- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
#51177472 #46596 üzenetére
Pár észrevétel:
-A zongora egészen jó. (!) (Csak rövidek.)
-A kevesebb több.
-Túl sok egyforma loop. (Ismétlésszám!)
-Ha kevésnek érzed, akkor nem érdemes beleesni a "rakjunk be vmi zajt ami eltakarja a [akármit]", pl. a szuszogás és a clap. (Pl. ha a szussz CSAK a végén van, máris ütősebb.)
-Ha erős a zongoratéma, nem kell túllihegni a brummogást.-Loopok nem jók. Több is túl rövid, van ami meg nem is ütemre megy (pár ms difi).
-Keverés. Túl hangsúlyosak az effekt hangok. (clap szussz)
Itt egy szép "sad" téma -> [link]
Használjad Occam beretváját itt is: az egyszerűbb jobb. Ha szar a melódia nem szabad tupírozni -> kuka.
Amúgy hajrá, eddig messze ez a legjobb amit hallottam tüled bébi! -
tbs
addikt
Mai kedvenc: Christina Wren.
-
tbs
addikt
válasz
bobsys #46413 üzenetére
Jabocs: natív trim win alatt nem segítség, hanem "hibalehetőség". Linugzok alatt hasznos, ha nem trim-es fs kerül rá. Amúgy mindegy.
@: nem a sata1 miatt lassúcska samu trimje..? Csak ötletelek. Timnek is gyanús, hogy a natív trim fogja meg itt-ott. Mondjuk asszem ocz-nél ki lehet ölni vami fw bütyköléssel, ha iszonyatosan zavaró. (Én nem tenném.
)
-
tbs
addikt
válasz
bobsys #46413 üzenetére
Google, ha nagyon válogatni akarsz.
-> [link]
(Túl gyorsan változik a piac. A legósdibb samuk is elég jók. Beteg intelt meg már rég nem kapni boltban.)
Szubjektív vélemény: van notim, amibe intel vmi van, van amiben samu 830(?) - a cégesben meg kingston. A céges a leglassabb... A leggyorsabb az ocz vertex3-as egy szervemben...
-
tbs
addikt
Elolvastam a chrome inkognitó módjának a figyelmeztetését. Komoly cucc, hihetetlen hogy eddig nem szúrt szemet:
"...Az inkognitómód nincs hatással más személyek, szerverek vagy szoftverek viselkedésére. Vigyázzon a következőkkel:
...
- Önt figyelő titkos ügynökök
- Az Ön mögött álló emberek..." -
tbs
addikt
Nekem tetszett, tök aranyos. Procifogással együtt.
Szerk. 4 seven -> sosem titkoltam.
-
tbs
addikt
Blekinek szeretettel, bár már épített gépet a múltkor, de hátha tanul belőle valamit -> [link]
-
tbs
addikt
2T Seagate alighasznált (
) privát.
-
tbs
addikt
Tegnap este belelapoztam a leányom "kötelezően" megveendő iskolai munkát kiegészítő/segítő sajtóorgánumba, a Tappancsba. Tavaly emlékeim szerint nyoma sem volt bármiféle hitéleti mutatványnak az újságban. Most viszont több oldal foglalkozik a kereszténységgel, pl. kifestő formában is. A következő számban gondolom az iszlám jön, aztán meg a buddhizmus. S így tovább...
Az meg külön szót érdemel, hogy a témához kapcsolódó szöveg elsősorban a "hülyékhez" szól, mert az érdekes/gondolkodtató nem csak nyálas dolgok messzire elkerülődtek valahogy...
Szvsz ez így árt. Nekem is.
-
tbs
addikt
Jaja, egyre keményebb lesz a homokos zsák.
De ha néha leakasztod guggolni, már meg tudod forgatni, lazítani.
(Nekem nem volt bajom egyikkel sem. A rongyos nagyon süpped, könnyen kihasad, túl könnyű. A homokos jól ellenáll (kb. mint egy rendes mellkas), nem láttam még hasadni (sztem erősebb konstrukciók), nem inog, jól mozog ("picit" lassú). Rongyos elbírom, homokoshoz már ketten kellünk. És nem meleg. Homokos.
)
-
tbs
addikt
Hát spartan zsákokat (rongytömött) szoktam püfölni edzéseken, meg néha egy egy homokos ismeretlent. Homok jobb. Sztem 20ropiért egy jó zsák ajándék. Elég sokat kell bírniuk.
szerk.: Ja tényleg, 5lábas az már jó. Annak kb. olyan a mozgás-dinamikája, mint egy részeg birkózónak.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #45358 üzenetére
Hátbazze BK Angus után sportról dumálni..! És ennyit..!
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #45323 üzenetére
"örök pesszimistából válhat optimista" -> ezt tuti nem fog bekövetkezni, hiszen a pesszimista az tapasztalt optimista...
szerk.: Persze, csak egy élet nem elég a mindenből átlagos szinthez. Javaslom csináld azt, amit _szeretsz_.
Néha meg szeress másba.
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #45296 üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #45163 üzenetére
[RIOS ERROR]
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #45158 üzenetére
Höhö. Az a poén, hogy le lehet dílelni a BK-s sütőemberekkel, hogy legyen medium vagy well done. Véresen nem adhatják ki. (Meg meg van gőzölve, szóval nem is nagyon véres már.) ÉsB+ -> húsból van...
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #45154 üzenetére
Dupla hússal. Sztem egész jó.
-
tbs
addikt
válasz
bobsys #45012 üzenetére
Nnna, az meg egy másik mesébe ér bele...
Finom dolog ez: "szabad" eszközt adni a tudatlanok kezébe - nem megtanítani a korlátokra. Ez az MS legnagyobb hibája - mer' a cuccai 2009 óta durván javulnak. Lsd. exchange 2008+, 2012 szerver, win8-as irány stb. Nem is csípik a 'elhasználók a "korlátozott" (<- értsd: szem elé hozták őket) win8-at.
-
tbs
addikt
Szappanopera folyatatás: MÉGSEM lesz fordított ÁFA a számítógép alkatrészeken.
Nevetséges, hetente változik a szélirány.
-
tbs
addikt
Ismét egy sikertöténet -> [link]
Halványan vagyunk érintettek, de így is rémisztő látni.
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #44656 üzenetére
Bácsi az apád, suttyó..!
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #44596 üzenetére
3. L
>! -
tbs
addikt
Hamártv...
Sört adok egy kölcsibe kapott Tank Girl dvd-ért, 2-t ha magyar szinkron is van rajta.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #44409 üzenetére
Ez engem is érdekelne...
-
tbs
addikt
Jah, a telefonos problémámra a megoldás: silence.mp3 lett a default csengőhang, és a mi számainké pedig a valódi csörgés.
Bocsánat, hogy ennyit tébláboltam a kérdésen, nem vagyok túl pro telefonnyomó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Drón topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest