Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Aktív témák
-
Tim82
félisten
Még a szerkesztésed előtti hsz.-re: elővetted az eredeti incidenst, szép-szép, csak épp ez nem válasz továbbra sem.
Azt meg nem tudom, hol olvastad, hogy bocsánatot kértem, mert nem tettem.Ja és azért nézd már meg egyszer, hogy mire kapta fel a vizet most, mekkora "súlyosságú" hozzászólást írtam, még csak nem is felé irányozva, hanem Lujó55-ön élcelődve...
Már szerk. utáni hsz.-edre: "AMugy te magad irtad, "Én kérek elnézést, ha ekkora traumát/lelki törést/feszültséget/frusztrációt okoz neked a téma.""
Tudom, hogy nem erősséged az irónia. Egyszerűen meglepődtem ugyanazon, amit neked is írtam itt két bekezdéssel feljebb.
Pisztillus: "Azt viszont tartom, hogy az említett hivatkozásokban kiderült tény (számomra legalábbis) semmit nem von le Mawyx tekintélyéből, sőt, inkább határozottan örülök neki."
Ezzel én is így vagyok, nem oszt, nem szoroz a dolog.
Aktív témák
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt meg nem tudom, hol olvastad, hogy bocsánatot kértem, mert nem tettem.