- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #26305 üzenetére
Ausztral dollar szinten ilyen. Nem rossz megoldas
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #26296 üzenetére
Akkor azt el kell kolteni mindent es igy nem fog gondot okozni. Azt a par napot meg kibirja a zsebedben
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #26293 üzenetére
Atkoltoztel?
-
bobsys
veterán
válasz
Pisztillus #26074 üzenetére
Az evszakokkal nem volt problema.
A tajekozodassal annal inkabb. Megy az ember eszakra kozben meg azt hiszi, hogy del fele megy es forditva. Legalabbis mi meg voltunk zavarodva az elejen. -
bobsys
veterán
válasz
venember83 #26068 üzenetére
Majdnem, Sydney, Ausztralia. Uj-Zelandon azert van futes a lakasokban, legalabb egy kalyha vagy valami heat pump + ott tobb helyen lattam szigetelest mint itt. Ott meg hidegebb van mint itt. Decemberben amikor Sydneyben rovidnadragban maszkaltunk, Aucklandben kellett a hosszunadrag, meg szelesebbnek tunt az ottani resz.
Itt max az olajradiatort kapcsolhatom be de akkor egybol $250 lesz a havi villanyszamla mikozben melegebb nem nagyon lesz. -
bobsys
veterán
Mindenki dobalozik itt a meleggel.
Kerem szepen, most reggel 7 fok, napkozben ez fel fog menni 16 fokra, de 5-kor lemegy a napi igy akkor a homerseklet is vissza esik ugy 7 fokra.Hazban/hazakban nincs szigeteles, sem futes.
-
bobsys
veterán
ott lattam mindig ilyet,
reggel 9kor meg a fel vajas zsomlet parizsival meg egy fel paradicsommal majszoltak az asztalnal
penteken 12:01kor mar senki nem volt bent,
de persze ha valami nem volt jo a gepkell akkor azonnal surgos, uristen nemtudunk dolgozni pedig nagyonsokdolgunk van es az adott szemely munkaja a legfontosabb nelkule megall Magyarorszagon az elet. -
bobsys
veterán
Most cserelik a bojlert. Meg jo, hogy csak bereljuk a pecot.
Joember bejon, ranez, csere, hivja az ingatlanos, az rabolint es mar szedi is szet a cuccot.
Kozben meg annyi a baja az egesznek, hogy az aljanal csopog. De nem am leereszti a vizet, lecsavarozza az aljat es mittomen kicsereli a tomitest, nem csere egyben.
Legalabb nem en fizetem -
bobsys
veterán
Megtudja valaki adni annak a websitenak a linkjet ami egy blog es mindenfele kulfoldre ment emberkenir beszamolokat? Van benne usa, anglia, norveg olajfurotorony stb
-
bobsys
veterán
Hmm, itt ha lemesz akkor par ora varakozas utan bekerulsz az orvoshoz, ha meg telefonalsz masnapra kapsz idopontot. Ofkorsz $70 az alap vizsgalat, dehat ez van.
Azon pedig meg mindig elcsodalkozom mikor vezetek, hogyha indexelek, mert szeretnek savot valtani akkor lassitanak az emberek, hogy beferjek.
-
-
bobsys
veterán
Hozza kell szolnom, mert eltunt a listarol
-
bobsys
veterán
flight CZ301 landed
-
bobsys
veterán
Reges regen meg lehetett social security number nelkul bankszamlat nyitni.
(#25551) NoLF
Evek ota nullassal nyirom 2-4 hetente. Egyedul az eskuvo elott nem nyirtam 3 honapig es mentem fodraszhoz (draga anyam keresere). Ugy vettem eszre, hogy aki elkezdi nulassal a hajvagast az utanna nehezen szokik le rola. Egyszeru, gyors es kenyelmes. -
bobsys
veterán
válasz
ladybug #25523 üzenetére
Altalaban alszom. Azert mondjuk a kina-parizs 12 oras utat nem tudtam vegigaludni, de 8-9 orat lenyomtam.
Most elozo ejszaka nem aludt, all at az itteni idozonara. Nemsokara indul a gep Parizsbol, egy kis kaja es maris este 10 ora lesz Sydney ido szerint. Egy alvo tabletta es 8 ora alvas garantalt. Kinabol ide meg "csak" 9 ora. Ott is belefer egy 3-4 oras alvas, mert este ugyis tud aludni az ember. A gep holnap este 8 elott nemsokkal erkezik meg. 9 utan erunk haza, biztos faradt lesz, menni fog az alvas.
Ezzel a technikaval most Magyarorszagra menet meg onnan Los Angeles es onnan Sydney utamon sehol nem volt jetlegem.(#25526) kraftxld: en kepes vagyok 1-2 orat nezni a "merre megy eppen a gep" musort
-
bobsys
veterán
Hat, jovo honapban megkezdem ezt a szamlamegszuntetos sagat.
Feleseg ma indult el Magyarorszagrol, vegre jon haza.
Budapest-Munchen-Parizs-Gunagzhou-Sydney utvonalon.
Mig odafele 34 oras volt az ut, most neki 29 ora alatt meglesz, rovid layoverekkel (Munchen 0:50 perc, Parizs 1:45, Kina 2:30). Mar parizsban leszallt az internet szerint, egy ora es indul a gepe Kinaba.
Kraft es kis csaladja meg a vilagvege utan meg kettovel lakik
-
bobsys
veterán
Olvasott mar valaki egy banki szabalyzatban olyat, hogy bankszamlat megszuntetni csak szemelyesen lehet. Mert en nem talaltam, es lassan eljon az ido, hogy megszuntessuk az utolso magyar szamlankat.
-
bobsys
veterán
válasz
stranger28 #25445 üzenetére
Tegnap olvastam, szinten Texas. Egy csavo probalt fajtalankodni egy kislannyal. Apu eszrevette es agyonutotte a faszit. Rendorseg nem tartoztatta le, jogos onvedelemnek minositettek. Azt meg megemlitettek, hogy a birosag azert meg atnezi az ugyet, de valoszinu, hogy ok is ennyiben hagyjak.
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #25325 üzenetére
Sogorom farmer. Most mikor voltunk otthon segitettem neki. Minden este behoz mindent a foldekrol, mert elviszik. Az akkumulatorokat a szivattyubol, csak annyi gazolajat rak bele ami aznapra eleg lesz, a szorofejeket a csovekrol, mert mindent visznek. A csovet nem szedik fel, mert ahhoz teherauto kell de amit egy ember elbir vagy befer a kocsiba, rafer a motorra azt lopjak.
-
bobsys
veterán
Sydneyben
Mar visszaertem. Junius 3an. Feleseg visszament meg 2 hetre Magyarorszagra o most vasarnap este erkezik.
Miota megjottem 1 napot nem esett, kezdem ugy erezni magam mint BlackSoul
Nagyjabol semmihez nincs kedvem, de most ebed utan raveszem magam, hogy intezzem a dolgokat -
bobsys
veterán
Happy Queen's Birthdayt mindenkinek
(#25298) ToBeY: volt egy szomszedunk az elozo helyen, az mindennap este 7 ora fele benyomta ezt ugy 15-20 percre atom hangosan
Oreg szerb volt, meg a haborukor menekult ki, vicces figura voltEs hivatalosan is itt a tel
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #25174 üzenetére
Errefele is beszelnek ilyet, en meg nem talalkoztam ezzel. Nalunk nem igy van illetve az ugyfeleimnel sem latom ezt, igaz ha valami bajuk van es nem ITs azt nem nekem fogjak eloszor elmondani
-
bobsys
veterán
As miert van, hogy tobbnyire 503-ashibat kapok ha hozza akarok szolni?
Egyebkent, visszaerkeztem Sydneybe, volt 3 nap Los Angeles is, ha erdekel valakit -
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #24857 üzenetére
-
bobsys
veterán
Keresek olyat aki hobbibol megphotoshoppolna nekem egy kepet amin en es a nasznagyom vagyunk. A problema, hogy pont mogottunk sut a nap igy a kep tul vilagos nem latszik rendesen a fejunk korvonala illetve picit elmosodott. A kep egy 4 mbyteos jpg.
-
bobsys
veterán
válasz
transmission #24848 üzenetére
Nem. Lagzi, reggeltol meg kaja szetvalogatasa, elosztogatasa rokonoknak ismerosoknek,
-
bobsys
veterán
8 het utan megborotvalkoztam
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #24249 üzenetére
transit allomas, varunk a gepre ami visz europaba
Ezek a kinaiak eleg undoritoak, mindenki krakog, kohog meg csulazik nagyokatLujo: ph mindenhol
-
bobsys
veterán
Udvozlet kinabol a baiyun (Guangzhou) repterrol
-
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #24232 üzenetére
Arra mar nem is gondolok, hogy a Paris-Budapest Easyjetel, boarding passon 9:40 az indulas, online nezem es arra ajaratra a weboldal 9:00 indulast ir.
-
bobsys
veterán
Azt, hogy csinaljak, hogy a repulout idotartama ugyanazon az utvonalon ugyanabba az iranyba 11:05 es 12:10 perc kozott valtozik?
Raadasul a jegyen utidonek 12:50 perc van feltuntetve.
Nah, csak megerte China Southern jegyet valtani, mert ilyet meg nem lattam -
bobsys
veterán
válasz
transmission #23914 üzenetére
Probaltam, nem jott be
-
bobsys
veterán
válasz
Winner_hun #23836 üzenetére
az normalis, hogy egy darab wav-ot kaptam ami 60 perces vagy valami jofele flacot hoztak ide nekem? -
bobsys
veterán
Koszonom a valaszokat.
Masik kerdes
Asszony hozott egy flac filet. Mivel szedem ki belole a zenet? probaltam valami FLAC frontend cuccot (30kb) de nem ment, 64 bites windows 7. -
bobsys
veterán
Forumban a jobb oldalon itt szoltam hozza resznel lehet torolni a topicot? Hozzaszoltam, de azota nem neztem meg es csak porog az uj hozzaszolas erkezett szamlalo ami meg zavar
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #23413 üzenetére
En ilyen embert meg nem lattam. Olvasni olvastam, de latni nem.
(#23414) bandus: hehe, qantas mindig is tudott vetiteni, amugy jah $120 kicsit soknak tunik utankent es ulesenkent az exit rowhoz, international jaraton, de egy syd-lax uton nem jonne rosszul, mert aludni kene eppen (reggel 10kor indul a gep es aznap reggel 7re er oda)
-
bobsys
veterán
Felek lassan megkapom a szoporollert.
Tegnap nezem a credit kartya egyenleget van rajta 200 dolcsi. No worries, jon fizetes es kifizetem ma.
Reggel leulok a gep ele, belogolok netbankba, hogy akkor kiegyenlitem erre nezem es majdnem fullra fel van toltve, 150 dolcsival vagyok alatta. WTF fej.
Hivom a bankot, hat o is latja hogy megnott az available balance de nem tudja miert o sem lat semmi jovairast.
Ellenben eltunt az egyik repulojegy fizeteserol szolo record. Se hire se hamva, hogy 13-an vettem volna repulojegyet.
Nosza hivjuk a Qantast. Kislany lassa a bookingot es azt mondja teljesen rendben vagyunk, a penz tuti megerkezett hozzajuk, mert addig nem kerul confirmend es reserved statuszba.Persze nam banom en az a plusz lovettat, de felek ha nem talalom ki mi tortent, par honap mulva levonjak szo nelkul vagy valahol feluton Europa es Ausztralia kozott nagyon beszopjuk.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #23267 üzenetére
Quantas, teljesen jo lesz. China Southerntol viszont felek
(#23268) kraftxld: ott veszem ahol olcsobb, ha ez a vilag vege akkor ott
(#23269) kételkedem: ne is emlitsd mer felmegy a vernyomasom
-
bobsys
veterán
Tudom ajanlani ezt az oldat [link] Innen kiindulva valamint az otletet meritve $900 sporoltunk a repulojegy vasarlassal .Mondhatni a mai 2-3 ora alatt csinaltam 900 dolcsit es vegul expedia.co.nz oldalon vettunk jegyet
durvan jo vagyok
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
1 het utan sikeult kijonne az ISP emberenek es ujrapatchelni 2 darab rezdrotot, igy ujra van net itthon
-
bobsys
veterán
válasz
kraftxld #23169 üzenetére
MS licenceleset senki nem tudja felulmulni
(#23170) tildy: kinti baratok alapjan nem olyan a helyzet ahogy irjak, messzirol minden maskepp latszik (igaz ez Ausztraliara is) ha meg nem jon be akkor visszajovunk ide. En peldaul Angliaban nem dolgoznek soha, ha nem muszaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Zelda Játékok
- Renault, Dacia topik
- Kerékpársportok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest