- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #18416 üzenetére
Nincs szombaton posta. Csütörtökön voltam benn a postán, akkor nem volt semmink.
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #18402 üzenetére
Kis faluban csak jobban szólnak, itt mindenki ismer mindenkit.
-
tildy
nagyúr
Két hete feladtak odahaza egy csomagot, és még most se ért ide Szolnok megyébe...
Nem örülök neki, volt benne nyomtatóba festék is, be kéne üzemelnem, mielőtt elutazom... -
tildy
nagyúr
Samsung UE40D6100 lett.
Nagyon király, szép képe van. -
tildy
nagyúr
Melyik? Mert a 16 éves kori az gcse, a 18 éves kori meg Grade.
A gimi nem secondary school? high school mintha csak az óceánokon túl lenne.
bobsys: de. Jól mondod. Kétféle érettségink van, van a GCSE, meg a GRade.Nagyn sok helyre a Gradet fogadják csak el, abból is A-t, vagy B-t. -
tildy
nagyúr
Tök jó volt havat lapátolni
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Hát nem tudom, eddig nem vettem észre.
Az viszont biztos, hogy a síkképernyős crt samsungunkon nem volt/nincs ilyen beégés, pedig a kinti kamera képe megy ezen is jópárszor(nem átlagos használat...) , illetve az egyik zenecsatorna is megy elég sokat, egy b.szott nagy logóval a jobb szélén.
Szóval ezen én nem látok beégést.
-
tildy
nagyúr
Na sikerult látnom egy két éves plazmatévét, cnn vagy valamelyik hírcsatorna jele frankón beégve, pedig az illető heti 15 órát ha tévézik, ebből 10-12 inkább film, és mégis.
Eléggé látszódott, nem hittem el, hogy tényleg így be tud égni. (Samsung volt amúgy)Maradunk a LEDnél.
-
tildy
nagyúr
Esikez a kib eso.... Es faj a fogam, es ismet itthon....
-
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #17953 üzenetére
nameg amit írsz, hogy ne járjon az ember szórakozni, ne éljen társasági életet, ne menjen el moziba... kinek célja ilyen életszínvonalon élni, csak azért, hogy elmondhassa, hogy hádekirály vagyok, engem nem vezet meg a média, meg a sok reklám?
Szerintem Nolf nem errol beszelt.
a magam reszerol annyit mondhatok el, hogyha van valami mas celom, peldaul kulfoldre jonni, es eert gyujtogetek , nem pedig azert -mert hade kiraly vagyok- akkor megoldhato, hogy felrerakjon az ember. Igen, lemondassal jar. Az is igaz, hogy tobbnyire utolag derul ki, megerte-e.
Valoszinuleg senkinek nem celja igy elni, amde annal inkabb eszkoze.
-
tildy
nagyúr
BAkker, igy elirni a beszall-t. Na megyek keresek egy mikulast, hatha nem ad erte virgacsot.
Ja es az sem mindegy ugye, hogy egyedul el az ember, vagy masokkal. Tobb embernel ugye az egy fore juto rezsi is kevesebb, tobb emberre gazdasagosabb fozni is.
tbs: ha nem kell pasira kolteni, akkor tenyleg
-
tildy
nagyúr
válasz
mefistofeles #17932 üzenetére
Azt irtam 80 folott. Bar valoban, igazad lett volna, ha odairom, hogy nyolcvanbol - ha az ember meghuzza magat - akkor 5-t, 100-bol meg mondjuk 15-t tud elrakni. Ebben valoban igazad van, mert igy rogton a legkevesebb keresetet, de az altalam irt legnagyobb megtakaritast vetted alapnak.
Es akkor, ha az ember valoban akarja. Akkor igen, akkor vagy marad szuloknel, es nem fizet nekik semmit a rezsibe, vagy marad szuloknel, es beszal a rezsibe, de nem megy sem nyaralni sem sehova, merthogy ez az a'lma, es erre gyujt.
Jelenleg kulfoldon elek, ez teljesen mas teszta, igaz , ket minimalberbol is igyekszem elrakni havi 300 fontot( van mikor sikerul , van mikor nem). Itt pl. sokan mondjak, 150 fontbol egy emebr el meg max tesco kajan . Nos mi lazactol marhaig midnent eszunk, gyumolcsoket is rendszeresen, es a havi kaja koltesunk 170-220 font kettonkre. A megoldas? Sutunk, fozunk. Helyesebben mondva Esm nagyon ert a konyhai dolgokhoz
Sosem tanulta csak kiserletezik.
Sosem tartattam el magam, sosem fogom(ha rajtam mulik), a feltetelezes is serto.
Nem , nem ott elek. Londonba koltoztem 2 eve. (es egy fizubol elunk) 1 evig raktam felre ra havonta, osszesen egy millioval jottunk ki. Ugyanennyibol eltem meg odahaza alberletet, sulit , rezsit fizetve . Termeszetesen kompromisszumot kotve, hiszen 3-an laktunk egy ket szobas lakasban (en a parommal, meg egy lany) . Igy rezsivel egyutt mindenki 25-25-25 ezret fizetett.
Azt kell mondjam, ha lemondok olyan dolgokrol, mint havi ket hazaut a szuleimhez,nyaralas, vagy havonta egy sorozes, vagy mozi, illetve ha nem jarok terapiara. Akkor havi 15t meg siman le tudtam volna faragni a 100-bol.
Autom nincs.Es nem szegyellem,ha turibol oltozok. Kb. 3000 forintbol ket valtas ruhat vasaroltam rendszeresen.
Valoszinuleg egyebkent totalisan felreertetted , amit irtam. 80E netto folott , ksiebb odafigyelessel , es onkontrollal, megfelelo helyen es idoben felre lehet rakni. Nem mindenki -ezt sem irtam, kerlek ne altalanosits -, nagyon sok fugg attol, hogy milyen korulmenyek kozt es milyen fizetnivalok mellett el az ember.
Akinek pl 160 E a hitele, annak valoszinuleg keves lesz a havi netto 200 is, masnak meg mar orom es bodotta lenne. Na ... -
tildy
nagyúr
válasz
mefistofeles #17921 üzenetére
Ha alberletben lakom , akkor nem , akkor midnen filler elmegy . Ha otthon a szulokkel, akkor valoszinubb, hogy marad valamennyi. Egyik sincs amugy , csak takarekos vagyok. Mikor 120-t kerestem havi 20-t 30-t raktam felre. 200-bol meg siman a felet.
Kukac: gondolom 2000 utan kezdtel
Amugy abszolut jogos amit mondasz.
-
tildy
nagyúr
válasz
mefistofeles #17910 üzenetére
Hat, aki keres legalabb 80-at, ha esetleg havi 10-15t felre turd rakni, megvan 3 ev alatt. Kerdes, mi a fontos.
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #17825 üzenetére
1 hetig elviselheto, de egy het 41 fokban eleg is egy evben, koszonom
Eves napsutesadag letudva
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #17738 üzenetére
Megtalalt
-
tildy
nagyúr
Tudom fenn van a font, de ha valakinek kell valami, meg most szoljon, mert pentekig tudom csak megrendelni, hogy meg azelott ideerjen, mielott hazamegyunk.
-
tildy
nagyúr
No, lehet megint menni katonanak.... A kormány elméletben visszaállítja a hadkötelességet,
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #17558 üzenetére
Az mar oreg, van vadiuj , 2011es modell is
Sokkal energiatakarekosabb
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #17304 üzenetére
Ismeros nem szolt az oepnek,hogy kinnt dolgozik. Most kapta o is a csomagot az apehtol, hogy legyen kedves lejelenteni a tbjet, kulonben irgum-burgum...
Azt hiszem, ra fognak erre szallni, kell a kormanynak a penz.
-
tildy
nagyúr
Nem tudom, milyen otthon ma a nyelvtanitas, de mikor kozepsuliban kezdtem az angolt... Hat...
Tegnap az angol(brit) tanarom kerdi, hogy Kelet-Europaban meg mindig old-fashion, regimodi modszerrel tanitanak? Azaz vocabulary+grammar. Mondom az uj dolgokat nem tudom, de mikor engem tanitottak akkor ez volt , amit o is mond.
Nem volt jo velemennyel rola.
Valamennyire igaza is van, odahaza majd elaludtunk ora vegere, nem voltak erdekesek, nem igazan kellett az agyunkat jaratni, magolni kellett. Itt szinte haza sem akarunk menni este 9-kor.Feherhollo: Esmein is igy tanult meg. Wow+filmek. Multkor ele toltam egy CPE (CAE folotti , kvazi legmagasabb szintu) vizsgasort, es nem hitte el, hogy hogy lehet ez a legmagasabb szintu, amikor kvazi kisujjbol megy ez is neki. Mielott felreertes lenne: mar a kijovetel elott is le tudta volna tennia CAE-t.
mawyx: ha angolul akarsz tanulni, gyere ki hozzank nyaron par hetre. Kaja van, szallas van.
-
tildy
nagyúr
Emlekeim szerint- de utana kell neznem meg- 2009 kornyeken hoztak egy olyan hatarozatot, hogy mindenkeppen be kell jelentened a kulfoldon torteno biztositasi jogviszonyt, korabban ezt valoszinuleg kellett. Megkeresem ezt az irast neked, remelem megtalalom, mert ez talan egy lehetseges megoldas , hogy a kulfoldi idoszakra ne kelljen fizetned.
Egyelore ezt talaltam:
17. Külföldön dolgozom, külföldön fizetek járulékot. Erről kell-e bejelentést tennem az egészségbiztosítási szerv felé?
Amennyiben a külföldön végzett kereső tevékenység EGT tagállamban történik, vagy olyan államban fennálló munkavégzésről van szó, amellyel a Magyar Köztársaság a kérdést rendező nemzetközi egyezményt kötött, a TAJ számmal rendelkező magyar állampolgár köteles a külföldön létrejött biztosítás kezdetét és megszűnését 15 napon belül a lakóhely szerint illetékes egészségbiztosítási szakigazgatási szervnek bejelenteni (1997. LXXXIII. törvény 80. § (5) bekezdés).
A bejelentési kötelezettséget azoknak is teljesíteni kell, akiknek a külföldi biztosítása 2009. január 01. napját megelőzően jött létre.
A bejelentést az OEP által rendszeresített bejelentő lapon kell teljesíteni, amely megtalálható és letölthető a www.oep.hu honlapról.
Az említett honlapon részletes tájékoztató található arról, hogy mely államok tartoznak az Európai Gazdasági Térséghez (EGT), illetve mely országokkal kötött nemzetközi egyezményt a Magyar Köztársaság.
Ez a bejelentés ügyfélkapun keresztül elektronikusan is teljesíthető.Erdemes ezt elolvasni : [link]
Itt is azt irja, 2009 januar 1 elott ilyen bejelentesi kotelezettseg NEM VOLT, nekem ez alapjan ugy tunik, nem kovetelhetik rajtad 2007ig visszamenoleg. Valoszinuleg a kinti papirok bemutatasa eleg kene hogy legyen, de ami odahaza megy, el tudom kepzelni, hogy nem fogsz tudni jol kijonni belole. Mindenesetre a fenti dolog ismerete talan adhat felmentest a 2007-2009 kozotti kulfoldi munkaviszony utan torteno magyarorszagi jarulekfizetes alol.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #17299 üzenetére
Szerintem olvasd el figyelmesen ezt az apehes lapot: http://logout.hu/dl/upc/2011-05/27/3717_bvx1n1km9anorivs_apeh3.png
A nyilatkozat visszakuldesen tul az allami adohatossaghoz teljesitendo bejelentesi kotelezettsege van :
- ha on nem minosul biztositottnak,
- ha egeszsegugyi szolgaltatasra egyeb jogcimen sem jogosult.
Ekkor a torvenyi rendelkezesek alapjan egeszsegugyi szolgaltatasi jarulekot kell fizetnie.Szerintem ez alapjan latszik, hogy NEM OPCIONALIS.
Apeh oldalarol info:
"Az a belföldi személy, aki nem biztosított, továbbá egészségügyi szolgáltatásra egyéb jogcímen sem jogosult, és nem tartozik közösségi rendelet/nemzetközi egyezmény hatálya alá, ugyancsak köteles megfizetni az egészségügyi szolgáltatási járulékot."( es sajnos utolag is behajthato
)
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #17297 üzenetére
Amire gondoltam, hogy mindez mit sem ert, mert ennek ellenere is emgfenyegettek, visszamenoleges fizetessel.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #17288 üzenetére
ajanlom figyelmedbe: [link]
En korrekt voltam.
Bejelentettem, hogy kulfoldon fizetek tb-t.
Nem vettem igenybe tb-t Magyarorszagon.Megis megfenyegetett az apeh, hogy visszamenolegesen, potdijjal kell rendeznem az egeszet. Ezert. Ha nem igazolom valamilyen modon, vagy az otthoni munkaviszonyt (nem volt mar) vagy az ittenit.
Vegul nem szedtek visszamenolegesen, csak szerettek volna , de azt nagyon.
Nem voltam dolgozonak bejelentve, errol toluk is van papirom.
Tenyleg nem fizetett senki utanam odahaza , mivel le volt adva a papir, hogy kulfoldon dolgozom, itt fizetek tb-t. -
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #17279 üzenetére
Ellenben megbuntethetik. Nekem is koveteltek visszamenolegesen tb-t.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #17185 üzenetére
Ez legyen az o dolga. Ki lett deritve, rendorok elkaptak, most fel eve nem volt gond, de elotte tobbszor is.
A lenyeg, hogy napi kb 2 orat megy a kamera, erre a celra pedig a plazma nem igazan jo megoldas.
@: nem tudok tobbet mit mondani, sajnalom, hogy nem latod, mi volt durva abban a mondatodban.
mawyx :anyumat ? aaa , annyira felos, most hogy rehabon van apu sem mer otthon aludni, el nem mozdulna a testverei kozelebol. Aput lehet kihozzuk idovel, orokre.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #17182 üzenetére
Nem ez volt a problema , hanem a lesajnalas ("És ez a szórakozásuk, hogy nézik a kamerán napi 2 órában, hogy mi van a ház előtt...?
A zigen.") , miutan mondtam, hogy igen, erre a celra is meg kell hogy feleljen.
Mindegy is. Csak sajnalom, hogy ez neked nem esett le.Az elmenesre meg nincs keret. 4000 fos falunkban 200 haz elado. 3-4 milliot ha kapnank erte mar csoda, ennyibol csak meg rosszabb helyre lehet koltozni.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #17172 üzenetére
Igen kukac, tudhatnad (hisz mondtam), hogy fater mozgasserult, nem tud ugy mozogni, hogy megfeleloen kilasson az utcara , es hogy tobbszor dobaltak mar kovel a hazunkat, kocsinkat. Komolyan olyan kerdeseket tudsz feltenni, es ugy "minositeni" embereket , agyam elszall . Legalabb ebben az esetben gondolkodhattal volna elore, mielott azt az "az igen"-t leirod.
-
tildy
nagyúr
2 eve jottem ki. 2009-ben diplomaztam. Szerinted?
Ertsd 2008-2009ben tanultam fosulin.
Ketelkedem: ezt irtam, sokat megy a kinti kamera kepe , fokepp vilagos meg sotet, ritkan van rajta mozgas.
No meg megkerdem esmeint, de mintha o is inkabb a ledest partolna.
(hozzateszem a korabban tanultak alapjan kepre tudom, hogy szebb a plazma kepe, bar ha San Franciscoban vagy a svajci alpokban laknek, tuti nem azt vennek , igy meg megy a vacillalas
)
-
tildy
nagyúr
Nem tudom, beeges, fogyasztas, rovidebb uzemido miatt nekem meg sem fordult a fejemben a plazma. Tudom, hogy gyonyoru kepe van , megsem.
En most 40es ledest nezek szuloknek.
Ez a fiogyasztas mikor valtozott ekkorat plazmanal? 2-3 eve, amikor tanultuk, meg csak 10000 uzemora volt a max uzemido, meg magasabb fogyasztas jellemezte oket.
-
tildy
nagyúr
Upc-nk is volt, meg anno tvnet(amibol digi lett) . Egyikkel sem volt gond.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #17062 üzenetére
Nem tudom, a macbook pro alapbol total hangtalan, terhelesnel sincs nagyon durva hangja. Teljesitmeny ? Nincs ra panasz.
apu jol van, kiderult, hogy a c-leget kulon meg kell majd igenyelni az oeptol, ha olyat akarunk, es meg tamogatassal is lesz vagy 1 milla. Viszont azzal tudna manko, vagy jarokeret nelkul jarni, lehet meg futni is.Most rehabilitacion van majd egy honapig, az ideiglenes protezishez meretet is vettek, es intezodik a II. rokkantsagi csoportba sorolas.
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #17025 üzenetére
Meg msot mar ejjel-nappal jarnak ,nem?
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #16951 üzenetére
Azert akarmilyen jo ardvereket is valogats ossze, megis hangosabbak altalaban egy notinal, vagy ennel a macinal.
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #16909 üzenetére
Ne beszeljetek itt utazasrol, mert rossz kedvem lesz
En is mennek, (ha esm nem lenne itt velem,szerintem mar bejartam volna vilagot) , de egyedul nem akarok menni, kettonknek meg draga (egy fizubol legalabbis) , foleg most, hogy majd 1.5 ev alatt majd dupla annyi lett az alberlet (sajat lakas, csak mi vagyunk) ...
MAwyx: bammeg, ez de kemeny (hogy nem hivnak) .... Hat erdekes szuleid vannak. En mindenesetre odaszolnek nekik, hogy ha annyira latni akarnak, nem csak te tudod felemelni a popod.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #16819 üzenetére
Mondjuk lehet függ attól melyikre érkezel. Ferihegy 1-en tuti nem, de ferihegy 2-n nem tudom mit mahináltak most az átépítés után. Nem lennék meglepve, ha ott sem.
Ahol eddig jártam repterek (Gatwick,Luton, Lisszabon, Budapest 1, Madrid ) ott mind csak elutazáskor voltak duty freebe bemenősek, érkezéskor már nem.
Mavyx: ferihegy 2-n te voltál kinn, nem emlékszel ott hogy van?
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #16761 üzenetére
Mivel utaztok? Wizzairnél 32 kg a limit, Easyjetnél változó van ahova 15 van ahol 20.
Nolf : nagyon nem lehet itt kapni női bőrcipőket, vagy csak horribilis áron többnyire, ezért is volt jó ötlet
Oké, olcsó , egyszer felveszem kidobom cipők vannak olcsón, de olyat akartam, ami kibír két évet minimum.
Szóval még egyszer nagyon köszi -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #16566 üzenetére
Erről eszembe jut, mikor esm öccse vett a gépébe ssft, azzal szórakoztak ki tudja beírni a sárkány eljöveteléig a jelszót .. Ő meg : milyen sárkány
piszok gyorsan töltött az a gép.
-
tildy
nagyúr
Kulcsszo: csaladi csomag. 990 ft vagy mennyi, négy embert lehet benne. Én is órkáat trécseltem szülőkkel vagy hugommal.
Igen fizetett valaki érte, én a fenti összeget. (amikor épp nem volt céges mobilom)Boness: hatház utcai albinkban (exszel ) egy konvektor volt, a legnagyobb gázszámla 5 ezres, a villany 5, meg közös költség 7 , a net meg valami 3 ezer? Jahm, 32 nm. Ott kijöttünk ennyiből , legalábbis 2008ban laktam ott utoljára, akkor ennyi volt. Nem fagyoskodtunk
Ellenben megjött az itteni villanyszámlánk, kb másfél hónapra 64 font.
(nincs gáz bekötve) Kevesebbre számítottam.
-
tildy
nagyúr
PEsti utolsó albinkban 22 K volt a közös költség, erre jött rá 5k villany, 4k gáz, 5 a net, összesen tehát 35. De a 22Kban benne volt a víz meg a fűtés is.
A teljes albérlet 40 ezer forint volt, erre jött rá 35 rezsi. Ez oszlott eleinte kétfele (37 fejenként) aztán 3 fele , 25 fejenként. Fixen. Mondjuk ápolónőcsaj lakott még velünk, ergó akkor jött haza, mikor én dolgozni mentem , és fordítva.
Telefon nem volt, mobil meg céges volt.
-
tildy
nagyúr
Igen, mert tok mas a szamozas itt, mint a tengerentulon, de orszagon belul mar egyseges , igaz kulon kulon nemek szerint
.
Tudni kell , honnet erkezne a cipo, csak igy lehet biztosat mondani.Iscariah: Pedig ott van. KB 10-10.5 , de az a lebiztosabb , ha a cipod hosszat centivel lemered, es atszamitod ez alapjan.
Nekem odahaza 40-41-es labam volt, de volt, mikor csak a 42es cipo volt kenyelmes.
Itt a 7-es cipo (41es) neha szuk, de a 7.5 (41.5) - 8 (42) - assal meg nem lottem nagyon melle.
-
tildy
nagyúr
johetne mar a fizum
KEne hazautalnom, ha mar ilyen jol all a gazdasag
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #16359 üzenetére
Első olvasatra lecsópürének tűnt, igaz abban nincs padlizsán
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #16352 üzenetére
Mi az a zakuszka?
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #16326 üzenetére
Googlenek van notifierje, es emg csak levelezoprogram sem kell hozza.
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #16317 üzenetére
Nekem ezt nem sikerült megtalálni. Köszönöm.
Kételkedem : Már áprilisban meg lett kérve a kezem, a gyűrű az akkor lemaradt, mert családi körben szerettük volna. Most meg elkavarodtunk... Sok pénzünk nincs, úgy voltunk , veszünk mindkettőnknek egy-egy titángyűrűt. Ebbe kavart bee, hogy eszembe jutott, alamelyik gyűrű átvándorola bal kézről, stb.... Én meg azt hittem, az esküvőkor lévő gyűrűt előtte nem is horják....Jahm: Apum végre otthon van, majd még nov. 8-tól visszamegy kicsit rehabilitációra.
-
tildy
nagyúr
Tudja valaki mi a különbség az eljegyzési gyűrű meg a karikagyűrű között?
HAllottam már olyat is, hogy az eljegyzési gyűrű van ugye a bal kézen, esküvő után meg átkerül a jobbra.
Itt Angliában totál külön vana Wedding ring/Engagement ring, de az otthoni dolgokban elkeveredtem. Vagy eljegyzéskor csak a lány kap gyűrűt? -
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #16208 üzenetére
Én meg amikor állásinterjúkra mentem, de még munkahelyen is, az irodában totál kivoltam, mikor 20 fok fölötti hőmérséklet volt beállítva, izzadt a hátam, a mellkasom. Brrr. Most is 15 fok volt odakinn, egy melegítőfelsőben, meg melegítőalsóban ugrottam el feltölteni a telót, de mire hazaértem, leizzadtam simán. Iszonyat meleg volt így is.
Kicsit irigyellek, hogy ennyire fázós vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Emotiva BasX A2m + Airmotiv B1 + Norstone Stylum 2 + Ajándék
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest