Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #42896 üzenetére
A BMW-s vérmérsékletétől és a futási sebességedtől függ
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #42772 üzenetére
Építkeznek és világháborús bomba, vagy valaki most rakott oda bombát
rarri: Közben én is kipróbáltam minden funkcióját. Nagyon felhasználóbarát!
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #42333 üzenetére
Nem olvastam vissza, de látom van itt lágy romantika, fogaskerék szex
rarrinak van az a csak benéztem és már repülök is tovább szmájlija, na azt én most ideraktam!
Irány a föld, rotációs kapára fel! -
kételkedem
addikt
Fehér Holló értekezleten, továbbképzésen vagy?
tildy büntivel már 10k felett vagy! Az tényleg nem kevés
-
kételkedem
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #42033 üzenetére
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #42005 üzenetére
Délután már csopvezként fogsz fórumozni?
Van már emoboy telefontéma is.
Úgy látszik a kínálat igazodik a kereslethez.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #42007 üzenetére
Jóreggelt mindenkinek!
Itt is nagy a köd. A gyerekeim reménykedtek benne, hogy a köd mögülnem fog előtünni az iskola tömbje, de nem így történt.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #41981 üzenetére
És talán a szándékban. Akit elektro sokkal próbálnak gyógyítani azt nem megölni akarják.
Érdekes dolog az elektromosság hatása. Ha a műszálas pulóvert leveszed, akár több ezer Volt feszültség is kisülhet az orrodon, de mivel az áramerőség nagyon alacsony, semmi bajod nem lesz. (szerencsére)
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #41975 üzenetére
Mikor éppen nincs kivégzés, jöhet az elektro sokk.
Ijesztően hangzik. -
kételkedem
addikt
válasz
philoxenia #41967 üzenetére
Akinek ennyi van otthon, az joystick fetisiszta?
-
kételkedem
addikt
Ez fontos lehet! Nesze neked szakmai topic
rarri sok rajta a gomb?
-
kételkedem
addikt
válasz
philoxenia #41960 üzenetére
elmo: nálunk is megy valami, annyit hallok csak, hogy "récsől, récsől, récsől," Jó lehet
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #41942 üzenetére
Itt mindenkinek van valami kis bibije. A tiéd szerintem még belefér
Bár 42k hszt elolvasni -
kételkedem
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz
elmoraan (r) #41719 üzenetére
Neked is elmorran.
Nálunk 20+ fok, verőfény!livin la vida loca (metal cover) /nekattints gyútúb videó/
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #41603 üzenetére
Ritka Madár vagy, nehéz lesz eltünni
-
kételkedem
addikt
Húzd alá, miért lehet humoros a Vidor Miklós művéből való szöveg!
"Zebra zebra
zsebre zabra
habra rebbents,
hebrents babra
ugra-bugra, zsupsz a sutra,
pulyka húzta, pudva, dudva,
lukba rúgva fúlt a kútba."
a; értelmetlen szöveg
b; nyelvtörő szöveg
c; távoliak a rímek
d; meghökkentő a szójátékAnyanyelvi feladatlap a 8. évfolyamosok számára /2006, 02, 02,/
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #41458 üzenetére
Pedig a "meteurológusok" sok mindenhez értenek! Prosztata manuális vizsgálata után csak feltartja az ujját és megmondja, merről fúj a szél
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #41454 üzenetére
Kellemes délutánt mindenkinek!
Itt 1-2 órája még 20 fok volt és sütött a nap. Pólóban is lehetett kint lenni. A temetőknél már most nagyon sokan vannak. Ilyen meleg Mindenszentekre nem emlékszem. Eddig mindig lefagyott a kivitt virág. -
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #41406 üzenetére
A város szélén lakunk, ha iskolába, orvoshoz vagy hivatalba kell mennünk (egyszóval, ha be akarok menni a "városba") át kell mennünk egy vasuti átjárón. Reggel, ha sétálok a srácokkal a suliba, 10 esetből 8 alkalommal kapunk sorompót. Mindig van olyan aki átmegy a lezárt sorompó rudak között! Iskolás gyerektől a mozogni alig tudó idős emberig terjed az életkor. Az, hogy hova siet, rejtély. Én viszont a kelleténél sokkal több hullát láttam ebben az átjáróban. Tehát mindig türelmesen várunk
-
kételkedem
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun #41402 üzenetére
wrüm-wrüm-wroááááááááááááá!
Jóreggelt mindenkinek!
-
kételkedem
addikt
Nem találtam csavart, két kb 5mm-es beméledés van a káva és a burkolat illesztésénél. Csavarhúzóval óvatosan feszegettem, de csak annyit értem el vele, hogy most látszik a csavarhúzó nyoma
Bubu: "Hát ez biza fogas kérdés - LCD monitort még nem szedtem szét, csak CRT-t." hiszen írom, h CRT
Próbáltam a késes varázslatot, de nem engedett.
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #41317 üzenetére
A multkor olyan ügyesen elmagyaráztad, hogyan szedjem szét a távirányítót!
A mostani feladatom az, hogy egy Samsung 17" CRT monitort szedjek szét. A hátulján van két csavar, ezt kicsavarom, a műanyag burkolat mozdítható, de nem tudom leszedni. Elöl valami trükk összetartja a kávát a felső műanyag borításal.
A monitor rossz, pont 6 éves, nem gond ha nem javítható, de szeretnék meggyőződni arról, hogy nem a bekapcsoló gomb szivat.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #40886 üzenetére
Van eladó fogorvosi széked?
-
kételkedem
addikt
Létesítenél szexuális kapcsolatot a klónoddal?
¤ Igen, de csak ha nem derül ki...
¤ Igen, kihívnám a Fókuszt is.
¤ SOHAszavazz
Na, milyen szavazást találtam?
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #40561 üzenetére
Rafi, kitegyem?
-
kételkedem
addikt
Egy picit szedd össze magadat. Lehetsz érzékeny lelkű, érző szívű.
Első lépésként cseréld le az avatarodat valami vidám, mosolygós figurára. Ne aggódd túl a dolgokat. Szokj hozzá, hogy a PH!-n több ezer ember van fent. Ezek közül nem szerthet mindenki. Ha valaki bánt az természetesen rosszul esik. Gondolj bele, k az aki bántott, vagy nem értett meg? Gipsz Jakab, vagy Átlag Sára a fórumról. Egy tök ismeretlenről van szó! Nincs jelentősége...
Tehát mellet ki, hasat be, a fejed azért van, hogy felemeld (ezt hol olvastam?)!NoLF Kellett
-
kételkedem
addikt
Riszálod ugyis-ugyis
Láttam a híradóban azt a mérnök által tervezett műtárgyat, amit a hídon fektettek keresztbe a diletációs elem cseréjének idejére. Biztos, hogy Lada Nivája, vagy valami hasonló autója van! Alig van egy-két kocsi, amelyiknek ez a fedél nem okoz gondot
-
kételkedem
addikt
Megyeri híd
-
kételkedem
addikt
válasz
frame>24 #40243 üzenetére
Elmenekültem
Ennek a hsz-nek az első három sora nem sértő egy picit?
"Tudtok itt PH-n olyan fórumot ami az OS-el fogalkozik?
*os= Operating system" -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #40240 üzenetére
Aktív témák
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest