- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
válasz
LaMotta #3955 üzenetére
Na akkor megint neki esek
a scriptest azért nem szeretném még mert ha ez sem fog menni akkor vissza viszem tesztyóba had boldoguljanak vele ők... csak azért nyüstölöm mert 30nap mire vissza kapnám..és nem hiszem nem értem mi a kaki van amikor megvettem gond nélkül fel ment (Win10-em volt akkor) mindenféle hiba nélkül és működött is egészen májusig...
Mindegy neki futok megint. -
béke
aktív tag
válasz
LaMotta #3952 üzenetére
Köszönjük végre ez egy részletes segítség na neki futok újra és utoljára a gépre 4 fajta rendszert tettem fel egyik alatt sem... most jelenleg win 8.1 megy és sikeresen telepítettem a drivereket illetve az intelt is sikerült windows 7 kompatibilitási módban, a rendszer felismerte a tabot illetve telepítette is azt majd az android részét is most akkor meglesem ezt a progit és utána neki futok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest