.
Próbáltuk Intel Android USB driver 1.1.5-öt feltenni többször is, de amikor a tabot rádugjuk a gépre a Device Manager-ben csak sárga ?-lel mutatja az "Android" eszközt. Hiába próbálok itt driver-t frissíteni, nem talál megfelelőt, még a telepített Intel Android USB driver könyvtárban sem.
Amikor a tabon az USB kezelést kamerára állítottam, akkor megjelent az intézőben mint fényképezőgép és látszanak is a fénykép mappák, de MTP módban nem ismeri az eszközt.
-
szalaiz
csendes tag
Hátha mással is előfordul.
Adott 2 tablet, mindkettő decemberi vásárlás. Az egyik fekete, a másik fehér. Mindkettőn gyári firmware, rajtuk a 2 frissítés. Nincsenek rootolva, eredeti partíciók. (Én már megőrültem volna, de a kölykök állítják, nekik jó így.
)
Gondoltam csinálok CWM-ben egy bakcup-ot mindkettőről. A feketén gond nélkül lement, a fehéren azonban nem sikerült: Can't mount external_sd. Mivel a launcher ablakban volt egy "Failed: Too many links" hiba, arra koncentráltam. Bár szinte minden azonos a 2 tabon, próbáltam másik USB slot-on, másik kábellel, másik SD kártyával, másik géppel. A hiba ugyanaz.
Már fejben elkezdtem írni ide, hogy mi ilyenkor a teendő, de próbaképpen visszatettem a feketét. Kiderült, hogy a too many links-es hiba ott is volt, csak nem tűnt fel, ennek ellenére az simán be tudta mount-olni az SD kártyát.
És ekkor jött az ördögi terv!
Kipróbáltam a fekete SD kártyájával a backup-ot a fehér kütyün. Nyilván sokak számára nem meglepő módon, gond nélkül lefutott a mentés.
Szóval, ha valaki hasonló problémába ütközik, próbáljon másik SD kártyát. (Ami érdekes, hogy még egy ellenőrzött sincerity-s sem működött.) Egyelőre nem vizsgáltam meg, hogy mi a lényeges különbség a kártyák között. Kettő is 16GB Class10.
-
szalaiz
csendes tag
Anélkül, hogy bárkinek a pártjára állnék, ha én lennék gyártó/forgalmazó biztos nem örülnék ha azzal kellene foglalkoznom, hogy a hibát okozhatta-e a gyári szoftver/partíció/stb. módosítása, amivel a készülék nem volt teljeskörűen tesztelve. Felelősen erre garanciát én nem vállalnék. Persze biztos ki lehet zárni bizonyos változtatásokat, de lényegesen egyszerűbb kategórikusan szűkíteni a kört a gyártó által kontrollált környezetre.
Ráadásul ezen a fórumon is láttam 1-2 olyan embert belevágni az átparticionálába, hogy csak ültem és pislogtam. Ezektől egyéb gazság is kitelik.
Félre ne értsetek, root-oltam, jailbreak-eltem már én is kütyüt és rinyáltam is rendesen, nehogy gariztatásra kerüljön sor. Örülök is, hogy a kölykök egyelőre elférnek a minitárhelyen.
-
szalaiz
csendes tag
válasz
poczabence #1841 üzenetére
Nálam csinál néha olyat, hogy se kép se hang. Viszont, ahogy jobban figyeltem a kijelzőt, észrevettem hogy a bekapcsológombra a képernyő halványan be-, illetve kikapcsol. Na most az egyik ilyen állapotban hosszan nyomva sikerült kikapcsolni. Már nem emlékszem, hogy melyikben. Utána hosszan nyomva sikerült ismét bekapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest