- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh00st
aktív tag
válasz
_Soma77_ #1792 üzenetére
Egyrészt megértem amit írsz/gondolsz, amely elvekben hiszel, de ennek fényében megkímélhetted volna magadat a rengeteg hsztől, a tömeg lelkesítéséről az érdeklődés fenntartásáról nem is beszélve.
Nagyon örülök hogy sikerült megoldanod, gondolom más is megtudja majd(talán meg is osztja)...
Én, személy szerint bevállaltam hogy esetleg ugrik a gari, akárcsak a fiam konzolán is.
Nem használtam volna visszaélésre(egyfajta jó ha van effektus), de nem vagyunk egyformák.(#1784) Abel +1
-
Gh00st
aktív tag
válasz
RoundRobin #951 üzenetére
Lehet holnap en is teszek egy kiserletet!
Ahogy olvasom itt, sok lelkes embernek igen magas szaktudasa van...nagy baj nem lehet!Ezuton is szeretnem megkoszonni mindenkinek a faradtsagos munkajat ezen a fronton.
-
Gh00st
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok otthon ebben a tablet/mobil rootolt világban, számomra ez tényleg mélyvíz.
A lányomnak is van egy ilyen készüléke, leginkább böngészésre és YT videókra használja.
Minden másra megvannak a megfelelő eszközök, tehát nem akarok 200k tabot varázsolni ebből. de egy kicsit több tárhely nem lenne rossz.Olvasgatom ezt a topicot is és az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy az Abel által készített modot akkor már feltolhatom a tabra?
(nem mertem eddig belevágni, de ez lényegesen egyszerűbbnek tűnik)Wifi, BT, töltés, GPlay működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest