- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
-
válasz
Bubu79 #39195 üzenetére
Tökéletesen igazad van. Ezeket a hitvitákat (Intel - AMD, ATI-NVidia, Mac - PC, OSX - Win, Linux - Win) soha nem értettem, mire jók. Nekem a windows-al sincs semmi bajom - nem is kellett még felhasználót cserélnem. Ismeretségi körben is elmondom, hogy mire kell figyelni, mit hogyan használni - a gépek azóta is mennek. A Mac-el is lesz majd probléma (meg a linux-al is), ha majd annyian használják, mint a windows-t, és a rosszfiúknak is érdemes lesz vele foglalkozni. Mindegyik oprendszerben vannak jó ötletek és nagy marhaságok is, de ez már csak így marad.
Nekem a Mac elsősorban azért kell, mert meg akarom tanulni azt is. Aztán amikor tapasztaltam, hogy ki mit tud - na akkor győzzön a...az, amelyik nekem a legjobban megfelel.
Szia, Verus! Már megyek is...
-
válasz
Bubu79 #39191 üzenetére
Csak zárójelben mondom, hogy nekem volt is, meg nem is...
Biztos nem végzett piackutatást előtte, hogy érdemes-e egyáltalán belevágni. De ahogy 1010 is említette, eleve a hazai hivatalos Apple márkaképviselet hiánya eléggé bonyolulttá teszi a dolgokat. Szoktam olvasni Mac-es oldalakat is, érdekes dolgokat írnak a kereskedők is. Messze nem egyszerű világ... S valóban, az árképzést is helyre kellene már tenni...
(De akkor is szerezni fogok Mac-et!)
-
-
-
-
-
-
-
bnss
veterán
válasz
Bubu79 #38971 üzenetére
Nyitottál topicot? Mindjárt megkeresem... Vagy a bohóc topicora gondolsz?
Str8 sk8r: nekem lassan egy éve van meg, semmi komoly probléma nincs vele, nem is volt - bár Vista nem volt még telepítve, ott mintha hang problémák előjöttek volna, de erre nem mernék mérget venni.
-
bnss
veterán
válasz
Bubu79 #38967 üzenetére
Nem tudom, nem szoktam utánad járni és ellenőrzni az infó helyességét.
Str8 sk8r: az én lapom sem mai darab, de annál az Asus-nál sokkal jobb, főleg, ha tuningolni is szeretnél (300-as "FSB", 1,2GHz feletti HT sem gond ennek a lapnak, megnézném azt a lapot, ha ennyit tud).
Ha új lapot akarsz venni, akkor a Gigabyte GA-MA770-DS3 a barátod, igaz ez jelenleg ~17k magasságában kapható, sajnos.
Pisztillus: nehogy már elnézést kérj. Gondoltam, hogy ilyesmire gondolsz.
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #38741 üzenetére
Bubu ez csodálatos!
Van néhány kecskénk, a bak most épp aktívan udvarol. Tegnap egy órán keresztül figyeltem, mimindent bedob! Suttog a kiszemelt fülébe, kihúzza magát, felborzolja a szőrét, hogy még impozánsabb legyen /amúgy is hatalmas, semmi szüksége a "feszítésre"/, a fejével dörgölőzik. Néha beleszagol a levegőbe, és olyan üdvözült képet vág, mintha marihuanaval etetnénk!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest