Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kételkedem #13320 üzenetére
Az sem semmi, bár én ilyen jelenséggel nem találkoztam, viszont van egy rossz emlékem nekem is, egyszer részegen utaztam haza, azután szinte nem emlékszem semmire, de ismerősöm hallotta hogy Záhonyban valamelyik takarító mondta hogy: "valamelyik hülye már megint összehányta a kocsit"
. Sajnos lehet hogy én voltam, mert nem emlékszem, de ez jó pár évvel ezelőtt történt, még fiatal voltam és alkoholista, mint minden fiatal
. Az egyik haverom meg egyszer kiment az állomásra hogy hazautazik, de annyira be volt kaszálva hogy elaludt az állomáson, de nem bent a váróban, hanem kint a padon, mindezt Januárban
.
-
Igen, egyszer én is így csináltam, mikor a vonaton a fülkéhez közeledett egy olyan kinézetű illető, akin látszott hogy a fél életét a kocsmában töltötte. Szépen a füles a fülemben, halkan hallgattam a 30Y-t. Az "úr", láthatóan koordinációs képességeinek nem volt teljesen birtokában, de azért a fülkeajtóba kapaszkodva kinyitotta, majd bevonult a fülkébe. Ezután bekiabálva megkérdezte hogy van-e szabad hely. Én fejbólintással jeleztem hogy "igen"! Erre ő leült a hozzám legtávolabb lévő székbe és felkrákogta a torkán lévő összes váladékot. Azután egy fél órát ült csöndben, de közben éreztem hogy figyel. Azután hirtelen egyszer felállt és odahajolt hozzám, majd kihúzta a fülest a fülemből és beleordított a fülembe, hogy "azt kérdeztem van-e szabad hely!?" Láttam rajta hogy az elméje nem tiszta, az enyém meg kezdett elborulni. Akkor nem akartam hozzám nem illő trágár kifejezéseket használni, sőt azóta sem, egyszerűen felálltam, elkezdtem az ajtó felé menni, ahol ő előttem tipegett hogy elférjek (persze azt hitte majd kimegyek és otthagyom), majd ahogy kiért, bezártam az ajtót, persze utána nem ült vissza. Azóta olyan mértékben hangosítom fel hogy azért hallják a részegek is hogy zenét hallgatok, és ne szóljanak, persze azért előfordul hogy beszélnek, vagy hozzám érnek és kérdeznek és néha igazán nem jó ha egy hosszú nap után inkább pihenne az ember a több mint egy óra vonatút alatt, de pofáztatják a hülyeségről.
-
válasz
kételkedem #13304 üzenetére
Úgy kell élni
.
-
-
-
Reggelt', már megint hétfő van, ez így egyre keményebb.
-
-
Az állomásnál lévő kis "izére" gondolsz? Igen, sok helyen jártam már eddig de jobbat még nem ettem, hasonlót igen, de jobbat nem. Viszont ettem külföldön is, kicsit másképp csinálják, több zöldséggel, kevesebb fűszerrel és mártással, hozzá tudnék szokni, mert az is isteni volt, de valahogy itt keleten úgy nőttünk fel (népbetegség) hogy fűszerezünk mindent amin megáll a fűszer. A legjobb hamburgeres pedig Szoboszlón van, ha érdekel valakit, privátban átdobom hol.
-
válasz
kételkedem #13217 üzenetére
Ez a passzírozós megoldás nekem valahogy sohasem jött be. Bár ahogy emlékszem mindig papám csinált halászlevet, és ő szegedi halászlét készítette el.
#13220 tildy: Vidéken minden nagyobb eseményen a töltött káposzta azért ott figyel az asztalról. Tényleg nem tudják kihagyni, ez olyan népi hagyomány jellegű, főleg az idősebbeknél, a mai fiatalság (pl.: Nyíregy) meg inkább a gyors kajákra van rákattanva.
-
-
válasz
lujó55 #13209 üzenetére
Ha otthon vagyok, akkor megyek a nagyszülőkhöz, náluk ez a hagyomány még él. Sajnos a szüleim se tartják már ezt, ők sem esznek már vasárnap reggel töltött káposztát. Tehát már csak a nagyszülőknél van efféle lehetőség, illetve nagyi azért úgy csinálja hogy azóta sem ettem olyan jót sehol.
-
Jó reggelt, töltött káposzta reggelire letudva, most menni kéne dolgozni
.
-
-
-
-
válasz
Algieba #13146 üzenetére
Mondjuk én itthon nem is használom, viszont ha már be kell menni a városba, akkor azért jó bepattanni a kocsiba. Vonatozni/buszozni azért nem olyan jó, főleg télen, olyankor elmondok egy imát mikor arra gondolok hogy sokszor a fűtetlen vonatokban kellene utaznom, olyan 60-70km-t.
-
-
Jó reggelt. Eddig két áramszünetet kaptam, míg bekapcsoltam a gépet. Ehh, a régi vinyómat is kinyírja az E.on, legalábbis arra hajaz.
-
-
válasz
kételkedem #13038 üzenetére
Megesik az ilyen, sőt, buszon, vonaton ez nagyon gyakori. Tegnap a termál fürdőben is körém gyűltek az öreglányok és egymás között beszélgették a betegségeiket, hát kicsit elment a kedvem a pancsolástól.
-
Egész szépen kisütött a nap.
-
-
válasz
kételkedem #12889 üzenetére
Nálam ugyan ez, kiállok lemosom, beállok, erre másnap elindulok a tescsóba bevásárolni, hazafelé már zuhéban jöttem, így felcsapta az úton maradt szennyeződést és koszos lett. Mindegy, ma jó volt, bár ma is esőben vezettem egy ideig.
-
válasz
kételkedem #12887 üzenetére
-
A fenébe is egész héten esni fog az eső, hát hogy lehet így kikapcsolódni
? Annyira felázott a talaj hogy reggel motorra pattantam és egy erőteljesebb gázadást követően nyomtam egy 180°-os fordulót, kicsit meglepődtem, persze a szomszéd hülyének nézett
.
-
-
válasz
kételkedem #12846 üzenetére
Az nem szép, mi Hétfőn megyünk, majd eldől milyen idő lesz. Bár azért idehaza mégis csak olcsóbban nyaralsz mint mondjuk valami tengerparton, ahol az árak kissé el vannak szállva. Egerszalókon tavaly voltunk, és a Saliris Resortban szálltunk meg. Igazán szép, a környék is csodálatos, de azért még gyerekcipőben jár az egész komplexum és az ott dolgozók. A fürdő még nem 100%-os, a terület még nincs teljesen lezárva, volt olyan hogy a vendég fizetés nélkül távozott a kb.1m magas kerítésen, a recepciósok, tudatlanok, össze-vissza telefonálgatnak ha kérdezek valamit. Szóval még 10 év kell nekik mire kifejlődnek, de amúgy szép.
-
Esős napunk van, bár még nem esik, de már nagyon úgy néz ki. Sajnos szegény gépecském még mindig nem áll lábon, a HDD-t jövőhéten viszik gariztatni, meglátjuk mi lesz belőle. Jövőhéttől meg pihi van.
#12828 lujó5: Munka után kikapcsolódás az igazi
.
-
-
-
-
-
-
válasz
ClayMore #12706 üzenetére
Azért annyira nem durva. Bár tavaly az utcában lakó egyik családnak belecsapott villám a házba és megégtek az ajtók és a függönyök, illetve kivágta a TV-t az áram. A sráctól aki szállítja nekem a cuccokat, megkérdeztem, azt mondta hogy ír egy levelet a biztosítónak a hibás alkatrészekről.
-
Uh, a fenébe. Drága mulatság lesz ez nekem.
#12703 venember83: Már hogy őszinte legyek, az elektromos hálózat volt, ez tuti, mivel elég sok áramszünet volt asz utóbbi időben, volt olyan hogy 1 perc alatt 4-5* lekapcsolt, én meg hülye nem áramtalanítottam. A tápra nagyon kevés a gyanú, azért egy Corsair mégiscsak Corsair, és ez Seasonic belsős, még 4,5 év garancia van rá. Szerencsére nem látszik hogy megégett, sőt semmi sem látszik rajta, csak a szaga volt olyan égett jellegű. Esetleg ezt be lehet jelenteni a biztosítóhoz, mert mint ha már halottam volna hogy hasonló esetben történt ilyen dolog. Azt hogy lehet megoldani?
-
válasz
zolynet #12684 üzenetére
Hát igen, először veszek újat, azután még erre visszatérünk. Most a haveromnál van, ő teszteli le le először, hátha tud valamit kezdeni vele.
Annyi volt a hiba hogy volt mostanában pár áramszünet, azután indítom a gépet és semmi,vagyis a lap bejön, de nem tud miről Bootolni, széthúzgáltam mindent, próbálom asztalon, semmi. Rárakom a kezem és érzem hogy meg sem mozdul. A fej nem szakadt le, de olyan égett szaga lehetett, szóval tuti hogy elektronika baja van. Esetleg valaki tudja hogy garanciális javítás esetén mentenek-el e vagy csak cserélik, ezt esetleg garanciában cserélnék, mert még érvényes?
-
Meghalt a vinyóm, ismer valaki olyan céget ahol adatmentést vállalnak?
-
-
Felkelés on.
Reggeli PH on.
Új Hsz on. -
-
-
Felkelek, erre esik az eső, kikészítem az esőkabát + hosszú nadrág kombót, erre eláll
. Most ez komoly, kérem szépen
?
-
Nálunk új ajtót rak be az asztalos, és várjuk esőt, mert olyan vihar előtti csend van.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Szerencséd volt, haverom anno felszállt egy rossz buszra, persze rossz bérlettel, egy megállót ment, mikor le akart szállni hogy visszagyalogoljon a megállóba és várja a köbvetkező buszt, utánalépett az ellenőr, feltette a kis karszalagot és kérte a jegyet. Ő megmutatta, mondta hogy véletlenül rossz helyre szált, stb. Erre az ellenőr: "Akkor most megtanulja hogy ne szálljon rossz helyre, kitöltünk egy feljelentést és egy 5000Ft-os bírságot kap maga."
-
-
válasz
kételkedem #12325 üzenetére
Persze, neked, én már rég kivágtam volna a zárt ablakon keresztül
.
-
válasz
kételkedem #12323 üzenetére
Újra kéne rakni
.
-
Hazajöttem Sóstófürdőről, mindenkinek nagyon ajánlom, felújították, nagyon szép lett. Az árak is tűrhetőek, nekem nagyon bejött a Ten Palm's PoolBar nevű kis létesítmény.
-
válasz
kételkedem #12253 üzenetére
A múltkor jöttem a 3:48-assal, na ott 3 kocsi volt összesen, de nem a régi szerelvények, hanem az "új", város közötti közeledésre kitalált vonatok, alias nyomógombos ajtóval ellátott, szűk kis ülésekkel felszerelt egybenyitott valamik. Aki azt Bp.-ről leküldi, na azt felültetném egy Záhony-Bp. távra, hagy izzadjon ebben a nyári melegben, a néppel együtt, akkor kétszer is átgondolná hogy mekkora baromságokat csinálnak.
-
válasz
kételkedem #12247 üzenetére
Köszönöm szépen, szerencsére egy Astrával voltam ma Nyíregyen nem a trehány MÁV vonatokkal, igaz a szervó nélküli kormány és a klíma nélküli hűtés megizzasztott ebben a 33 fokos hőségben. Szegény autó, a vízhőfok is 100C körül járkált, ő se bírja a meleget.
-
A bankoknak is meg kell élnie valamiből, aki meg mondjuk 10-20 évre vesz fel hitelt autóra az vessen magára. Én azt sem tudom mi lesz holnap, nem hogy előrelátok 10-20 évre és tudom hogy biztos munkám lesz, és jó anyagi ehetőségeim és felveszek egy olyan hitelt ami eléggé labilis. Ez a játék erre ment ki, akinek volt esze láthatta előre hogy a kenyeret nem osztogatják ingyen, de a nép 90%-a bedőlt neki, mindent hitelre vettek, most meg nincs pénz semmire, nagy részben, aki meg vásárol az is a legszarabbat, legolcsóbbat veszi, vagy pofátlanul alkudozik.
-
-
-
Szerencsére hazaértem, borzasztó meleg van kocsiban
.
-
Lassan készülődöm, 8-tól indulok, csak este jövök
.
-
Szép jó reggelt. Motoroztam egy kisebb kört ebben a szép időben és egyben elhoztam a cókmókomat is.
-
-
Hazaértem Sóstóról, hát irtó meleg van...
-
válasz
Apollyon #11959 üzenetére
Ez így van, nekem is gyerekkorom óta rossz a szemem (koraszülött vagyok) és szemüveget kell hordanom, 5 dioptriás minuszban (kb. 4-5 éve stabilan), tehát én is erősen gondolkodom a szemműtéten már lassan egy éve, csak még nem mertem belevágni. Sokan ajánlják, viszont a szemorvsom ellenzi, ugye mindennek van előnye és hátránya, de szerintem meg fogom csináltatni, mert az ébren töltött időm 95%-ban szemüveget kell hogy viseljek és ezt már nehezen viselem.
-
-
-
-
-
válasz
FehérHolló #11853 üzenetére
A szomszédunk valami hasonló figura, mindig este röffenti be a traktort és indítja el a szivattyút, bár nem tudom miért, de még érdekes hogy ő főleg esőben megy ki kerti munkát végezni. Lehet hogy a te szomszédod már fa/vas anyagot vesz hogy legyen mint fúrni két műsor között, reklámok alatt.
-
Eh, így estefelé már nagyon unott vagyok, holnap megint kemény nap, most meg azt ablak alatt ugat valami kutya, pedig aludnék már
.
-
Ma munka volt, délután 5-kor ebédeltem mert annyira pörgött a dolog, holnap itthon kell tevékenykednem, fapakolás, ládapakolás és egyéb ház körüli teendők, de jó is lenne egy hét szünidő, kipihenném magam végre.
-
Már megint esik az eső
.
-
válasz
venember83 #11681 üzenetére
Oh, hát ugyan az.
ui.: Jó reggelt.
-
válasz
venember83 #11681 üzenetére
Robogózni az ember nem úgy megy el hogy full beöltözik. Az esőkabát kellőképp szellőzik és a víz/eső se jut be rajta, tehát eddig mindig megfelelő volt borús/esős időben. Persze a hobbi az hobbi, ez is egyfajta formája, illetve én tényleg csak jó időben ülök motorra, de most kivoltam és ez nyugtat/ott meg.
#11682 molnarpeter: Esőben?
-
válasz
venember83 #11679 üzenetére
Aha, póló, pulcsi, esőkabát, melegítő volt rajtam
. Ez nem megfelelő ruházat
?
-
-
-
Ma is munka van, hát nem így terveztem
.
-
Holnap elvileg esni fog, de ezt mondta tegnap, tegnapelőtt és azelőtt is. Na jó, bár ma este esni fog, az tuti, remélem azért holnap nem, nem is viszek esőkabátot (esernyő kizárva, utálom mindet, főleg szeles időben).
-
Ha még tudsz vele beszélni akkor valószínűleg nem ver át, akkor már nem lenne elérhető. Más esetben meg ott a neve (jobb esetben az igazi), címe (általában helyes cím, vagy közeli rokon/barát aki ismeri), úgy még feljelentést is indíthatsz ellne ha nem azt küldi amit vártál (tehát kinyomozható hogy ki is ő valójában). Én átvenném a csomagot, először is lefényképezném minden irányból, míg ki nem bontom, azután bontanám ki, és azt is lefényképezném ami benne van. Ezután ha az érkezett amit vártál, akkor még nincs vége, mert gépbe berak és tesztel, ha jó nincs gond. Viszont ha nem azt kaptad ami már le volt tárgyalva akkor keresd fel és mondd neki hogy adsz 1 hét haladékot hogy visszafizesse, ha nem akkor irány a rendőrség. Nekem volt hasonló ügyem, ott a postán tűnt el a laptopom, rendőrségi feljelentés lett belőle, 2 hónap múlva megkaptam a lapos árát + uv. díját, viszont mégis csak jobb lett volna ha nem tűnik el!
-
-
válasz
FehérHolló #11555 üzenetére
Ehh, már nem módosíthatom az előzőt...
A szülők
? Tuzséron
. De ott az adatlapomon, és több magánjellegű kérdést nem kérek, köszönöm
!
Már értékesítve van, 300Ft/kg áron vette meg, itt a közeli kereskedő (Fruit-Garden alkalmazott féle), csak ugye eddig még csak papírt adott, és később tud fizetni, ha tőle is elvitték. Szerencsére régebbről ismerik anyámék, így megbíznak benne, gondolom nem ver át minket. Jól tippeltél, piacra nem járunk, talán jó 10 éve nem voltam piacon, se eladni, se venni, oda a nyugdíjas bácsikák/nénikék/kereskedők (akiknek van szabadidejük) járnak és vitatkoznak a vevővel hogy "...ezt vegye, az enyém szebb...".
-
-
Elfáradtam
. A mai munka kemény volt, 6 fő, 300kg meggy leszedése volt reggel kb. 8-tól délután 5-ig, így már már élni nem bírok
. De a pénz az pénz, kéne egy új bejárati ajtó is
.
-
Mai munka letudva, holnap házimunka lesz, azután pihi egészen vasárnapig.
-
Szeles, esős idő várható, a fenébe is.
-
-
Win XP 32bit-ről milyen fájlokat lehet törölni hogy kinyírjam az oprendszert? Értsd.: összeomoljon a rendszer!
#11473 Winner_hun: Az nem jó, csak 1-2 fájlt kellene kitörölni hogy ne induljon el.
-
válasz
venember83 #11437 üzenetére
Az elég kellemetlen tud lenni. Nekem pár hete gerinctájékon fájt, azóta elmúlt, most a bal alkarom és csuklóm kezdi feladni a leckét, fogni még bírok vele, de emelni nem, akkor nagyon fáj. Viszont ma olyan rossz idő volt hogy majdnem megfagytam.
-
Érdekes dolgok vannak így reggeltájban.
-
-
válasz
fokukac #11404 üzenetére
Az igen, szép kis pálya. Régen én is sokat jártam mindenfelé, szinte hobbi szinten űztük ha mentünk valahová nyaralni hogy 2 naponta kiléptünk gokartozni a legközelebbi pályára. De most örülnék annak is ha kimennénk Kisvárdán Bacsó telepére tolni egy pár kört, mert eléggé elpuhultam már, persze ha jó idő lesz, mert akkor lehet igazán nyikorgatni a gumikat.
-
válasz
FehérHolló #11396 üzenetére
Szerencsére itt nem, néha süt a nap is, azelőtt meg esett az eső, szóval az elmúlt héten változatos volt.
Én is így vagyok, de 350km-t mentem már vele és még néha meg-megnyikkan, persze csak fékezések után, lehet ha csak bemelegszik, majd még kitapasztalom, csak azért nem szoktam erősen megjáratni, de lehet az kellene neki.
Pontosan, macskabenzinnel mennek.
-
Ebben a szeles időben kellett nekem itthon maradnom
. Mindegy, már kitakarítottam és Himym-ből pár részt is megnéztem, illetve féktisztítóval áttörölgettem a motor féktárcsáit, kicsit nyikorgott az új betét óta, ha jobb lesz az idő ki is próbálom
. Megyek megetetem a cicáimat, az előbb még bőven szundiztak, mert lusta népség ez a két macska
.
-
Ha megjavítják akkor jó, még talán elmegy egy ideig, viszont ha utána beadja a kulcsot és egy értelmes szerelő filléres alkatrész kicserélésével nem tudja újra működésbe hozni, akkor inkább egy 2,5-3-4 lovas Briggs gépet vegyél, mondjuk az igazi egy Honda 5,5-ös lenne, ugye faternak van egy Honda FG315-ös rotációja (160cc), na az baromi jó kis gép, szomszédnak hasonló Honda, de vagy 20 éves már, tiszta rozsda és retek, de azért még mindig pöcc-röff.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest