- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
tessék, de ezt nem értem.
mit raksz a túrós palacsintába? a beiglibe? a kalácsba? a kuglófba? a forralt bor ba és puncs ba? mit raksz a kekszekbe? mit raksz a görög mártásokba husokhoz? mit raksz a muffinba? és alapvetően majdnem minden édességbe? stb?
hogy tudtok így élni?
tobey: whiskeyből egy cent is sok ha engem kérdezel
-
kételkedem
addikt
-
hejesírásó
senior tag
-
Psychonaut
veterán
Zombiiiiiiiik.
Pisztillus: dehogy, annál sokkal régebbi. Wiki szerint '97-ben vezette be a NetCaptor.
-
kételkedem
addikt
Szia rarri! Te is mesélhetnél!
Milyen volt a szombati buli?A miénk egész jól sikerült. Finom volt a kaja és jóféle csapolt sört lehetett inni rá. Csak az zavart egy picit, mikor a tulajdonos az évet értékelte és úgy beszélt, mintha a Bankszövetség éves naggyűlésén tartana beszédet. Csak úgy röködött a workout, meg a faktoring
Körvonalakban sem értettem, miről van szó, de megértően bólogattam!
-
kételkedem
addikt
Szia rarri!
A piroscipős szmájlid sajna eltünt az internet bugyrában. Helyette ez van:
-
hejesírásó
senior tag
jin és jang én hízok te meg fogysz. a világ működik!
a magyar az átvett dolgokat néha magyarosítja. j-vel tolják
bár egy g-vel többet raktam bele ez igaz.
-
venember83
nagyúr
Ő nem, de van egy tippem, hogy ki nyerne s elég biztosnak tűnik ez a tipp, megítélésem szerint.
Tim: Persze már, minden versenynek meg lehet kérdőjelezni a létjogosultságát. Micsoda felfogás ez. Az ember próbál szervezni valami hasznosat a közösség számára, erre te bomlasztod itt az egészet.
Timocicu: Jaja, én mindig tudom. Azért mindig jó nekem.
-
venember83
nagyúr
-
Mawyx
őstag
Múltkor lölcshús konzervet raktam rá, de csak forgattam a számban. Akkor az volt a baj, hogy egy kis hagymával össze akartam dinctelni (nemtom hogy írják, összesütni) a konzervet, de ahogy a víztartalom kiment a konzervből, vmi borzalom (hányás íz-illat-állag) keletkezett helyette a serpenyőben...
-
Louro
őstag
Én csak hírből ismerem. Én se láttam egy részt se. De majd kutatok egy rész után, vagy lehet ez a "zene" konkrét előadó száma és akkor nyert ügyem lenne. De ha nem, akkor meg max letöltök egy részt és majd abból kivágom. Csak ha már lenne egy link, az is nagy help lenne egy részhez
Youtube-os sajna nem jó, mert a hang nem jó minőségben van ott.
-
Pisztillus
senior tag
Szia Rarri!
Ez istenien hangzik! Azt hiszem átnézem a helyi pizzadealer kínálatát, mert ilyesmit nála is láttam!
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
Nem olyan ködöset, mint itt van.
Tegnap olvastam, hogy Angliában (Londonban is) az évszázad vihara várható. Tildy, Esmein: Vigyázzatok magatokra (és egymásra)!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Lexus, Toyota topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest