- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun #23581 üzenetére
Nagyon tetszik
. Remélem az enyém is lesz ekkora
.
#23580 Viszlát: Aranyos
. Látom elég izmos lett, ismerősnek szintén kb. 2,5-3 éves, de neki elég vézna, sajnos csak kertben van szegényke, pedig kívánná a szabad mozgást
.
-
-
válasz
Viszlát #23574 üzenetére
Hiperaktívak...
Az nem semmi. Vadászaton is nagyon mennek, bele a bozótba, tavakat úsznak át, hegyekre násznak fel, csak mehessenek. Ilyen téren az enyém elég lusti, reggeli séta után alvás volt, délutáni kocogás kimaradt, talán hét közepén megejtjük.
#23575 Winner_hun: Ehhh, tudod te mi a gyengém
. Szép kutyus. Mennyi idős? Neve?
-
válasz
Winner_hun #23567 üzenetére
Jó neked. Errefelé 11-15C fok körül van, és néha esik, néha nem.
#23568 szg88: Utóbbi itt is játszik, előbbi sajnos nem.
#23569 Viszlát: Oh, nagyon jól ismerem a vizslát, magyar- és német vizslát egyaránt. Rokonságban sok vadász van, köztük keresztapám és papám is az volt, anno zuhogó esőben, -9-10C-ban, gázoltak át kietlen vagy gazzal benőtt vidékeken. Párszor én is voltam kint, természetesen a vizsláknak menni kell, mint ha felhúzták volna őket. De a németjuhász se könnyű eset, már odáig jutottunk hogy ha nyitom a kocsiajtót, alapból bepattan, kimegyünk egy rétre vagy mezőre és játszunk, futunk, stb. (még elég kicsi, 4 hónapos, így nem viszem forgalmas helyekre, kocogni is csak kis forgalmú utakra járunk)...
-
Elég sz@r idő van. Reggel sétáltunk a kutyával, ez a délutáni kocogás már nem fog összejönni a kis rosszcsonttal, ilyen hideg/esős/kedvtelen időben nem jó az.
-
-
-
-
Végre hétvége...
-
válasz
fokukac #23395 üzenetére
Tetszik a diesel autók hangja, akkor kormol ha odalépsz neki, de mivel takarékoskodunk, ezért nem. Azért szennyezés terén nem egy autótól fogsz megdögleni, inkább a gyárakra kellene koncentrálni, bár ha egy buszt megnézel a városban, na az kormol, de hajtva is van rendesen.
-
-
-
válasz
fokukac #23381 üzenetére
Az nekem nem olyan lényeges hogy hátul mekkora a hely, két gyerek hátra befér, oszt' csókolom, 4 ajtós, autó formája van, és rohadt jól néz ki, illetve minőségi anyagokból van, persze nem is egy tucattermék, szóval kéne. Már csak azért is mert a sebességmérő olyan mint egy conographos óra, amikért oda vagyok.
#23382 pohár: Ha sz@rnám a pénzt, ergo lenne egy lottó 5-ösöm (egy vagy több), akkor se vennék egy áhított BMW M5-től nagyobbat (E39 a kedvenc), mivel tök felesleges, a másik pedig hogy ha megkarcolják, beletolatnak vagy netán komolyabban összetörik, akkor ne engem verjen le a víz hogy "aztekibeb@szottmennyibekerüleznekem", hanem csak egy laza "leszarom" hsz.-el konstatáljam az ügyet. Továbbá aprópénzért is öltek embert, nem akarom hogy a sötétben betörjék a szélvédőt, leszurkáljanak és az autóm gumijának a visítása legyen az utolsó földön töltött hang, amit megjegyzek. Tehát autó/motor és bringa imádatom határtalan, de sokkal értelmesebb dolgokra fordítanám azt a pénzt, pl. árvaházakat/kórházakat/betegeket támogatnék, illetve biztos hogy megtanulnék ejtőernyőzni.
-
Az egyik barátom egy ilyen Lexus IS 200 Sport típusú járgányt vett, nekem bőven elég lenne egy olyan, ha luxusra vágyom és nem akarok senkit sem magamra haragítani. Persze mikor megvette, ki is próbáltam, hát talán az első autó amit nagyon-nagyon el tudnék képzelni úgy, mint ember-gép közötti kialakult bensőséges kapcsolatot. Meg az a műszerfal, ehhh, nagyon tetszik minden része.
-
Ilyesmire nem gondoltam volna hogy a Dexter nevű sorozat megihlet egy zenekart is...
-
-
válasz
Winner_hun #23305 üzenetére
Izomgörcs ez már tuti, szerintem 90% hogy magnéziumhiány. Kezdj el szedni magnéziumpótló dolgokat (étel/táplálékkiegészítő) és próbáld ki. Ha mégis begörcsölne a kezdeti időszakokban akkor vízből ki, meleggel lazítasz, azután vissza.
ui.: Kristóf Norbi számaira rákaptam már régebben, de mostani komor hangulatomhoz és időjáráshoz nagyon illik ez a szám: Norbert Kristof - Silent Horses
-
válasz
Winner_hun #23298 üzenetére
10 év az elég sok idő ilyen esetekben, talán gyógycipőket próbáld meg (nagy kedvencem a Scholl). De ahogy pohár is írta, lehet hogy magnéziumhiány az oka, ha más különösebb dolog nem volt az utóbb időben.
-
válasz
Winner_hun #23296 üzenetére
Napközben szoros cipőt hordasz, vagy sokat feszíted a lábad, vagy sokat ülsz-e? Lábtornát nem próbáltál, az általában segít. Ha kimész a partra, ugrálj a lábadon és hűtsd hideg vízzel, bár van akiknek a meleg víz vált be. Nekem mondjuk a szemem szárad ki hamar, főleg a klóros víztől, hiába az úszószemüveg, attól még ugye érzem a klór szagát, és még télen a fűtött (alacsony páratartómű) lakásban gyullad be.
-
-
-
-
-
válasz
kételkedem #23273 üzenetére
Ugye ez nem komoly!? Csak eljátssza! Ugye hogy igen?
-
-
-
-
-
válasz
BlacKSouL #23224 üzenetére
Ehhh, én már pár hete 4:20-kor kelek, de valamilyen berögződés miatt mindig felkelek hajnal 1 és 2 óra között. Azután persze szépen vissza is alszom, csak elég zavaró hogy nyitom a szemem, érzem hgy nem bírok ébren lenni, nézem az órát, leesik hogy ...há' azér, bvsszameg..., azután visszaalszom, és 4 után pár perccel, mint egy kómás, teszem dolgom. Úgy az ember még csak-csak megszokja, de sokáig nem lehet húzni ezt így, mert hamarabb fáradok már én is.
-
-
-
-
-
Még szerencse hogy a kutyadoki holnap is rendel
. Ma is voltunk, már harmadjára, bélgyulladása van a kutyusnak, injekciót, infúziót kapott. De hazafelé már jól érezte magát szegénykém, betettem neki Gin Wigmore - Devil In Me számát és hallgattuk, élvezte
. Szegény már csak vízen és indfúzión él, enni nem tud, három napja egy falat nem megy le a torkán
.
-
-
válasz
Mr.Csizmás #22955 üzenetére
Nem.
-
-
Újabb reggel, újabb kegyetlen nap
.
-
Épp Stiller Kriszta verseit olvasgatom, hát mit ne mondjak, elég érdekesek, de tetszenek
.
-
Lassan indulni kell, addig zúzok egy picit a Kvelertak egyik számával
.
-
-
-
Holnap egy újabb pörgős nap. Ma jöttem rá hogy április 1.-e volt, ezt is most este mondták, és a legviccesebb hogy nem hittem el.
-
-
-
-
-
válasz
lujó55 #22688 üzenetére
Hát igen, illletve az ember egyszer csak szeretne valamiből újat venni, aminek úgymondva ismeri az előéletét.
#22689 venember83: Nagyobb városokba például tök felesleges az autó, mert nyáron bringa+motorral minden megoldható, esős napokon, ősszel, télen pedig tömegközlekedés, természetesen nagyobb családokban, ahol esetleg már 2+ gyerek van, ott már eléggé szükség van egy nagyobb járgányra, mivel a kölyköket vinni kell kirándulni, nagyszülőkhöz, ide-oda és a bevásárlás se csupán két személyre redukálódik mint azelőtt. Viszont a faluban, vagy falu-város távon már más a helyzet, ide a taxi is drágábban jön ki. Ha pedig hűtőt, TV-t vagy valami nagy dolgot kell szállítani, nem biztos hogy a taxis szépen belemenne, a szomszéd, ismerős vagy rokon se szívesen adná oda az autóját ha mondjuk téglával megrakott utánfutót kellene húzni fél napig.
-
válasz
DeFranco #22683 üzenetére
Sajnos még olyan autószerelőt se tudok mondani, akit ne tudnának átb@szni. Ismerősöm most vett motort, szerelővel ment el érte, megnézték, kipróbálták, kiderült hogy elég kókány és az egészet fel kell újítani. Pedig vásárláskor a szerelő is átnézte és azt mondta rendben van.
-
-
válasz
lujó55 #22669 üzenetére
...és kényelmesebb is. Tudom mert még vonattal elég sokat járok, de pár éven belül lakhely váltás lesz esedékes.
#22670 fokukac: Nem érte meg, bár autót venni, sohasem éri meg, elég sokat költ rá az ember, és a vételár töredékéért tudja eladni. Viszont az első fingás joga megilleti az első tulajt, és ez teljesen 0km-es volt, tehát az első km megtétele megfizethetetlen. Bár én már inkább csak használtan vennék kocsit, ahogy motort is úgy vettem, és nem bántam meg, mert egy 650 ezer forintos "sportrobogót" 5 évesen féláron hoztam el.
-
-
válasz
lujó55 #22641 üzenetére
Nekem a sima Cooper S tetszik igazán, de használtan is durva árai vannak, és női autónak minősül, ráadásul egy hétköznapi szervizben sem szívesen szerelik, mert nem értenek hozzá, és legfőképp lusták. Szóval WagonR+ után valami Corolla/Avensis/E90/Lancer/Galant/Accord/IS200 és társait fogom nézegetni.
-
-
-
válasz
BlacKSouL #22557 üzenetére
Mindent mondanak, és ha nem nézel szépen vissza, vagy nem olyan hangnemben válaszolsz, mert mondjuk
szarrossz napod van, akkor fel is jelentenek. Itt nem a kultúráról vagy a bőrszínnel, mássággal, faji hovatartozással van a gond, hanem hogy szerencsétlen gyerek tudna élni egy boldog, élhető életet, de ezt nem engedik meg neki, és itt nem nem mondható el, hogy mindezt azért mert nincs pénz, mikor bőven kapnak mindenféle segélyt, ahogy tudom még hátrányos helyzetűt is, csak nem a gyerekreverikköltik el. -
Akkor nem látod azt amivel én nap mint nap találkozom. Hogy a gyereket azért hozzák be két év után, mert emelet családi pótlékot igényelnének rá, de közben epilepsziás és értelmi fogyatékos, viszont a gyógyszereket nem váltják ki neki, mert bizonyos százalékát a teljes árnak ki kell fizetni. Tehát szerencsétlen gyerek nem kapja meg azokat a szükséges hatóanyagokat, amivel kiegészítve a rendszeres táplálkozást, szervezete pár év múlva talán odáig fejlődne hogy élhető élete legyen. Erre mérlegen lemérve, könnyebb volt a kisgyerek, mint a két évvel ezelőtti mérésnél. Persze nem a szülei nevelik, hanem rokona örökbe fogadta, aki íni-olvasni természetesen nem tud. Ahogy rendje és módja szerint ez előfordul, még ő volt felháborodva, hogy miért nem lett neki időpont adva, hogy hozni kell a kislányt (külön felhívnám a figyelmet az előző pontra), és még hozzátenném hogy gyógytornára és kezelésekre sem horda, pusztán megélhetési forrásként tekintett rá. Gondolom hogy a napi egy-két szál cigi + kávé befigyelt a nőnél/nevelőszülőnél is (ez utóbbit nem állítom biztosra, legalábbis szülőnek nem nevezném).
-
Most jól esik egy kis pihenés, zene on, fekvés on, egy óra múlva úgy is mennem kell...
-
Hogy ezen én mekkorát nevettem...
-
Megtaláltam...
-
Fater mutatja itt az új zenélős/táncikálós műsort, aminek századik részét adják a TV-ben, un. Csillag Születik néven. Hát találtam egy olyan videót, ahol eléggé szörnyülködtem. Ez lenne az, talán eléggé érezhető/látható hogy hová süllyed a színvonal. Úgy néz ki ma "kiakadós" napom van.
-
válasz
Mr.Csizmás #22375 üzenetére
Ehhez nagyon profinak kell lenni, vagy nagyon hülyének. Rögtön ez ugrott be.
-
Ma voltunk baráti körrel kikapcsolódni (kocsmában inni), erre felmegyünk a "kecó" felső szintjére, ahol asztalok és székeke vannak, hogy a vendég sereg tudjon leülni beszélgetni, italozás közben, és közben halkan szól egy kis light rock/blues kis zene. Erre ahogy felérünk, látom hogy két csaj és egy srác alszik az asztalokon. Koruk alapján 25 és 30 év felé stagnáltak, tehát nem az a fiatal bolondság jellegű hóbort, és szexuális együttlétüket sem ott akarhatták lerendezni, hogy ha anyuci/apuci miatt otthon nem lehet. Tehát minden jel arra utalt hogy ők reggeltől ittak és mikor odaértünk (délután 2 óra), már eléggé be voltak kábulva. Hitem beigazolódott mikor az egyik csaj felébredt és enyhén illuminált állapotban megszólalt. Azután hirtelen leesett a lépcsőn.
-
-
válasz
Mr.Csizmás #22313 üzenetére
...de közben leszakad a lift
.
#22315 venember83: ...vagy a recepciós csajért
.
-
-
-
-
válasz
fokukac #22191 üzenetére
Bírom, csak inkább arra vagyok ráállva ami alkoholt is tartalmaz, nagyobb mennyiségben. A heroin elég kényelmes és erős, csak körülményes egy Volán buszon való iv.-be történő bejuttatása a tömegben. Közben még mozog a busz, esetleg másnak adom a reggeli adagomat, ehhh, inkább nem.
-
válasz
Mr.Csizmás #22188 üzenetére
Szerintem ez lesz a bevált adag, már ha majd rám jön "az ihatnék"
.
-
-
válasz
Mr.Csizmás #22178 üzenetére
Lehet az lesz, a 3in1-et is tejjel csináltam, ha ittam (évente háromszor). A capuccinot szeretem, de azzal se esek túlzásokba, csak ha nagyon nagyon álmos vagyok, akkor (az pedig igen ritka).
-
-
válasz
Mr.Csizmás #22172 üzenetére
-
Sohasem kávézom, most mégis megittam egy Inka kávét... lehet nem most kellett volna elkezdeni... érzem a hatását
.
-
-
válasz
FehérHolló #22110 üzenetére
Nekem hasonló volt a story, tegnap szedtem elő a motort és az akku már nem bírta bepörgetni. Még délután vettem bele egyet, este be is indítottam, ma pedig ki is próbáltam a gépet.
-
-
-
válasz
Kalandor #22082 üzenetére
Nem könnyű nekik (mármint a fogyatékkal élőknek), sőt nem is erről beszéltem, egyáltalán félrevezeted a témát. Arról a csalókról beszélek akik átb@sszák és kihasználják a törvény kiskapuit, nem azokról akik fogyatékkal élnek (baleset során kialakult vagy természetes, esetleg születés során/alatt létrejövő komplikációk/rendellenességek miatt) és természetesen jár nekik, sőt meg is érdemlik azt a támogatást (anyagi vagy juttatásbeli) amit kapnak...
(B)#22085 Kalandor(/B): Khm. ha megtehetném, és ki tudnám játszani kiskapukat, akkor nem zárulna be a kör.
-
válasz
Kalandor #22079 üzenetére
Nem arról van szó hogy akik ezeknek vallják magukat, azok is. Ez pusztán példa volt. Nem egy embert ismerek aki romának vallotta magát, mert épp nagygazdaként így több támogatást kap és magasabb összegű hitelt vehet fel.
"Ha romának/cigánynak vallom magam" - ez nem igaz, hátrányos helyzetben élők kapnak plusz esélyt.
Előnyben részesítés:
-hátrányos helyzetű
-halmozottan hátrányos helyzetű
-fogyatékossággal élő
-gyermekét gondozóNem azzal van a gond hogy roma/nem roma, terhes/nem az vagy éppen fogyatékos-e, hanem azzal hogy azok is kihasználják akiknek nem kellene.
-
válasz
kételkedem #22057 üzenetére
Nem csak neked. Ha romának/cigánynak vallom magam, terhes vagyok és még fogyatékos is, ráadásul akkor már ne hagyjuk ki azt se hogy hátrányos helyzetű, már is bekerültem egy éppen elégséges érettségivel valamelyik főiskolára. Más meg tanul, nyelvvizsgázik, és izgul a vizsgákon hogy odáig eljusson. Ezért én úgy vagyok vele hogy manapság egy jó szakma többet ér mint a legtöbb diploma, amivel szinte esélye sincs elhelyezkedni az épp pályakezdő munkavállalónak.
#22061 BlacKSouL: Ha ilyenekre képesek akkor mást is megtesznek...
-
válasz
kételkedem #22055 üzenetére
Itthon meg a romák/homoszexuálisak és gyereket nevelők kapnak pluszpontokat a felsőoktatásba való felvételizésnél. Ez is abszurd, itthon, kicsiben, csak lesz@rják.
-
Áh, pár éve nagymamámnál benyúlt az egyik ugyan ilyen típusú kölyök a kerítésen, a kutya megharapta az úját. Ott vergődött szegény nagyimnak az egész rokonsága pár napig, azután egyik nap a kutya holtestét találták a kapunál, mint utóbb kiderült, megmérgezték. Szerintem nem véletlen. Alvint pedig nagyon féltem, jóhiszemű kiskutya, ha odahívnák a kerítéshez, biztos odamenne, szinte el is rabolhatnék ha akarják. Tehát nem akartam ebből problémát, de szívesen elvertem volna mindkettőt, legalábbis egy-két atyai pofon elkélt volna, ha már otthon nem nevelik őket, bár szerintem ezzel már elkéstem, munkamorált nem nevetlek beléjük, csak lopni és és az érveiket/jogaikat érvényesíteni tanították őket.
-
Nem tudom mit mondjak, kibuktam
. Két roma kisgyerek (9-13 év körüliek) a kapu belső részéről akart elvinni egy oda támasztott gerendát, egy kisebb faléccel éppen piszkálták, mikor tetten értem őket
. Nem is igazán menekültek, inkább nekik állt feljebb (hangos trágár kifejezésekkel dúsítva a mondandót) hogy miért nem adom nekik
! Tehát ez így durva, szerintem örülhetnek hogy nem mentem egy darab bottal és nem vertem szét a kis lábukat hogy ne tudjanak hazamenni, csak négykézláb. vagy még úgy se
.
-
-
válasz
venember83 #22029 üzenetére
neduddki-nak kell hogy igazat adjak, amúgy pedig szerintem senki sem próbálta még hogy csak heccből kiürítse a teljes gyomortartalmát. Bár szerintem ez lehetetlen. De természetesen a nagy átlagnál mindig marad benne, szóval nagyon nehéz lenne kivitelezni, talán gyomormosással.
#22031 kételkedem: Cirkuszban, hasonlót láttam, ott a szájába veszi a színes papírszalagokat és azután "kiköpi".
-
válasz
kételkedem #22020 üzenetére
A nyúlt velőben elhelyezkedő hányásközpont izgalma, aktiválódik, így egyszerűen orálisan kiürül a gyomor tartalmának egy része.
-
-
39 fokos lázzal fekszem, szivárványt ásítok. Valami nincs rendben.
-
-
-
válasz
BlacKSouL #21927 üzenetére
Sajnos elég durva árak vannak, én pár éve már csak ásványvizet és teát veszek. Cukros és egyben szénsavas üdítőket nem, néha egy kevés Sio rostost is bejön, de elég ritkán. Minden éven egyre szarabbul élünk, ezen már nem csodálkozom, most örülni fogok ha pár éven belül el tudnám adni talán az örökölt lakást (vevő sajnos nincs, csak bérlenék, de úgy nem lenne az igazi) és tudnék venni egy másikat Nyh-n.
-
-
Road - Depresszió - Alvin koncert kivégezve, az első sorból. Sajnos ma reggel rájöttem hogy nem vagyok már fiatal, mert mindenem fáj, főleg a lábaim és a fülem, de harciasan végigtomboltam az egészet.
-
Újra itthon, egy kis pihi rám fér...
-
Kegyetlen ez a hét, eddig. Sajnos sok jót már nem várok, betoltam ezt, munkámat végzem mint egy gép, és türelmesen várom hogy vége legyen ennek a hétnek.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen notebookot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest