Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
válasz
LaMotta #3955 üzenetére
Na akkor megint neki esek
a scriptest azért nem szeretném még mert ha ez sem fog menni akkor vissza viszem tesztyóba had boldoguljanak vele ők... csak azért nyüstölöm mert 30nap mire vissza kapnám..és nem hiszem nem értem mi a kaki van amikor megvettem gond nélkül fel ment (Win10-em volt akkor) mindenféle hiba nélkül és működött is egészen májusig...
Mindegy neki futok megint. -
béke
aktív tag
válasz
LaMotta #3952 üzenetére
Köszönjük végre ez egy részletes segítség na neki futok újra és utoljára a gépre 4 fajta rendszert tettem fel egyik alatt sem... most jelenleg win 8.1 megy és sikeresen telepítettem a drivereket illetve az intelt is sikerült windows 7 kompatibilitási módban, a rendszer felismerte a tabot illetve telepítette is azt majd az android részét is most akkor meglesem ezt a progit és utána neki futok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest