- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sziasztok!
Lomolás egy kicsit felfüggesztve. Kell egy kis lazítás...
-
-
-
Jó éjt Rarri!
(Ez vajon hány példányban megy el?) (És margarinon?
)
-
Bocsi, kétszer küldte el a rendszer, megint botladozik a PH!
-
Bubu: Még időnként előjön a kép, amikor 1995-ben sorba álltunk a szomszéd intézet egyetlen HP CD-írójánál az egyetemen... Mondjuk a lemezt azóta újra kellett írni, de hagyománytiszteletből az akkori anyag került vissza rá...
Kételkedem: Ez qva jó!!!
-
-
No elteszem magam én is az ágyba, holnap meló. Jó éjt mindenkinek!
-
válasz
Winner_hun #13717 üzenetére
Nem baj, még van idő. (És ezt most ő mondta, nem én.)
Bubu: A helyedben én sem ijednék meg, mint ahogy a magam helyében sem tudott az ilyen idő visszatartani. (Buszvárás -16 fok, hó és szék kombóban a BNS-nél, a busz egy órát késett - de ma is azt mondom, hogy megérte megvárni...)
-
válasz
Bubu79 #13710 üzenetére
Időnként leveszem a dupla CD-t a polcról, és meghallgatom újra és újra. Lehet, hogy már történelem, de egyben a történelmünk is, amire mindenki büszke lehet.
Race: A feleségemnek is megvan a kazettás verzió, mint Bubu-nak. A CD-k "miatt" azt már "nem bántjuk", de őrzi az előkelő helyét a szekrényben Ózdon.
Rarri: Ilyenkor be a jó meleg szobába, egy forró tea és egy kis PH! Ami meg kint van, az úgyis kint marad...
-
válasz
Winner_hun #13690 üzenetére
Nem én kérdezem, hanem a Mikulás. (Nem az a Mikulás, aki ide is jár, hanem a másik, aki a patikámba jár...
)
Bubu: Jó éjt!
-
válasz
Winner_hun #13684 üzenetére
Fel kell tennem újra egy kérdést neked: Mi van a vakablakkal?
Ngabor2: Jó éjt!
-
-
-
-
Újabb ütközés: Este akkor vagy NeoCitran vagy Aspirin Plus C. Az Aspirint át lehet rakni napközbenre is, de akkor az Algopyrin-t csak ennek hatástalansága esetén kell bevetni.
Blokad: A szívre is van gyógymód. Csak azt (mármint a gyógyulást) általában akkor éred el, amikor a legkevésbé számítasz rá. De el fogod érni, ebben biztos vagyok!
-
válasz
blokad #13547 üzenetére
Ez sajnos ilyen... Valamelyik orrcsepp, vagy orrspray, pl. Novorin (ez a legdurvább), Otrivin, Nasivin, RhinoSpray Plus.
Tope: Az sem rossz, deb attób még deb fog tudni az ember rendesen beszélni...
Az Aspirin Plus C és az Algopyrin szedése felváltva történjék, ne együtt, mert az úgy kicsit sok a jóból! Én úgy javasolnám, hogy napközben Algopyrin, este lefekvés előtt meg Aspirin Plus C, aztán éjjel jól kiizzadni az egészet. Nálam bevált.
-
-
válasz
bolondember #13450 üzenetére
Valahol a Tiszántúlon...
-
Megyek aludni, de holnap megint benézek! Sziasztok, jó éjt mindenkinek!
-
válasz
venember83 #13430 üzenetére
Biztos megfuttatták, és túl hosszúra sikeredett a retenciós faktora, azért nem ért még ide...
De az is lehet, hogy most éppen otthon ül, és magába oszlopkromatografál egy jó hideg sört...
De még az is lehet, hogy elakadt a hóban...Fokukac 13431: Azért köszönjük...
-
-
-
válasz
venember83 #13386 üzenetére
Akkor ezek szerint kicserélték a notidat. Gratulálok, használd egészséggel. Ez a noti hasonló házban lakik, mint a 6710s-em. Nem lesz vele gondod.
Én most a prohardver alól vagyok bent, de tegnap este, illetve ma délelőtt a logout-ot használtam, mert a prohardver mesébe illővé vált. Hol volt, hol nem volt...
-
-
Teljesen rendben van. Vigyázok is rá, bár most ez a kedvenc, de sokkal kevésbé fárasztja a szemet, mint bármelyik másik. Illetve időnként jól kihasználom a felbontás adta előnyöket is. Win 2000-el meg a sebessége is rendben van. Ha megjön az új íróasztalom, akkor asztali gép pótló lesz, netezéshez nem járatom a nagygépet.
Nike_: Szia! Akkor te ma nem fogsz sokat aludni...
-
-
-
-
válasz
blokad #13336 üzenetére
Ennek a notinak a win7 már sok volt, mármint driverügyileg. Vista-s driver nincs hozzá, az XP-st meg nem ette meg a win7. Jó ez így 2000-el. (Egy kis retro nem árt néha.)
A melós gépemen win7 megy, tökéletes. Jó kis oprendszer lesz az.Elmoraan: Az első pillanat nálam is a döbbeneté lenne, de utána jönne a határtalan öröm.
-
Na jó, de nem mindegy, kinek mikor derül ki...
Blokad: Ez szép, tényleg a megtévesztésig hasonlít. A win2000-el én meg minden tekintetben elégedett vagyok. Amikor utoljára használtam, akkor sokkal lassabb volt, ezen a notin (P4M 1,6 GHz, 1 GB RAM) meg nagyon szépen (és gyorsan) megy.
Win98 téma: Van egy ismerősöm, akinek 1995-ben én raktam össze a gépét. P1 233MMX, 64MB RAM, Tomato alaplap, 2,1GB HDD. Pár éve kapott egy upgrade-t: LG CD-író-DVD olvasó kombó, egy PCI-s USB kártya, 17" CRT monitor, usb külső 10GB HDD, usb Lexmark Z25 nyomtató. Valamelyik nap vett hozzá a bontóból egy AT-s billentyűzetet, mert a régi nem szerette a teát. (Ugyanis beleöntötte.) A gép win98-al a mai napig gyönyörűen megy. Az ismerősöm egyenlőre nem akar fejleszteni, mert még nem nőtte ki a gépet.
-
-
Azt az egyet viszont nagyon remélem, hogy ezek után jobban megbecsülnek. Én legalábbis azt tenném. (Fene ebbe a német klaviba, mindig melléütök, aztán nem győzöm javítani...
)
Rarri: Én is, de akkor nem árulom el...
Szia, Bon! Jó étvágyat neked is. Vagy egészségedre. (A nem kívánt rész törlendő...
)
-
-
Az alapján, amit itt leírt (eladások), szerintem már most is az. Főleg most, amikor mindenhonnan a válság folyik...
NoLF: Én megmondtam...
Meg az az igazság, hogy ilyen nyomtatóknál valószínű, hogy én is a jobb nyomtatót választom, mert nem árt, ha van benne egy kis tartalék. (Bővül a felhasználók köre, többet kell nyomtatni, stb.) Én legalábbis mindig így tervezek, hogy legyen egy kis tartalék is a rendszerben.
-
-
-
-
Na, odafent is kezdődik...
-
válasz
Racecam #13284 üzenetére
Szerintem nem gáz, én is valami hasonló névre gondoltam.
Pont ezt írtam az előbb... Megpróbálom azért a kollégámat is beszervezni (Winner ismeri), ha sikerül, akkor lehet, beindítjuk. Viszont a priviket mindig nézem, ha másképp nem, ott is lehet keresni, sőt, az e-mail címem is kint van az adatoknál.
Tényleg, Winner: Mi van a vakablakkal?
Tildy: Otthoni gyógymód max. az Urogin tinktúra, de az sem mindenható. Utána kell járni, mi okozza. Nálam amikor volt ilyen, akkor a vesekő volt a tettes. Akkor nyáron egy légkondi a buszon elég volt neki...
-
válasz
blokad #13269 üzenetére
Az Ospen az antibiotikum, így ráhibáztam. (Nem volt nehéz patikusként...) Akkor csak úgy, ahogy írtam, nem lesz semmi gond. Joghurt helyett a Rarri által említett Normaflore is jó.
Rarri: Nyugodtan ihatod, semmi rosszat nem csinálsz.
Race: Akarsz beszélni róla? (É.K.E.
)
Tildy: Gondolkodom rajta erősen, de még várok vele, mert amikor a patikában vagyok, akkor a virtuális az biztos szünetelne. Egyrészt azért, mert elöl vagyok, másrészt azért, mert kissé beteges a net. A UPC még lóg egy modemcserével.
-
válasz
blokad #13263 üzenetére
Semmi különös...
A gyógyszerek közül az egyik biztos antibiotikum. Annál az a lényeg, hogy végig kell szedni (még akkor is, ha úgy érzed, hogy már meggyógyultál). A hasmenés elkerülése érdekében közben (de nem a gyógyszerrel egyidőben) de főleg utána javasolt a joghurt fogyasztása, ez segít a bélflórának átvészelni ezt az időszakot. Mihamarabbi jobbulást!
-
Sziasztok!
Rarri! Azt nem tudtad, hogy téged soha nem lehet megunni? No, akkor most elárulom! De pszt, ne mondd el senkinek!
Race: De azért az a hétfő, 16: az sem semmi ám!
Tope: A november 31 is érdekes dátum. Annak idején a win95 Plus demója 1995. november 31.-ig működött. Nekem valahogy ment utána is. Ki érti ezt?
-
-
Na itt vagyok újra, most mint időutazó. Egy HP NC8000-es notira telepítettem win2000-et. Hogy működik-e? Úgy tűnik, mivel arról írok. Korábban volt rajta XP is, de ez sokkal gyorsabb.
-
-
-
-
No itt vagyok...
IslaMoos és IslaMint néven kaphatók, valóban, van, aki erre esküszik. Idáig aki vitte, még mind visszajött, így olyan rossz nem lehet...
Str: Próbáltad úgy is az ominózus gépen, hogy nem egy, hanem kettő usb-be dugod a kábelt (ha az y-végű)? Mert amit írtál, az arra utal, hogy egy usb-től nem kap elég feszültséget, azért nem pörög fel.
-
Köszi, ezeken túl vagyok, itt más baj lesz. De holnap hozom haza a cserealkatrészeket, legalább megszabadulok tőlük...
(A gépcseréimnél maradtak meg, kidobni sajnáltam volna őket - így most más tovább használhatja.)
Amúgy az integrált VGA-ra gyanakszom, AGP port nincs az alaplapon, PCI-s VGA-m meg nincs...És most megyek bányászni.
-
Ebből melyik az anyóstrónus?
Verus: Egyenlőre ez a gép is nyerésre áll... Egy agyonintegrált Asrock alaplap, (Codegen táp, hibajelenség előtt áramszünettel) bekapcsoláskor minden felpörög, de kép az nincs. Monitorhiba kizárva, a cseremonitort most cipeltem haza. Szerencsére van egy rakat használt alkatrészem, újjáépítem abból.
-
-
Öreg, mint az évszázad... 1GHz P3, 512MB RAM, 80GB HDD, ha jól emlékszem, ATI VGA. (Lifebook 4400 a drága). Egy UHU 2.0 és Win XP van rajta dualboot-al. Anno használtan vettem, most ez a patikai netes gép. Ez volt az első notim. Ja és kapott egy DVD-írót is, aminek a fedlapját snitzerrel kellett befaragni a kioldógomb miatt...
-
Sziasztok!
Valahol pedig érthető, hogy a cerkás gép melegszik. Nincs benne speedstep, állandóan "teljes gőzzel" üzemel. Valószínű, hogy ráfér már egy pucolás, vagy venticsere. Én azt javaslom Venembernek, hogy mentsen mindent, ami kell, és ahogy lehetséges, szerviz.
Tavaly pont ngabor járt így egy FuSi géppel: már a windows telepítést sem bírta ki. Ott is az volt a gond, hogy teljesen el volt koszolódva, egy pucolás, és (ha minden igaz) most is vígan megy.
Most jut eszembe, hogy nekem lehet, hogy a P3-as Lifebook-ot kell hasonló okok miatt szétkapnom, úgy tűnik, mintha az is kissé lázas lenne.
-
-
-
-
-
-
-
-
De most elteszem magam holnapra, jó éjt mindenkinek!
-
-
-
válasz
kételkedem #12808 üzenetére
Jó kis kör volt, az egyszer biztos!
-
-
-
-
-
-
válasz
philoxenia #12728 üzenetére
Ott a pont...
HP esetében én maradok a jól bevált stampós formánál...
Mod.: De nem kúpként! Az már slag lenne!
Az a fejsze viszont überbrutál... Akit az eltalál...
12731: Na ez kész...
-
válasz
venember83 #12726 üzenetére
Akkor apósomnak nincs igaza? Fizikatanár a lelkem, és ő azt mondta...
Mod.: Azt a kúpot megnézném!
(De az hogy torokfertőtlenít?
)
-
válasz
philoxenia #12719 üzenetére
Így könnyű...
(Ettől függetlenül én azt kívánom, hogy minél kevesebbszer kelljen használni. Az ideális állapot az lenne, ha megmaradhatna vitrindísznek, de mint tudjuk, ideális állapot nincs.)
NoLF: Úgy bizony! Egy kis fertőtlenítés kell!
-
válasz
philoxenia #12715 üzenetére
Neked is!
(És kevés munkát!
)
-
-
-
-
-
-
-
-
De ahogy a modik/házigazdák mondják és kérik, az ilyen híreknek nem itt van a helye. Nem kell messzire menni, az index-en olvashatod őket kedvedre. Hidd el, a modik/hg-k sem azért "üldözik" az ilyeneket, mert az olyan jól esik nekik, hanem mert van egy főnökük (a tulajdonos/szerkesztő, stb.), aki ezt az álláspontot hozta. (Valahol jogos is, mert ez elsősorban egy szakfórum. Az ő hozzáállásukon múlik az is, hogy én most itt ezt a hozzászólást írhatom.) Egyáltalán nem biztos, hogy a saját véleményük megegyezik a képviselttel, de nincs más lehetőségük - amikor megkapták/elvállalták ezt a posztot, akkor ezt is elfogadták. (Ha valamiben tévedtem, majd kijavítanak, de szerintem nagyjából így lehet körvonalazni a tevékenységüket.)
De elég volt ennyi, megyek aludni. Reggel viszont jövök...
-
Maradjunk annyiban, hogy innen is kitörölte, mert az a dolga. Amikor megláttam azt a hszt-t, sejtettem, hogy nem lesz hosszú életű... (De te sem, ha tovább huzigálod a bajszukat...
)
A kiutálásról, szeret/nem szeret dologról meg lásd egy korábbi hsz-em, most lusta vagyok megkeresni. (Lényege: nincs erről szó.)
-
-
-
-
-
A jó ég tudja, mi baja volt. de elkönyveltem ennek és kész. Mivel egy másik házban megy a konfig, nem nagyon foglalkoztam vele tovább. Ez is belefér a számítástechnika rejtelmeibe...
Kételkedem: Gratula a szintlépéshez! A többihez annyit: nem irigylem a modikat/házigazdákat.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest