Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Nem lesz Xiaomi 16
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Én is támogatom a több e-ink tesztet, kölyökként sokat olvastam, aztán valahogy elsikkadt, mióta van ilyen eszközöm minden este újra olvasok az ágyban. Kényelmes, szemkímélő, nem kell hozzá extra fény, telerakhatom könyvekkel, tényleg baromi kényelmes. Színes olvasóra egyelőre nincs igényem, de jómagam is 2.5 éve egy ONYX BOOX Nova Air-t nyúzok. Volt előtte többféle Pocketbook-om is, azokat is szerettem, de ezek az Onyx cuccok marha minőségi darabok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- elado Deepcool AK620 DIGITAL PRO minden tartozékéval
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest