- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottoarc
tag
válasz
philips20 #3130 üzenetére
Bár teljesen laikus vagyok a témában, de ami a Mobilarena, Prohardver és a fórum olvasása közben rám ragadt, az alapján szerintem teljesen esélytelen. Ebben egy Intel SOC van, az Android One telefonokban meg MTK, és ha jól gondolom, a kettő nem átjárható. De javítsatok ki, ha tévedek.
-
ottoarc
tag
Ezt a lehetőséget ne hagyjuk elúszni: [link]
Én részt vennék a megírásban, de nem tudom, mi az, ami már publikálható, és mi hogyan működik.
-
ottoarc
tag
A garanciavita margójára: Nem tudom, srácok, ti úgy gondoljátok, hogy pl. egy év múlva lesz szerviz ehhez a tablethez? Mert szerintem nem lesz.
-
ottoarc
tag
Halkan megjegyzem, hogy nem kéne bedobni ezt az autós példát, mert a kettő nagyon nem ugyanaz. Természetesen megértem, hogy Soma nem akarja inkább közkinccsé tenni, ha így nyugodtabban alszik.
(#1742) Ired: +1
(#1749) VMatteo: Na egy ilyet beírni ennél az amúgy kényes témánál, az nagy bátorság, és nem valami szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- iPad topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest