- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Örök hála.
Meg persze mindenkinek.Akkor összegezve a sztorimat okulásképpen (a rész-szívásokkal még kiegészítem majd):
1. Nem volt droidboot a gépen, ezért a Phone Flash Tool-lal a teclast-os romot felflasheltem.
2. Immáron droidboot-tal a launcherrel elindítva a CWM-et:
3. CWM-ből format system.
4. ADB shellből a két boot partíció visszamásolása.
5. CWM-ből factory reset. (wifi működik, előlapi kamera, hang, töltés visszajelzés nem)
6. Droidbootba újraindítva a Soma féle Op3n Dott rom flashelése scriptből. Ezzel megjavult az előlapi kamera, hang, töltés visszajelzés)
7. Droidbootba újraindítva a Ábel v3 újrapartícionálás+rom flashelése scriptből.És kész.
bónusz: Saját partíciós file-lal nyomtam fel a v3-at kicsit nagyobb cache/log partíciókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest