Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pdr755
aktív tag
Plusz a streaming szolgáltatások jellegüknél fogva fragmentáltak. Ha én például nézem a TV-ben a NAT Geo/NG Wild a Discovery és a Spektrum adókon lévő műsorokat ezt streamingben csak Max+Disney+-al tudnám lefedni és ezzel is részlegesen.
Plusz ugyanez lenne ha a sportközvetítések többségét streaming platformok adnánk. Mittomen a BL menne az egyiken, az Eurosportos cuccok a Maxon, a Formula 1 a harmadikon, az NBA a negyediken stb stb stb
Macerában és költségben ugyanott lenne az ember vagy még rosszabban.Nem én vagyok a lineáris tévézés fő célközönsége annál is inkább hogy a magyar gyártású műsorok közül szinte csak az M4 sport produktumát nézem, de szerintem egy ideig még ellesznek.
Ameddig a 50+ törzsközönségük létezik addig főleg és szerintem az 50 mínusz korosztályban is van egy olyan rész (még ha nem is az egész) aki a TV2/RTL birodalom által előállított tartalom nélkül nem tudna meglenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest