- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remek masina. Az O.Boox szerintem az egyik legjobb szoftvercsomaggal működik, nincs náluk jobb.
A kézírást remekül alakítja át nyomtatott szöveggé, pedig aztán én macskakaparással írok,de nem szokott neki gondot okozni.
PDF re jegyzetelni remekül lehet, el is menti.. Én az egyetemen nem használtam mást csak ezt, erre jegyzeteltem, kompatibilis a NotePaddal, egyből szinkronizálta, ami egyedülálló ebben.
PDF, PPt stb, anyagokat haszáltam, közben Google- ha nem is kifogástalanul-de használható volt. A felülete egy az egyben mint a papír ,remek írásérzetet ad az érdessége,de ebben a monokróm változat jobban teljesít. A toll hozzá remekül működik. Egyelőre negatívum, hogy képek azért kissé élénkebbnek adják vissza mint a valóság, ott azért mettebb , fakóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest