- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Mindenkinek köszönöm a biztatást/együttérzést/egy cipőben járást/tanácsokat/véleményeket, és persze a jókívánságokat.
Mára nagyjából ennyi volt, kikeseregtem magam egy időre, de holnap is lesz nap
Jó Éjt az aludni térőknek, és nemkülönben a fennmaradóknak..
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
elmoraan (r) #2482 üzenetére
Gondoltam hátha más is kíváncsi rá, és pont nem németes voltA számot nem ismerem, vagy csak nem tudom hogy az az, de rögtön utánajárok.
A majdnemről sajnos nekem is mindig csak utólag derült ki hogy csak majdnem, sosem úgy indul(részemről legalábbbis), hanem úgy hogy na de majd most...Ilyen szempontból jobb ha az elején, de a legelején kiderül hogy úgysem lehetne semmi, mintha elindul valami, fokozódik, és mikor az ember már majdnem elbízza magát(vagy már el is) akkor jön a majdnem, és az nekem sokkal rosszabb, mint ha már az elején tisztázódik.
Ugyanakkor tapasztalatot így is lehet szerezni, és akár egyre tovább is jutni általa, de jobb lenne a továbbjutásról is minél több tapasztalat, mert így sorozatos csalódások összességének tűnhet, és az nem segít.Mindenkinek
Anya: Értem, és megértem. És tudok is vele azonosulni. Apró pici rontás, hogy a korábbi kemény férfias bevállalások nem igazán hoztak sikert, és ha az ember ilyen visszajelzéseket szerez (csak) akkor nehéz minden korábbi "élményt" sutba dobva mindig újra elölről kezdeni.
Egyébként mégis mi a jó istennel kéne nekem kemény férfias őserőmet megvillantani, hogy az ne tűnjön erőltetettnek sem, és hatásos is legyen. Tudom mindenkinél másképp, de akkor is. -
BlacKSouL
addikt
válasz
elmoraan (r) #2476 üzenetére
A vén csókánál a pont
Egész pontosan achtundzwanzig Jahre und sechs Tage. (28 év 6 nap)
Véncsont:
-
BlacKSouL
addikt
Utóbbi néhány évem tapasztalata alapján rengetegen mondanak mást, mint ami aztán a végén történik. Namost lehet hogy önmaguknak is hazudnak, de az már legyen az ő bajuk nélkülem, ha már azt választották hogy nélkülem.
Anya: Próbálok axiómákat keresni, de azokat nehéz megérteni. A változatlan meg nem feltétlen alakul ki időben, hogy azt időben megtaláljuk, és tényleg változatlan maradjon.
sKOt: Én már pár éve túl vagyok a semmit nem teszek érte és mégis kesergek időszakon. Már próbáltunk is tenni érte, de messziről látszik az emberen, hogy nem született gyökér, hanem műmájer, és annál rosszabb. A normálisság meg legalább barátság szintjén bejön néhányuknál. Már azon is túl vagyok, hogy gátlásokat és erkölcsi aggályaimat túllépve próbálkozom a lehetetlennel, vagy az elérhetetlennel, de sok siker így sem volt. Közel jártam bizonyos dolgokhoz, de lehet hogy még rosszabb, mint közel sem kerülni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz) #2456 üzenetére
Nekem is mondják, hogy keresgéljek a kicsit csúnya, és/vagy kicsit butácska lányok között először, aztán majd ha már mind megvolt, akkor jöhetnek a szépek és okosak. Csak én túl sokáig nem bírok olyasvalakivel lenni sokáig egy légtérben, akiről süt az IQ minimál, még akkor sem, ha bombázó. Fordítva jobban igaz, ha nem csodaszép, viszont megvan a közös hang, és sokminden egyéb is, és órákat lehet vele beszélgetni természetesen, akkor arra inkább vevő vagyok. Mindamellett nekem továbbra is a szép nők tetszenek, és csak azért hogy legyen valaki, nem fogok olyasvalakivel együtt lenni akarni, akit nem tudok külsőleg elfogadni.
Ebből adódik a dolog, hogy a nők miért ne lennének igényesek a férfiak külseje tekintetében. Akkor viszont ne hazudják azt, hogy nekik a külső sokkal kevésbé fontosabb mint a belső tulajdonságok, ha közben meg idealizált külsejű divatmajmokkal állnak össze egy szálkás deszkánál nem sokkal simább belső tulajdonságok mellett.
Ismerősöm mutatott be nagyon futólag egy lánynak, aki állítólag a mackósabb faszikat kedveli. Aztán mióta ezt tudom róla, még csak vékony szikkadt divatmajmokkal láttam. Groteszk. -
BlacKSouL
addikt
Már nálam is elég hosszú..
És én tudom magamról hogy nem fogok tudni megváltozni. Ennyi idősen már nem. Bennem sajnos az a kép él a nőkről, hogy olyan valaki kell nekik, amilyenek mi vagyunk, mert elhiszem amit hazudnak. Én azonban nem tudok viszonthazudni magamról, hogy valójában nem olyan vagyok amilyen, mert nekik igazából nem olyan kell amilyent hazudnak.Arról nem is beszélek, hogy az összes olyan normálisnak mondható nő, aki egy kicsit is másképp gondolja, és csak kicsit hazudik, és még korban meg gondolkodásban is normális és érett, és nagyjából hozzám illő, az biztos hogy foglalt, vagy házas, vagy el van jegyezve, vagy van faszija 4-8 éve, vagy friss kapcsolata, vagy már tudja hogy ki lenne a következő aki nem én, ..vagy..vagy...vagy...
-
BlacKSouL
addikt
Én vagyok minden nő barátja. Én vagyok a legromantikusabb, legelőzékenyebb, legudvariasabb, legkedvesebb pasi akit ismernek. Jó a humorom, megértő vagyok, könnyen megtalálom az összhangot bárkivel. TIpikus barátnak való vagyok. Csodálkoznak hogy nincs nőm.
És ezt mind nők mondták nekem 17 és 40 között. Csak mindig pont aki mondja épp nem tudja magát elképzelni magát mint a nőm.
Hát mi a f*** kell ezeknek?Ismerek romantikát messziről sem látott, önző, tapló, gyökér faszikat, humor nélkül, akik továbbra is egoisták, és általában kiállhatatlan alakok. Tipikus maguknak valók, akiken csodálkozom hogy folyamatosan van nőjük, vagy ugyanaz jó ideje, vagy mindig más.
És ezeket a tulajdonságokat a nők állítólag nem szeretik. Legalábbis a szájuk a hallható tartományban ezt mondja.
Most akkor mikor hazudnak és kinek?Egyébként meg...áhhh...
-
BlacKSouL
addikt
T-hóm sat tv reklámban ki az anyuka?
00:17 -
BlacKSouL
addikt
Kirobbanó sikerünk volt..egyszerűen nagyszerű..buli is jó volt..táncoltunk is..
-
BlacKSouL
addikt
Na, két órája még vakított a nap, most meg mindjárt esik ez a rohadt hó.... "..app|csába..esszttakkib@szást.."
-
BlacKSouL
addikt
Na mivan? Mindenki dolgozik, csak én henyélek itthon immár jóllakottan, megérdemelten?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
zolynet #2056 üzenetére
Most már itt is süt, de este még szakadt. Nem bántam volna ha egy nappal előbb abbahagyja. Holnaptól meg felőlem olyan esik amilyen akar. jégeső, zivatar, ónoseső, havaseső, jégdara, lesz még itt úgyis minden. Globális felmelegedés, jégkorszak...
ng: akkor inkább azt dúdolom hogy "..úgy néz ki hogy ma se kapok trippert.."
bár este céges buli, de minden szóbajöhető luvnya rendelkezik épp f@szlízinggel
-
BlacKSouL
addikt
"..A hó helyett ez a kurva eső szakad..."
-
BlacKSouL
addikt
Worms-nek volt egy amolyan intro zenéje, vagymi, fekete háttéren volt valami szöveg, már nem emlékszem, és egy elektronikus egyszerű kis zene ment alatta. Na azt ki ismeri, esetleg kinek van meg valamilyen formában?
-
BlacKSouL
addikt
Berecz Andris van a sóderben..
egyszerűen
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #1857 üzenetére
Meg
Érdekes. Nekem hangulat kell hozzá, de nem rossz. A zene stílusát alapvetően nem szeretem, de a szövegek jók
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #1849 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
Én férfi vagyok. A nőket szeretem! Jó lenne ha ezt ti mind elfogadnátok.
-
BlacKSouL
addikt
Szép ez a lány, tényleg kár lenne érte. Gondolom Párizsban is hasonló felhajtás lenne egy eltűnt magyar lány érdekében..
-
BlacKSouL
addikt
.
-
BlacKSouL
addikt
Eeehhh, annyira nem kéne már a holnapi nap, hogy az nem kifejezés. Tegnap+ma nem volt a nagyfőnök, az egész iroda a leltár és a szombati céges buli miatt pörgött. Ilyenkor már a partnerek sem írnak, vagy hívogatnak, elintéznivaló ügy is alig van. Holnap is majd csak ülünk bent és szenvedünk. Én különösen a hátam mögött a főnökkel. És nyakamat rá hogy egész álló nap ott fog nyomorodni a székében, ki se mozdul, ha igen, azt is csak azért, hogy valakit csesztessen. Nekik az év utolsó munkanapjának utolsó órái, sőt, percei is olyanok, mint a leghétköznapibb tavaszi kedd délután. Mindegy, meleg lesz, nem ázunk, a benti budipapírt meg vizet használom nem az itthonit, szóval valamit valamiért. De hogy nem a legeredményesebb munkanapom lesz, az tutifix. Ma kellett volna hogy legyen az utolsó, vagy holnap se kéne hogy bent legyen. És ez a rohadt eső is esik.
-
BlacKSouL
addikt
A zindex jól időzítve próbálja megfékezni az internetező népesség túlsúlyosság felé történő elhajlását. Másképp mivel magyarázható a baloldali blokkban a 2. oldal környékén képpel illusztrált főoldali cikk megjelenése PONT VACSORAIDŐBEN??
remélem a főszerkesztőnek a kiskölyke is odatéved véletlenül kaja közben és összehányja neki a monitort
-
BlacKSouL
addikt
..Szép selymes loadingom..
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
zolynet #1415 üzenetére
Én akkor döbbentem rá hogy a körzeti orvostól azonnal beutalót kell kérni a szakorvoshoz, mikor egyszer régen Tunéziából hazajövet megfájdult a torkom, mire hazaértünk már a mandulám is. Pont aznap a házban járt a körzetink a szomszédnál, átnézett, mondta hogy mandulagyulladás, adott antibájotikumot, meg hogy kamillatea, ilyesmi. Általában ez hatni szokott, olyan 2 nap múlva már enyhül. Most nem. Elmentem hozzá 4 nap múlva, de ugyanúgy fájt. Adott még erősebb mérget, hogy ez már biztos hat. 3 nap alatt annyira rosszabbodott, hogy már ügyeletre is mentünk, de semmmit nem tudtak, viszont már a szám sem nagyon tudtam kinyitni. Hétfőn út a körzetihez, hogy egyre rosszabb. Nem értette, de azért inkább felküldött a gégészetre. Ott meg rámnéztek, mondták hogy nyissam ki a szám, mondtam hogy nem tudom, de azért mégis sikerült, a doki mondta hogy sima ügy, mandulatályog, fel kell vágni. Remek.
Aztán megjegyezték, hogy ha a legelején oda megyek, akkor ők adtak volna speciálisan erre való gyógyszert, és akkor megúszok egy hét kínlódást, fájdalmat, meg a 4 nap kórházat, infúziót, és folyamatos nyílt sebtágítást a torkomban.
Hát legközelebb oda megyek egyenesen. -
BlacKSouL
addikt
válasz
zolynet #1408 üzenetére
Onnan jöttem
Már vagy 7. alkalommal voltam, de nem találta első kettő alkalommal a második és a harmadik gyökeret, legutóbb viszont már igen. És most nem fájt mikor 'sempergette' benne a tűt, csak kicsit ahogy a hegyével bökdöste, viszont utána picit begyuladt, és nem tudtam összeharapni a fogsorom, mert akkor a töve fájt. De szerencsére már elmúlt.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Algieba #1400 üzenetére
Nekem nincs szorongásom, egyszerűen amellett hogy aludni rettenetesen szeretek, főleg sokáig reggel, marhára sajnálom azt az időt, amit alvással muszáj töltenem, mikor helyette csinálhatnék csomó mást is. Meg aztán ha lefekszem, néhány másodperc múlva már csörög is a telefonom, és kezdhetek egy újabb munkanapot. Legalább érezném hogy tényleg átalszom azt a 4-5 órát..
Ja, a fogam is még érzékeny, ezt meg sem említem. Na de mégis megemlítettem. -
BlacKSouL
addikt
Őrült Stone az ertéelen!!!
-
BlacKSouL
addikt
Szeretnétek kitörni a stresszszzsszsszzsszssspirálból? Hallgassátok a rádiót...
Nem most.. dél körül bármely nap..
A potenciazavarost..amelyiknek mondani kell hogy merevedjen.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #1069 üzenetére
"sikerül műanyagembereket elkapnom igazi emberek helyett"
HustlerTV vagy PrivateGOLD?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
tiv83us #1056 üzenetére
Ja igen, azt akartam múltkor kérdezni, hogy tényleg igaz az, hogy ha odaát egy ismeretlen embert megérintek, akkor akár fel is jelenthet zaklatásért? Vagy azért ennyire nem durva? Volt osztálytársam nővére Houstonba ment ki angol nyelvtant(!) tanítani általános iskolába, és mondta hogy ki van téve a két ábra, hogy egymás mellett fiú és lány az jó, de egymás kezét fogva nem jó
A repülő bárány már nem PH-zik?
tivSR-t is üdvözöljük..
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #1041 üzenetére
Aki még nem próbálta, érdemes: Könnyedebb világos sörbe citromkarikát belefacsarni és beledobni. Élénkíti, frissíti a sör ízét. Savanykásabb lesz tőle, de jobban itatja magát. Nagyon hideg sörnél nem érvényesül, de nagyon hideg sörnél az alap sör íz sem érvényesül. Különösen nyáron lehet jó melegben, sokkal jobban felfrissít. Ellenben Radlert még sosem próbáltam, lehet hogy kéne.
Szia Anya! Lett kori tesónak?
Dehogy hajszolom. Pont most figyeltem, hogy éjjel fél12 előtt ritkán kerülök ágyba, de inkább később. Kelek 6:30-kor, és majd megőrülök annyira fáradtnak érzem magam. Kávét nem bírom mert fo.. izé, hasmenést okoz, pláne éhgyomorra, úgyhogy amíg el nem jön a 8 óra addig csak gubbasztok. Tegnap kivételesen 22:30-kor lefeküdtem, mert épp akkor ébredtem a gép előtti 10 perces szunyókálásból, és döntöttem. És érdekes módon egy lehelletnyivel sem voltam frissebb. Vagyis nekem reggel 6-8 közötti alvás kétszer annyit számít, mint a 22:30-00:30 közötti alvás. Sosem bírtam korán feküdni, és sosem bírtam korán kelni. Régen Pesten melózva 5:40-kor keltem, mert 7-re mentem Váci útról Kőbányára melózni. Hát az is halálos volt. 8-ig ott sem voltam észnél
-
BlacKSouL
addikt
Mostanában előfordul hogy ülve elalszom. Vagy itthon a gép előtt ülve, egérrel a kezemben, vagy melóban hasonló helyzetben. De szerintem ezt a japánoktól veszem át. Ők is a meetingek kellős közepén hajlamosak simán elaludni ülve. Úgy látszik ragadós.
-
BlacKSouL
addikt
Helyes, régen én is koriztam sokat, mígnem aztán egy kiadós seggreesés következtében 3 hétig volt gipsz a kezemen, mert azt előbb odacsaptam mint az ülőgumóimat. Azóta nem volt kedvem hozzá. Egyébként a fiatalságnak a tarjáni főtéren már második éve csinálnak koripályát, nagy kompresszorokkal, meg csövekkel meg homokággyal, meg mindennel, és esténként sokan lejárnak körözgetni, csak néha kicsit túlzsúfolt. Régen a sportcsarnoknál csinálták meg, ott több hely volt, csak ki kellett menni odáig.
-
BlacKSouL
addikt
Köszi.
Semmi esetre sem. Szerintem már az egész jövő hét olyan lesz hogy csak várjuk a fél 5-öt minden nap. Szerdától nincs termelés, csak leltárak, nem tudom mivel fog elmenni a hét. Szombaton aztán majd rendesen odaverünk a dolgoknak
Addig mondjuk még meg kell tanítanunk a másik 5 párnak a Palotás koreográfiánkat, mert az lesz a nyitótánc, de már majdnem kész vagyunk, jövőhéten már csak gyakorolni kell rengeteget.
Mivel ma mindenki másnak szombat van, ezért nem nagyon tudunk mit csinálni idebent. Kapcsolattartás nem lehetséges, emailezés egyoldalú hétfőig, termelés ugyan van, de az nem hozzánk tartozik, úgyhogy én most speciel a 657 db bejövő emailemet pakolászom szét a mappákba, de nagyon nincs hozzá motivációm. Inkább fórumozok. És még többet lógnék itt, ha nem mögöttem ülne a japán vezér...
-
BlacKSouL
addikt
"..Sziasztok. Az ánixtől kérném a szlem című számot. - Szlem? Az kurvajó szám. "Szleem. Töttöröt..""
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #914 üzenetére
Minden évszaknak legyen meg a sajátossága. Ősszel legyen eső, meg köd, meg szürkeség. Télen legyen fagy, meg szikrázó fehér hó, meg napsütés is. Tavasszal legyen napsütés, meg langyos szellő, meg rügyek. Nyáron legyen sok zöld, meg meleg, meg napsütés, meg miniszoknyák, meg hosszú nappalok, meg fülledt szerelmes éjszakák...
Iscariah: Igen, a fenyő nem létfenntartásunkat, hanem divathóbortunkat szolgálja. Viszont nem maguktól kinőtt fákat vágnak ki, hanem adott területen nem honos, ott soha nem létező fenyőket hoznak létre(teemtenek) hogy aztán az emberi agy vágyait kielégítsék. Ez ma már a fogyasztói társadalom eredménye, mint 1000-ből 999 más dolog is.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Apollyon #906 üzenetére
Ez tök ugyanolyan, minthogy a tenyésztett disznót/marhát/libát/kacsát/nyulat/bárányt/pulykát/halat sem szabad megennünk, mert élve nem ehetjük ezeket, tehát muszáj megölnünk őket. Vagyis mocskos gyilkosok vagyunk. És a paradicsom/paprika/retek/hagyma/karalábé/(összes egynyári növény) is ártatlan áldozata annak, hogy azért hozzuk őket létre, hogy leöljük, és magunk háját növesszük vele.
Fenyőnél dettó, csak tovább tart megnöveszteni, és mégcsak nem is a létfenntaertásunk miatt vannak.
Többiek: A Karácsony gyerekként tud varázslatos lenni, felnőttként legfeljebb olyanná tudjuk tennni. -
BlacKSouL
addikt
Nekem a Karácsony mindig csoda volt kiskoromban, más este mint a többi, más illatok, más szobaelrendezés(fa miatt) más ételek, más zenék, más hangulat, szóval összességében egy álomszerű este. A Karácsony 3 napja mindig más, és jobb volt mint a többi. Gyerekként a fa hatalmas volt, az ajándékok csodálatosak, és hihetetlenek, a hó hófehér, ....
Nekem gyerekként az ilyen mindig csoda volt.
És tudom hogy sokan vannak akiknek nem lehet sajnos.Véncsont: jöhetne a fa alá ajándéknak
-
BlacKSouL
addikt
Na, ma van a mexikói est.
Tequila(sóval citrommal európai változatban hogy több citrom jusson be), tortilla chips salsa mártással, kukoricasör citrommal.
Azt kell mondjam nem hülyék ezek a mexikóiak. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #700 üzenetére
Még
volt időm..
Mivel szombaton dolgozzuk le a 24-ét nem 20-án - 20-án céges karácsonyi buli - ezért szerintem nem lesz időm a héten. De már be van tárazva WinampbaMár csak el kéne indítani, de legutóbb mikor berkatam zenét, és elindítottam, akkor 2 perc múlva már tátott szájjal hortyogtam
Szóval csak ülő pozícióban fogom tudni meghallgatni. Most is találtam valami isteni csoda folytán Tequilát, megvettem, és megkóstoltam jó-e valamire. Nem Sierra, nem az elcsépelt íz, hanem valami új, tán Tres Sombreros. De jobb mint a Sierra, ízletesebb, magában is fogyasztható. Csak kicsit megcsapott, lehet hogy 3-at nem kellett volna egymás után közvetlen letolni
Pláne estére. De holnap úgyis jön a Tortilla chips, meg a Salsa mártás, és ahhoz már kötelező a Teq. Ja, és veszek egy Coronita-t is hozzá. Úgy a teljes. A citromot pedig nem a tequilához tolom sóval, hanem a sörhöz/-be ahogy mehikóban.
Huh, asszem elájulok hamarosan... -
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #698 üzenetére
Volt rajta nem régi oltási biléta(dögcédula) egy kis nyakörvön. Na persze ez doki nélkül is egyértelmű volt
De adatok nem voltak. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #695 üzenetére
Mióta pár hete közelebbi kapcsolatba kerültem volt osztálytársamék hasonló méretű jószágával, én is bírom ezeket a "dögöket"
Na az se egyszerű történet. Barátnőjével Budaörsön kolbászoltak az erdőben kint a hegyen, és már hazafelé mentek, mikor odaszegődött egy németjuhász-kicsitkeverék kutya. Látták hogy szelíd, kicsit játszottak vele, majd indultak haza. A kutyát elzavarták hogy menjen vissza a gazdájához. De az csak maradt mellettük. Párszor körbementek, hátha megtalálják a gazdit, de semmi. Na, elmentek a kocsihoz, beültek, elindultak. Kutya mögöttük rohant egy pár száz méteren. Aztán lemaradt. Hazaértek, szintén Budaörs, az új temető fölött kicsivel. Leparkoltak, bementek a házba. Kicsit később kimentek, hát a kutya ott feküdt az út szélén a ház mellett. Ez már nem tréfa. Nagyon kivolt a rohanástól, úgyhogy adtak neki vizet, meg egy kis maradékot, de aztán bementek, és az udvarba beengedték a kutyát is. Az körbejárt, majd elfoglalta az egyik sarkot, és lefeküdt. Másnap elmentek vele dokihoz, megnézették, kiderült hogy egészséges másfél-2 év körüli kan, jól nevelt, jól ápolt, nemrég oltott. Kitettek ott meg a környéken pár hirdetést, hogy kutya keresi gazdáját, de miután egy hónapig senki nem jelentkezett, csináltak neki házat, pokrócot a verendán, és azóta (kb 2 év) Digó már hozzájuk tartozik.Ilyen létezik?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #675 üzenetére
Szegény Nemecsek..
-
BlacKSouL
addikt
Abbaye de Leffe
Már ismerem, régen csak ilyen volt errefelénk a kocsmákban mint barna. Kellemes, közepesen telt édeskés de könnyedebb barna ízhatás, kár hogy csak kispalackos. Élményre olyan mint egy kedves, jópofa, de alapvetően visszafogott 30-as barna hajú nőies de fiatalos üzletasszony.mod: kiskosztümben, de alatta szexis fehérneművel.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #306 üzenetére
Egy mindenesetre..
-
BlacKSouL
addikt
Pannonyos reklám: "Megnészhetem asssz .. íméljeimet? (Hogyne, ha a segged is idefordítod, mert a melled már láttam) "
Most akkor jól értem hogy p|nával akarják eladni a korlátlan nemkorlátlan mobilinternetet? IS.
Azé' Annát beletették -
BlacKSouL
addikt
És akkor ez melyik ez?
Ja, erre azt írja trensz
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #173 üzenetére
Szikrázóan fehér a köd hajnal óta
Most kezd nagyon lassan vékonyodni, de eddig tejföl volt 50 méteres látótávval. Most már látom a szomszéd épületet. Lassan a kacsák is jönnek, mint állandó látogatók. A patak itt folyik mellettünk, és mostanában csapatostól betotyognak a kerítésen, körbemennek, kotorásznak a betonon meg a fűben, körbemennek az épületen, aztán kitotyognak
Hogy milyen kegyetlen vicces egy sietős kacsa hátulról
A legjobban a kimenőáru-raktár előtti lejtő tetszik nekik, meg a céges belső parkolóÉs a Tourant is mindig körbejárják.
-
BlacKSouL
addikt
Gyógyhatású készítmény a tömény fokhagyma kétpofára, a mézes kamillatea 4 liter/nap adagolásban, és láz ellen megelőzésképp 2 liter forralt bor inhalálva és belsőleg, közben meleg (de nem forró) fürdő (hogy a kis virgoncak szépen fejlődjenek) majd hagymahéjtea köptető helyett(négyszázadannyiba kerül) és ugyan még mindig köhögök már egy hete, meg taknyolódok(lehet mondani
) de semmim nem fájt, és nem voltam lázas. Max az igyekezetem
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap csináltam salsa-szószt, csípőst, tüzest mexikóit. Vettem hozzá Tortilla-chipset, jól elmártogattam, jól esett. Forró latin hangulatot teremtett. Ma meg kevertem egy Bloody Maryt, nem sajnáltam a Tabasco-t, most meg még a taknyom is kifolyik a csípőstől. De nem baj, ami nem öl meg, az erősít
És finom, és jólesik. Yeehaa.
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest