- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha még tudsz vele beszélni akkor valószínűleg nem ver át, akkor már nem lenne elérhető. Más esetben meg ott a neve (jobb esetben az igazi), címe (általában helyes cím, vagy közeli rokon/barát aki ismeri), úgy még feljelentést is indíthatsz ellne ha nem azt küldi amit vártál (tehát kinyomozható hogy ki is ő valójában). Én átvenném a csomagot, először is lefényképezném minden irányból, míg ki nem bontom, azután bontanám ki, és azt is lefényképezném ami benne van. Ezután ha az érkezett amit vártál, akkor még nincs vége, mert gépbe berak és tesztel, ha jó nincs gond. Viszont ha nem azt kaptad ami már le volt tárgyalva akkor keresd fel és mondd neki hogy adsz 1 hét haladékot hogy visszafizesse, ha nem akkor irány a rendőrség. Nekem volt hasonló ügyem, ott a postán tűnt el a laptopom, rendőrségi feljelentés lett belőle, 2 hónap múlva megkaptam a lapos árát + uv. díját, viszont mégis csak jobb lett volna ha nem tűnik el!
-
FehérHolló
veterán
Ha 5870, akkor szerintem rögtön a jelentsd a csalókat topicba fáradj. Van egy csávó, aki néhány regisztrációval már megpróbált túladni többek között egy ilyenen.
Esetleg itt többet tudnak rajtad segíteni, még mindig pörög a topic: [link]
A utánvétkor csomag tartalmát pedig megtekintheted fizetés előtt. Érdemes, bár egy hamis papírt nehéz első látásra kiszúrni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest